SPOTA VIETA SKULTĒ!
Izveidoja POGA · 08.07.2015 · 78 ziņas
— Ziņas · 78LAPA 3 / 4 · IELĀDĒ…

12.04.2016 19:10 · (rediģēts)
Šis tikai pierāda, ka daļa sabiedrības tomēr ir trula. Es domāju, ka pagaidām to vajadzētu atstāt Mārupes novada pašvaldības ziņā. Ja nu tomēr tiek rasts kopsaucējs un tā spotvieta ierīkota, tad aviofoto varētu tur aktīvāk iesaistīties. Šobrīd pat mēs nezinam vai tā čupa ir rdusies priekš mums. Un arī nekādas pretenzijas nevienam izteikt nevaram, jo arī nepieder mums. Ok...iedzināt mietus, nesanāca, nav jēga turpināt. Patiesībā ja likumīgi, tad mietus arī nedrīkstēja tur dzīt. To varētu traktēt kā apkārtnes piegružošanu.
Izklausās ļauni no manas puses, bet nu tādas ir manas domas šobrīd.

13.04.2016 01:20
Par to trulumu... nu katrs mēs esam truli un nezinoši daudzās jomās. Lai arī kā to katram negribētos atzīt. Mēs uz lietām skatāmies, ko redzam no šī skatu punkta... Kāds cits, kas mums nepiekrīt... uzskatīs to par trulu skatu punktu. Jāskatās, ko saka likums, jo tas ir vienīgais pie kā var pieturēties.Orix rakstījaŠis tikai pierāda, ka daļa sabiedrības tomēr ir trula. Es domāju, ka pagaidām to vajadzētu atstāt Mārupes novada pašvaldības ziņā. Ja nu tomēr tiek rasts kopsaucējs un tā spotvieta ierīkota, tad aviofoto varētu tur aktīvāk iesaistīties. Šobrīd pat mēs nezinam vai tā čupa ir rdusies priekš mums. Un arī nekādas pretenzijas nevienam izteikt nevaram, jo arī nepieder mums. Ok...iedzināt mietus, nesanāca, nav jēga turpināt. Patiesībā ja likumīgi, tad mietus arī nedrīkstēja tur dzīt. To varētu traktēt kā apkārtnes piegružošanu. Izklausās ļauni no manas puses, bet nu tādas ir manas domas šobrīd.

13.04.2016 17:14
Es pieņemu, ka nevis neandertālieša uzvedība, bet... no sērijas "Kas tie par mietiem? Visu laiku esmu braucis te ar mašīnu un viss bija ok. Tagad pēkšņi te kaut kādi mieti. Iešu ka nu izraušu, izbeigšu šo netaisnību!" Protams, ka par aviofoto, visdrīzākais, viņš nav zinošs (kur nu vēl lasījis šo tēmu). :)Orix rakstījaTrulums šeit ir jāsaprot ar to, ka ne jau neziņas dēļ tiek kaut kas ardīts, bet neandertalieša uzvedība ir ņemusi virsroku pār atsevišķiem indivīdiem.

13.04.2016 21:34
mašīnām nav paredzēts braukt pa nenostiprinātām čupām. Kas būs, ja tā čupa pēkšņi zem svara noslīdēs un uztrieksies, piemēram, kādam bērnam vai citam satiksmes dalībniekam? Es domāju aviofoto biedri šeit paveica sabiedrībai ļoti derīgu darbu šo potenciāli bīstamo objektu ierobežojot. Šis cilvēks zin, ka viņš pārkāpj normas.. varbūt nezināja pirms tam, bet redzot, ka kaudze ir nostiprināta ar stabiem, tam veltīt laiku, lai tos rautu ārā un vienalga brauktu uz čupas augšā ir skaidra indikācija par indivīda absolūtu nevēlēšanos iedziļināties situācijā un pilnīga poh*j demonstrēšana pilnā mērā. Pilnīgi piekrītu orixam, es domāju, nav īpaši vērts iedziļināties šo šaurpierīšu rutīnā vai dedukcijā

14.04.2016 03:05
Tu būsi pārsteigts, ka Tev kāds nepiekritīs? Cilvēki pa ietvēm braukā un uztver nereti to par normām. Neandertālieši? Nē.... ja parunā ar katru atsevišķi... :) P.S. "absolūtu nevēlēšanos iedziļināties situācijā". To šie tik pat pārliecinātie indivīdi ikdienā teiks par likumdevējiem, kas aizstāv kaut vienu likumu. Mārtiņ, pieņemu, ka nojaut, cik es esmu par visu, ko mēs gribētu, kā aviofoto biedri. Bet... oponentus mūsu vēlmēm, kā redzam, nav tālu jāmeklē. :) Es jau tikai mēģinu pateikt jums, ka tie nav neandertālieši. Tie ir līdzcilvēki, kas atradīs 100 iemeslus, kāpēc viņam vajag uzbraukt uz tās kaudzes.mārtiņš rakstījamašīnām nav paredzēts braukt pa nenostiprinātām čupām. Kas būs, ja tā čupa pēkšņi zem svara noslīdēs un uztrieksies, piemēram, kādam bērnam vai citam satiksmes dalībniekam? Es domāju aviofoto biedri šeit paveica sabiedrībai ļoti derīgu darbu šo potenciāli bīstamo objektu ierobežojot. Šis cilvēks zin, ka viņš pārkāpj normas.. varbūt nezināja pirms tam, bet redzot, ka kaudze ir nostiprināta ar stabiem, tam veltīt laiku, lai tos rautu ārā un vienalga brauktu uz čupas augšā ir skaidra indikācija par indivīda absolūtu nevēlēšanos iedziļināties situācijā un pilnīga poh*j demonstrēšana pilnā mērā. Pilnīgi piekrītu orixam, es domāju, nav īpaši vērts iedziļināties šo šaurpierīšu rutīnā vai dedukcijā

14.04.2016 11:38 · (rediģēts)
Tāpēc jau es saku... citēju jau iepriekš minēto: "Jāskatās, ko saka likums, jo tas ir vienīgais pie kā var pieturēties."
Ja ir likumīgs pamats aizliegt viņiem tur braukt, tad varam arī betona stabus tur uzlikt (ja likums to mums atļauj).
Tas, ka viņi pārkāpj spoteru izdomātus noteikumus, nenozīmē, ka viņi pārkāpj kaut ko reāli. Ja pārkāpj, tad jau jāvēršas instancēs.
Viss pārējais ir tikai lirika. :)

14.04.2016 16:55
V nodaļa. Ceļu satiksmes dalībnieku pienākumi un tiesības
(3) Ceļu satiksmes dalībniekiem un citām personām jārīkojas tā, lai neradītu satiksmei bīstamas vai traucējošas situācijas un nenodarītu zaudējumus.
Par braukšanu pa ietvi, gājēju un velosipēdu celiņu, sadales joslu, apmali, apstādījumiem un citām vietām, kas nav paredzētas transportlīdzekļu kustībai, autovadītājam var uzlikt naudas sodu 55 eiro apmērā
LAPA 3 / 4 · 78 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt