Aviofoto kalendārs
Izveidoja mārtiņš · 03.11.2016 · 218 ziņas
— Ziņas · 218LAPA 7 / 9 · IELĀDĒ…

20.12.2016 21:36
Ne no Rīgas. Uz Rīgu varētu nosūtīt Jorsham vienu partiju (tiem, kas tā ar mieru). Viņš gatavs pie žoga uztaisīt pāris pieņemšanas nodošanas (tad būs lētāki pasta izdevumi, kādā omnivā vai pasta stacijā iemestu paciņu) :)
Galvenais jau ir zināt, kur ir saņēmējs. Tad katram individuāli tiks piemeklēts labākais/ērtākais un/vai lētākais veids.

20.12.2016 23:32
LIELS un sirsnīgs PALDIES jau pirmkārt Mārtiņam par ideju un uzņēmību, un protams ne mazāks PALDIES visiem kas tik operatīvi iesaistījās un noveda šo lielisko ideju līdz taustāmai lietai! :)Jorsh rakstījaGaidu ziņu. No manas puses nekāda pārdomāšana nebūs. Mārtiņ, JurijD, airield - paldies, ka saglābāt nepatīkamo situāciju! :) Super! :)mārtiņš rakstījagala cena būs 7 eiro + pasta izdevumi.

20.12.2016 23:43
airfieldam, manuprāt, pienākas maza atpūta no manis, man šķiet, viņš pēdējās naktis īsti labi gulējis nav.
Tāpēc ar sienas kalendāru tā uzreiz nesteigsimies. Uz Ziemassvētkiem tā pat tos nedabūsim gatavus - uz Jauno gadu varētu, bet vispirms paskatīsimies cik veiksmīgi mums aizies galda kalendāri. Ja cilvēki sāks masveidā atkratīties no sevis pieteiktajiem kalendāriem, tad es sienas kalendārus neņemšos organizēt
Atgādinu, ka projekts ir bezpeļņas un kalendāri tiek piedāvāti par cenu, kādi tie nāk taisnā ceļā no iespiedēja.

21.12.2016 01:25
1 nakts tikai, tāpēc, kā biju aizņemts svētdien pa dienu...:) Visam pārējam piekrītu.....mārtiņš rakstījaairfieldam, manuprāt, pienākas maza atpūta no manis, man šķiet, viņš pēdējās naktis īsti labi gulējis nav. Tāpēc ar sienas kalendāru tā uzreiz nesteigsimies. Uz Ziemassvētkiem tā pat tos nedabūsim gatavus - uz Jauno gadu varētu, bet vispirms paskatīsimies cik veiksmīgi mums aizies galda kalendāri. Ja cilvēki sāks masveidā atkratīties no sevis pieteiktajiem kalendāriem, tad es sienas kalendārus neņemšos organizēt Atgādinu, ka projekts ir bezpeļņas un kalendāri tiek piedāvāti par cenu, kādi tie nāk taisnā ceļā no iespiedēja.

21.12.2016 03:15
Es jau, redz, ar vairs neesmu rīdzinieks, un par pierīgu manu dzīvesvietu ar var nosaukt tikai, šo jēdzienu labi pastiepjot :D Rīgā esmu regulāri, bet parasti bez auto, līdz ar ko žoga variants man diezko parocīgs nesanāk. Ja kāds, kas satiks Jorshu pie žoga, savukārt ir viegli noķerams centrā, tad varētu man kaut kā tā to kalendāru nodot varbūt?
Naudiņas rīt pārskaitīšu.

21.12.2016 12:22
Svaigākā informācija...
Kalendāri man uz rokas būs 22.12.16. no rīta.
No Jorsha (pie lidostas sētas) kalendārus paņemt gatavi: pats Jorsh (4 gab.), Airfield (5 gab.) un AJZ (1 gab.). Ir vēl kāds?
Par sevi man PM ir atsūtījuši Asis un Huks (Atbildes sekos, kad kalendāri būs man uz rokas).
P.S. Tjigra, man arī diezgan pamatīgi jāpievelk būtu, lai to nosauktu par pierīgu :D

21.12.2016 16:52
Nebūtu jau slikti, ja Jorsh Rīgai paredzētos kalendārus savāktu, tikai vieta pie žoga, lai arī simboliska ir visai nepraktiska šajā laikā. Negribi kādā siltā kafejnīcā nolikt tikšanos kaut kur Rīgas centrā uz pāris stundām un tad kas var pienāk, padzer kafiju, parunā par dzīvi un lidmašīnām.
Ja ne, tad es minu, ka lētāk, man būs Jurijam lūgt pa pastu tos manus divus eksemplārus sūtīt vai kādā no tiem pakomātiem.

21.12.2016 17:20
Laba ideja - atbalstu(par kafejnīcu)Manfreds rakstījaNebūtu jau slikti, ja Jorsh Rīgai paredzētos kalendārus savāktu, tikai vieta pie žoga, lai arī simboliska ir visai nepraktiska šajā laikā. Negribi kādā siltā kafejnīcā nolikt tikšanos kaut kur Rīgas centrā uz pāris stundām un tad kas var pienāk, padzer kafiju, parunā par dzīvi un lidmašīnām. Ja ne, tad es minu, ka lētāk, man būs Jurijam lūgt pa pastu tos manus divus eksemplārus sūtīt vai kādā no tiem pakomātiem.
22.12.2016 01:16
Vieta ir pat ļoti praktiska - vainīga ir neienteresētība uz bildēšanu parastā darba/brīvdienā (paskaties kaut vai vakardienas/šodienas bildes lapā! Kas vainas?)... :) Man nepraktiski liekas parkošanās centrā uz pāris stundām - tas noēdīs visu pasta ekonomiju ar uzviju. Un es esmu 100% pārliecināts, ka ar vienu dienu nepietiks - kāds nevarēs tikt un vajadzēs rīkot atkārtotu sēdēšanu centrā. Tāpēc piedāvāju 2-3 datumus un laikus pie RIXa un atvedīšu bezmaksas (pat samaksāšu par sūtīšanu no Alūksnes uz Rīgu). Bet sorry, ar sabiedrisko transportu uz centru netaisos braukt. Ja nav interese, viss ok, bet man tos kalendārus vajag ASAP un esmu gatavs piemaksāt pat par kādu prioritāro sūtīšanu, jo vienam eksemplāram uzreiz pēc svētkiem ir jādodas prom no Latvijas. Jurij, dod lūdzu, ziņu, kā tikko Tev ir taustāmais rezultāts uz rokas un mēs varam runāt par sūtīšanu! :)Manfreds rakstījaNebūtu jau slikti, ja Jorsh Rīgai paredzētos kalendārus savāktu, tikai vieta pie žoga, lai arī simboliska ir visai nepraktiska šajā laikā. Negribi kādā siltā kafejnīcā nolikt tikšanos kaut kur Rīgas centrā uz pāris stundām un tad kas var pienāk, padzer kafiju, parunā par dzīvi un lidmašīnām. Ja ne, tad es minu, ka lētāk, man būs Jurijam lūgt pa pastu tos manus divus eksemplārus sūtīt vai kādā no tiem pakomātiem.

22.12.2016 02:40
Apstiprinu, ka maksājums saņemts no sekojošiem lietotājiem - airfield, Asis, juze, Huks, Manfreds un Jorsh. Paldies par operativitāti un vārda turēšanu!
Shakii teica, ka drīz pārskaitīs. AJZ, eliasson un tjigra nav reaģējuši uz manu vēstuli :)
Ja matemātika man nav noklibojusi, mums vajadzētu vēl būt liekiem 2 kalendāriem - vēl ir laiks pietiekties! Pēc kāda brīža tie uzsāks ceļu uz Īriju un pēc tam jau piegāde būs sarežģītāka un dārgāka

22.12.2016 12:14
Ja, esmu ar mieru tikties pie RIX. Sen nav būts, un beidzot iepazīšos ar jums :)Jorsh rakstījaVieta ir pat ļoti praktiska - vainīga ir neienteresētība uz bildēšanu parastā darba/brīvdienā (paskaties kaut vai vakardienas/šodienas bildes lapā! Kas vainas?)... :) Man nepraktiski liekas parkošanās centrā uz pāris stundām - tas noēdīs visu pasta ekonomiju ar uzviju. Un es esmu 100% pārliecināts, ka ar vienu dienu nepietiks - kāds nevarēs tikt un vajadzēs rīkot atkārtotu sēdēšanu centrā. Tāpēc piedāvāju 2-3 datumus un laikus pie RIXa un atvedīšu bezmaksas (pat samaksāšu par sūtīšanu no Alūksnes uz Rīgu). Bet sorry, ar sabiedrisko transportu uz centru netaisos braukt. Ja nav interese, viss ok, bet man tos kalendārus vajag ASAP un esmu gatavs piemaksāt pat par kādu prioritāro sūtīšanu, jo vienam eksemplāram uzreiz pēc svētkiem ir jādodas prom no Latvijas. Jurij, dod lūdzu, ziņu, kā tikko Tev ir taustāmais rezultāts uz rokas un mēs varam runāt par sūtīšanu! :)Manfreds rakstījaNebūtu jau slikti, ja Jorsh Rīgai paredzētos kalendārus savāktu, tikai vieta pie žoga, lai arī simboliska ir visai nepraktiska šajā laikā. Negribi kādā siltā kafejnīcā nolikt tikšanos kaut kur Rīgas centrā uz pāris stundām un tad kas var pienāk, padzer kafiju, parunā par dzīvi un lidmašīnām. Ja ne, tad es minu, ka lētāk, man būs Jurijam lūgt pa pastu tos manus divus eksemplārus sūtīt vai kādā no tiem pakomātiem.

22.12.2016 12:40 · (rediģēts)
Uz šo brīdi bugaltērijas atskaite:
Jorsh - 4 (samaksāts),
Pie Jorsh gatavi saņemt:
Airfield - 5 gab. (samaksāts), paņems arī Tjigrai un Manfredam kalendārus (?).
AJZ - 1 (vēl nav samaksāts),
Asis - 3 (samaksāts),
juze - 1 (samaksāts),
Manfreds - 2 (Centrā no Airfield? (samaksāts)),
Tjigra - 1 (Centrā no Airfield? (vēl nav samaksāts)).
Tie, kas nav pieteikušies saņemt pie Jorsha:
Huks - 2 (samaksāts) - sazināšos un izsūtīšu,
Shakii - 2 (vēl nav samaksāts) - saņemšana sarunāta,
vecrob - 1 (vēl nav samaksāts) - pēc samaksas sarunāsim piegādi,
eliasson - 1 (vēl nav samaksāts) - nav zināms arī, vai nevēlas pie Jorsha saņemt :),
Mārtiņš - 1 (tiksim skaidrībā :) ).
Pāri paliek 1 kalendārs. Droši var pieteikties!
LAPA 7 / 9 · 218 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt