ACHTUNG: T-Krekli
Izveidoja Jorsh · 14.08.2008 · 119 ziņas
— Ziņas · 119LAPA 2 / 5 · IELĀDĒ…

20.08.2008 21:09
Šovakar vai rīt no rīta dodu zaļo gaismu izgatavošanai, tā ka ja nu kāds ātri ātri izdomā, piesakās šurp. ZG un shakii ir pieskaitīti, pagaidām kopā sanāk 8:
erv L
tji XL
Jorsh L
wesT XXXL
Ungus M
dzukovs L
shakii S
ZG XL
Arī drusku pabrīnījos par mazajiem izmēriem bet nu labi :)

21.08.2008 03:56
ok, patreizējā versija, ko no rīta nosūtīšu:
erv L
tji XL
Jorsh L
wesT XXXL
Ungus M
dzukovs L
shakii M
ZG XL
eliasson L
eliassonam gan jau kautkā aizgādās, varbūt wests taisās uz arlandu vai kā citādi, varam jau arī pa pastu nogādāt, tikai tad tur būs zināma pievienotā vērtība :)

21.08.2008 04:30
Kreklu epopejas sakarā - te cilvēks, kas pārstāv kreklu drukātājus izteica interesi ka gribētu dabūt kautkādus augstas izšķirtspējas aviofoto tādā izpratnē kā bildes no gaisa. Nav pašlaik intereses par konkrētām vietām, ka tikai tehniski un mākslinieciski kvalitatīvas bildes. Tipa viņiem ir printeris kas māk drukāt kautko pāri par pusotru metru platumā un apmēram neierobežotā garumā, un grib kauko uztaisīt. Ir gatavs iziet uz barteri - tipa būtiskas atlaides krekliem un tā. Varbūt tiem mūsu dalībniekiem, kam ir šādas iespējas, ir jau kaut kas gatavs kas varētu būt smuks un interesants, ko varam piedāvāt un ko autori ir ar mieru padalīties? Bet nu ņemot vērā paredzamo formātu, runa ir tiešām par hi-res bildēm... Nav spiesta lieta, ja nu kāds ir gatavs padalīties ar materiālu, tas varbūt varētu būt jauki.

21.08.2008 18:57
Tā. Process pošol. Beidzot ir zināmas arī izmaksas - tie ir Ls 7.90 no deguna. Tie kas ir sarakstā, drīkst man pārskaitīt uz šejieni:
LV30HABA0551000610868
Ervīns Reinverts
240873-11019
Maksājuma uzdevumā norādiet savu nicku, jo es ne visiem zinu īstos vārdus :)

23.08.2008 02:16
Ir viss oki, man smsi nāk par ieskaitījumiem :)
Šovakar tusējot ar svecītēm pa tiltu, tika pārķerts arī ZG (pareizāk sakot, viņš mūs pārķēra) un tika atbrīvots no attiecīgās $ devas.
Paliek vēl Ungus, kurš ir pieteicies ka vēlāk, dzukovs un shakii.
LAPA 2 / 5 · 119 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt