Tuvojas Aviofoto.lv pusgads... :)
Izveidoja Jorsh · 01.08.2008 · 87 ziņas
— Ziņas · 87LAPA 1 / 4 · IELĀDĒ…
03.08.2008 02:50
Nu es, laikam, esmu pret šādu pasākumu, jo:
1) ne jau mēs tur to visu esam samēslojuši (personīgi es nevienu papīru tur neesmu nometis, nevienu košļeni neesmu izspļāvis u.tml.);
2) vai mēs tiešām vēlamies tiem perdeļiem (atvainojos) iztīrīt piknika vietu, kur atkal var visu piedrazot? Cik ilgi tur būs tīrība? 2 dienas? Nedēļu? Vairāk jau nebūs...
3) kurš to novērtēs un kam tas vajadzīgs? - neviens un nevienam...
:( realitāte :(

03.08.2008 03:55
es gan tai pusē līdz šim neesmu bijis, bet man drīzāk būtu vēme no turienes doties prom, ja trepīti nav kur nolikt. Vai nu varonīgi panest neērtības. Ir vietas un cilvēki, priekš kuriem toč nav vērts ne censties, tur tas vienkārši nedarbojas

03.08.2008 16:32
1) nau arguments un 3) ar ne. Man naak praataa situaacija pirms n-tajiem gadiem kad ar autolisti taisiijaam orienteeshanaas pasaakumus Mangaljsalaa. Vot tur arii bija baigi piedrazots, tak uztaisiijaam reiz arii talku, pat daudz nedomaajot par to ka tur atkal tiks pietaisiits. Starp citu, vakar tur sabijaam - pie seetas sakaarti miskastes maisi vesels leerums - tas diez kads no muuseejiem vai arii RIXa vai veel kaads no malas pacenties?Jorsh rakstījaNu es, laikam, esmu pret šādu pasākumu, jo: 1) ne jau mēs tur to visu esam samēslojuši (personīgi es nevienu papīru tur neesmu nometis, nevienu košļeni neesmu izspļāvis u.tml.); 2) vai mēs tiešām vēlamies tiem perdeļiem (atvainojos) iztīrīt piknika vietu, kur atkal var visu piedrazot? Cik ilgi tur būs tīrība? 2 dienas? Nedēļu? Vairāk jau nebūs... 3) kurš to novērtēs un kam tas vajadzīgs? - neviens un nevienam... :( realitāte :(
WE
03.08.2008 20:10
Njaa te dazi iespringst par to kaartiibu...nu nebuus tur shamaas lai kaa to veeleetos....paskatoties kaads kontingents tur tusee...brr...pat skatiities briesmiigi...kur nu veel shamajiem kautko par nomestu papiiriiti staastiit....Krieviski ir labs nosaukums shamajiem...BIDLO....

03.08.2008 23:36
Es ar par talku. Nu, piedrazos, nu labi, bet tiiraaks ta buus, nekaa nesatiirot. Un varbuut vismaz kaads apdomaasies, pirms pirmo suu nomest. A pashiem tiks apzinja, ka kaukas labs ir padariits.
Bildes buus, kad tiksim liidz maajaam :D Kautkaa bildeeshanas pasaakums plavno paaraudzis daudzdienniekaa :D

06.08.2008 16:29
Ou. Tad Tev varbūt ir iespēja tikt pārkopēt vai kaut pārbildēt plānu tam pagarinājumam - tipa skrejceļš/taxiway-i un tā? Varētu mēgināt to iešķiebt tam cilvēkam kas taisījis RIXa modeli priekš flight simulatora ar cerību, ka attiecīgi noupdeitos laikus.
P.S. a par rullēšanu bija jāsaprot burtiski? Tipa ar ceļarulli? :D Vai ar ko citu tomēr.

07.08.2008 00:49
Nu es jau a labprāt pafočētu un kādu alu iemalkotu. Pēc darba un pēc tam vēl ar grābekli lēkāt... nu paldiesJorsh rakstījaEs nekad nedaru to, kam neredzu jēgu. Atvainojiet, šoreiz es nesaskatu jēgu tam uzkopšanas pasākumam. Ja es piedalos, tad tikai ar fočuku.
LAPA 1 / 4 · 87 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt