te arī katrs runā zviedriski :) neviens nesaka, ka nevar iemāc'ties :)
tik es vēl tāds mazrunīgs. Man gan mazs prieciņš, g-kraft.com beidzot publicējuši manu foto :) g-kraft.com/bilder_visa.php?id=…
8)
viņiem ilgi tā izskatīšana notiek. pirmo mēģināju malaizieti ielikt, izbrāķēja dēļ horizonta, sītā ir otrā. Varbūt viņiem admini bija atvaļinājumā, bet vienu brīdi bija klusums, jaunas bildes neparādijās, un te vakar skatos, ir :)
Tavējās jau nu noteikti ir airlineros konkurētspējīgas. MAn biku labāku optiku un apstrādes ziņā piestrādāt vajag.
Taa saspamojushi te kameer es vazaajos apkaart :) neiet runa par bukletiem iet runa par noraadeem uz celja utt....ehh labi man pat par to iipashi runaat negribaas vairs...un kaa vinji brauc!!!! nu tas ir pilniigs sviests...tas ir visiem sviestiem sviests...akdies....es to atceros kaa murgu.....protams diena bija stipri lietaina bet nu shitaa vilkties un tik neprognozreejami uz celja uzvesties..njaa....un autobaanis ar max aatrumu 80km/h.... nu vot taaa..laikam katram savs..es pimeeram tagad zinu konkreeti noteikti ka neparko vairs uz to pusi ....lai kaut ar medu tur viss buuutu apsmeereets....skandinaavu zemes tomeer nav mana sapnju vieta kaa izraadiijaas :) vispaar taa nomociijies veel neesmu nekad nevienaa valstii neesu.....visi tie smukumi nobaal pret visu to besiigo kas bija shitaa brauciena laika,...nee es labaak uz sveici :)
piespamojuši gan, bet kā saka,- v boļšoi semje.... :)
varat mazu sacensību, kurš ātrāk no Ventspils, wesTs pa zemi vai dzukovs pa gaisu :) uz RIX būs klāt
METAR EVRA 140920Z 28003KT 210V330 9999 OVC008 16/15 Q1019 BECMG BKN012 BKN020 // 16 °C · VĒJŠ R 2 M/S · REDZAMĪBA 10 KM VAI VAIRĀK · APMĀCIES, MĀKOŅU APAKŠA ≈ 240 M // SPOTOŠANAS APSTĀKĻI: VIDĒJI — ZEMI MĀKOŅI // ŠODIEN PIEVIENOTI 24 FOTO//METAR EVRA 140920Z 28003KT 210V330 9999 OVC008 16/15 Q1019 BECMG BKN012 BKN020 // 16 °C · VĒJŠ R 2 M/S · REDZAMĪBA 10 KM VAI VAIRĀK · APMĀCIES, MĀKOŅU APAKŠA ≈ 240 M // SPOTOŠANAS APSTĀKĻI: VIDĒJI — ZEMI MĀKOŅI // ŠODIEN PIEVIENOTI 24 FOTO//