Aviofoto kalendārs
Izveidoja mārtiņš · 03.11.2016 · 218 ziņas
— Ziņas · 218LAPA 8 / 9 · IELĀDĒ…

22.12.2016 13:49 · (rediģēts)
Izsūti Jorsham: (pieņemu, ka rīt jau būs pie jorsha. Tālāk saziņa ar viņu) :)
Jorsh - 4,
AJZ - 1,
Asis - 3,
juze - 1,
eliasson - 1
Airfield - 5 gab.,
+
Manfreds - 2 (Centrā no Airfield),
Tjigra - 1 (Centrā no Airfield).
Kopā: 18 gab.

22.12.2016 14:32
OK, lai tā arī būtu, ja Jurijs paguva jau nosūtīt, tad gan jau tevi kaut kā rokās dabūšu, bet mana doma patiesībā bija dziļāka - tas būtu bijis labs iemesls pie kafijas tases vai alus kausa parunāt par to kā lapai būt labākai. Ir idejas, bet šādas lietas, prakse rāda, vislabāk risinās, vislabāk dzimst seju uz seju diskusijās vietās, kur ir ērti ne tika fotografēt, strīdēties, ģenerēt idejas, bet arī tās piefiksēt. Vietai ir nozīme un mans priekšlikums paliek spēkā. Papļāpāt par idejām tam piemērotā vietā.CitātsVieta ir pat ļoti praktiska - vainīga ir neienteresētība uz bildēšanu parastā darba/brīvdienā (paskaties kaut vai vakardienas/šodienas bildes lapā! Kas vainas?)... :) Man nepraktiski liekas parkošanās centrā uz pāris stundām - tas noēdīs visu pasta ekonomiju ar uzviju. Un es esmu 100% pārliecināts, ka ar vienu dienu nepietiks - kāds nevarēs tikt un vajadzēs rīkot atkārtotu sēdēšanu centrā. Tāpēc piedāvāju 2-3 datumus un laikus pie RIXa un atvedīšu bezmaksas (pat samaksāšu par sūtīšanu no Alūksnes uz Rīgu). Bet sorry, ar sabiedrisko transportu uz centru netaisos braukt. Ja nav interese, viss ok, bet man tos kalendārus vajag ASAP un esmu gatavs piemaksāt pat par kādu prioritāro sūtīšanu, jo vienam eksemplāram uzreiz pēc svētkiem ir jādodas prom no Latvijas. Jurij, dod lūdzu, ziņu, kā tikko Tev ir taustāmais rezultāts uz rokas un mēs varam runāt par sūtīšanu! :)

22.12.2016 15:29
Gan jau ar Jorshu tikšu galā :) Tā ka Airfīld atstāj tos 2 eksemplārus pie viņa. Būs labi.
JurijsD rakstījaIzsūti Jorsham: (pieņemu, ka rīt jau būs pie jorsha. Tālāk saziņa ar viņu) :) Jorsh - 4, AJZ - 1, Asis - 3, juze - 1, eliasson - 1 Airfield - 5 gab., + Manfreds - 2 (Centrā no Airfield), Tjigra - 1 (Centrā no Airfield). Kopā: 18 gab. ______________________________ Pārējie: Nodots gandrīz rokās shakii - 2 gab., Nosūtīts Hukam - 2 gab. ______________________________ Vēl sazināšos ar vecrob - 1 gab.(pasūtījums atteikts?) un mārtiņu - 1 gab.

22.12.2016 16:19
khekhem - ACHTUNG ACHTUNG! SIENAS KALENDĀRI!!
tākā galda kalendāri jau ir uzsākuši ceļu pie to saimniekiem, gribu pārjautāt - cik būs gribētāji sienas kalendāram paturot prātā, ka visticamāk tie būs gatavi janvāra sākumā? Apstiprinoša atbilde tiks uzskatīta par saistībām un pārdomāt iespēja nebūs

22.12.2016 16:28 · (rediģēts)
Manuprāt, nav ko sasteigt un labāk atliekam uz nākošo gadu. Uztaisīsim kāŗtīgu balsošanu par bildēm kuras iekļaut kalendārā, normāli, mierīgi un soli pa solītim uzorganizēsim.
LABOTS: Jā, es par to, ka kārtīgi taisam kalendāru priekš 2018.

22.12.2016 17:23
Apstiprinu 1gab.mārtiņš rakstījakhekhem - ACHTUNG ACHTUNG! SIENAS KALENDĀRI!! tākā galda kalendāri jau ir uzsākuši ceļu pie to saimniekiem, gribu pārjautāt - cik būs gribētāji sienas kalendāram paturot prātā, ka visticamāk tie būs gatavi janvāra sākumā? Apstiprinoša atbilde tiks uzskatīta par saistībām un pārdomāt iespēja nebūs
23.12.2016 13:49
Tā, lai tie, kas vēlas, paspētu savus eksemplārus līdz ZSvētku vakaram saņemt, piedāvāju šādus laikus:
Šodien no 14:30 - 15:30 un rītdien 10:00 - 11:00 būšu sastopams Skultē pie žoga (pie čupas). Atpazīt mani var pēc tumši zilā Audi A6 ar www.aviofoto.lv zem numura. Atvainojos, ka tikai stundu katru dienu tam veltīt varu, bet, kā jau esat pamanījuši - svētku laiks tuvojas... :D
LAPA 8 / 9 · 218 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt