Help!
Izveidoja wesT · 28.07.2008 · 60 ziņas
— Ziņas · 60LAPA 2 / 3 · IELĀDĒ…
WE
08.08.2008 23:58
Nunez.....ir braukts pa stipri vien trakaakiem celjiem...vispaar mani shitaa valsts pamazaaam saak saniknot......ne normaalas tuuristu info ne kur normaali paeest..visur tik mcdonaldi un tamliidziigs shits....gribu maajaas :) esu stipri vien viilies .....

09.08.2008 00:10
Brauc ne tur kur vajag un ta sak, ka kalni nau iespaidiigi :P
Man vispaar likaas, ka no tourist info viedoklja Norge bij paradiize saliidzinaajumaa ar, piemeeram, Shveici. Vot tur nevienu info kantori nevareej atrast, un tie, kas peec ilgas mekleeshanas atradaas, vienmeer bija ciet :D
WE
09.08.2008 00:14
A sveicee man nevaig kantorus...es taapat tur visu zinu kur un kaa braukt :) manupraat pat saliidzinaat ar noveegiju nevar....ainulabi...tas viss protams subjektiivi...bet nu taa i :) piekam noraadiit visu pilniigaaa nevalodaa ignoreejot norveegiski nerunaajosho tuuristu dalju...iisti labi tas manupraat nav
09.08.2008 03:23
Nu norvēģiem visur ir kalni, bet tie nav augsti. Varbūt vaina ir tajā, ka tu gaidīji nez kādus brīnumus. Man arī bija līdzīgas sajūtas, biju saklausījusies tik daudz sajūsmas, ka esot uz vietas visu laiku gaidīju, kad tas "ak" būs. Un nekā. Tomēr skaisti.wesT rakstījaDaneee...liekas tiktaaalu nebrauksim...drusku laika limits .....bet shodien arii pa kalniem drusku pabraukaajaam nevaaji :).....vispaar jau kalni taadi nu es nez...pasvaki vai te....iipashi iespaidiigi neliekas....
WE
10.08.2008 00:32
NU pirmkaart vismaz info kaadaa no daudzmaz populaaraam valodaam....tas galvenais kas nav...nevienA uzraksta nenorveegiski...pilniigs sviests....otrkaart vismaz normaalu krogu kur paeest.....nu otrkaart shodien beidzot atrisinaajaas...bijaam bergenaa vismaz vienreiz pa 2 dienaam normaali paeedaam :)

10.08.2008 01:29
Kautkaadu diivainu norgi esi atradis :) Kaa reizi ar to man skandinaavija vienmeer patikusi, ka nav nekur valodas probleemu, katrs otrais uz ielas sastaptais cilveeks runaa angliski, nerunaajot par tuurisma sfeeraa nodarbinaatajiem. Taapat visos muzejos un info buudinjaas bukleti, ieskaitot sabiedriskaa transporta saraxtus un kaadas tik veel bleenjas nee - viss bij angliski dabuujams. Atkal jau - atshkjiriibaa no Alpu zemeem. Tur man naacaas uz briidi piemirst, ka vaaciski vispaar es nerunaaju gan :D
LAPA 2 / 3 · 60 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt