Atkal ar mentiem sapinos :D:D . Šoreiz pie dienvidu de-ice pada.
Biju atnācis no 55. autobusa.
Pēc kāda laika pa meža ceļu brauc slavenais RIX pelēkais pikaps, kas nogriezās un gar sētas ārpusi aizbrauca uz dienvidu pusi. Pēc kāda laika brauca atpakaļ un apstājās pie manis. Kopā mašīnā 3.
"Vērojat lidmašīnas, ja?" "Jā" "Jums jau nekāds drons nav" "Nē, nav". Un aizbrauca tālāk gar sētu uz termināļa pusi un nogriezās mežā.
Nedaudz vēlāk es redzu, ka viņš man no aizmugures pa lielo taku brauc augšā, kur bija nokritis koks. Un pat pārbrauca veiksmīgi pāri :D Apgriezās un aizbrauca atpakaļ mežā. Atkal gar mani ar nolaistu logu un fiksētu skatienu, un iegriezās atpakaļ uz tā galvenā meža ceļa, kas izved uz Ozolkalnu ielu.
Pēc kāda laika es ieraugu, ka viņš tur ir apstājies ar sānu uz mani. Stāvēja kādas 10 min 150 metru attālumā aiz kokiem. Droši vien ar binokli vēroja. :) Aizbrauca.
Pēc laiciņa es dzirdu sirēnas uz savu pusi, kas tuvojās un tad beidzas. Un pa meža celiņu ar busiņu, ieslēgtiem zilajiem uguņiem, brauc menti :lol: . Pie žoga apstājās, nāk runāt.
Laikam lidostas policisti, jo bija caurlaides.
"Dokumentu, lūdzu. Pilngadīgs? Vai lidmašīnas vērojat? No kurienes esat? Kā šeit tikāt?"
Šoreiz pa rāciju visu varēja dzirdēt. Polisti paši neko nedarīja, tikai prasīja pa rāciju, laikam Security galvai, ko darīt. Tas teica, lai piefiksē informāciju. Lai pārbauda vai nav kameras. Tās man bija somā, neizvilktas ārā. Soma nebija vaļā. Vēl tas gribēja pārbaudīt vai nav ar telefonu bildējis :D, bet no tā es kaut kā izpruku. Parādīju savas kameras, kur vienā bija personiskas lietas, otrā svaiga karte, nu un beigās trīs reizes pārprasīju policistiem, kur drīkstot bildēt.
Tā negribīgi teica, ka nekur nevajadzētu, arī Skultē uz čupām nē :shock: Vajag lidostas atļauju. Un, ja vēro, tad tikai Skultē :? Jo cilvēks valsts mežā ir aizdomīgs :D
Policisti gan labi, aizveda līdz ceļam busiņā :D