aizvakar iepirku šo airbusu.. jāmācās atkal viss pa jaunam, kontroles ļoti lēnīgas, yoke jāvicina krietni niknāk - aerosoft saka, ka tā arī īstā arbūzā ir un ja nepatīk, lai pārkalibrē yoke.. Vēl jānotestē, kā tas viss ies kopā ar spēcīgu sānvēju, man patīk mocīties cauri vētrainiem apstākļiem, bet pašreiz nav tāda sajūta, ka viņu varētu veiksmīgi nokontrolēt bez pārkalibrācijas. Varbūt jātaisa divi FSUIPC profili, vienu speciāli priekš airbus....
par FMC .. ja boeingā viss vienkārši - savadi kaut kādus waypointus un mauc, tad šitam vajag arī Airwayus. Tas sanāk, piemēram citreiz ar PMDG vienkārši, lai bez liekas ņemšanās varētu palidināties, uzlieku, ka gribu lidot no, piemēram Berlīnes uz Rīgu tikai caur vienu waypointu - LASMA un hey presto, 5 minūšu laikā esmu gaisā. Šite izskatās, ka tā nevar, jo nav jau Airwayi, kas ved tik taisni, un rūtam jābūt precīzam. Kamēr to rūtu sameklē, sabaksti kompī, pusstunda jau pagājusi, kuru es labāk būtu veltījis metot muciņas ar E300.
Protams, jāpriecājās, ka produkts cenšās tik precīzi mimicēt īstu mantu, bet es laikam piederu pie jaunās kāmīšu paaudzes, kam attention span neiet ilgāk par 10 sekundēm, līdz ar to, aizdoma ir, ka šis nebūs mans mīļākais lidaparāts..
pietrūkst arī failures.. man tomēr patīk ik pa laikam uzspert gaisā 737 dzinēju, it īpaši pie pacelšanās.. tā ir uzreiz cita lidošana, kur kājas un rokas strādā