ACHTUNG: T-Krekli
Izveidoja Jorsh · 14.08.2008 · 119 ziņas
— Ziņas · 119LAPA 4 / 5 · IELĀDĒ…

01.09.2008 01:31
eliasson: dod šurp to adresi. Un shakii arī, lai varu iztikt ar vienu pasta apmeklējumu :)
Pie viena bezmaksas bonuss - buntīte ar uzlīmēm, kā visiem :)
wesC mums ir liels klaidonis, pieļauju ka pietiekami drīz gadīsies kautkur garām braukt lai varam saskrieties personīgi.
01.09.2008 01:54
Nu piedod... vienkārši pats no rīta jutos sūdīgi par prognozēm un arī par to, ko redzēju ārā pa logu. Negribēju Tevi apčakarēt ar to, ka atbrauc, a šeit nevar sarast kāds laiks. Beigās jau paveicās, lai gan uz vakaru bija baisi auksti. Nu un par pašu pasākumu - visai interesanti bija sākumā, bet kad tas 46x sāka atkārtoties, tad jau palika nu tā. Vienīgais, ko nenormāli gaidījām - paraugdemonstrējumus. Nepalikām vīlušies. Vēl protams prieciņš par t-krekliem... :)wesT rakstījaJeee nuja...jorsh no riita mani nobaidiija ar sliktu laiku...taapeec arii beigaas nekur neaizbraucu...betnu...kadjau tadjau :) sapratu ka tas pasaakums neko iipashi skataams arii nebija......

01.09.2008 02:10
A Heleeniite ar visu gaismaspili bij pa smuko :D Veel man patika Sipenieces un Timrota dialogs "aerovafeles" sakaraa:
Sipeniece: Tuuliit gaisaa pacelsies homo fallus!
Timroc: Tas nav homo, tas ir makroflexa.
Katraa zinjaa, kaa Valters Krauze teica kautkaadu zinju (laikam Panoraamas) sizhetaa - noveerteesim, kaa pieaugushi cilveeki pataisaas par idiotiem.
Es tik praato, kaa jutaas tie, kas tur ar pleznaam visu dienu pa Daugavu peldeeja.. Es jau bij paarsalis liidz aadai..
01.09.2008 02:23
Klau, puis, vai tu skolā nemācies, ka savus datus publicēt internetā nedrīkst? Pasties ervam vai citam, kuram vajag, norādīts e-pasts, tur arī aizsūti vajadzīgos datus. bet ne jau publiski, tas ļaunajiem onkām paliek pieejams mūžīgi mūžos. āmen.shakii rakstījaErv vienu pm jau aizsūtiju! :) Bet tad šeit! Dakteru iela 32, Smiltene, Valkas rajons, LV-4729 Toms Sakalausks. Manuprāt neko citu nevajadzēja?!

03.09.2008 15:14
Nu šai sakarā beidzot uzrakstīšu to, ko sen jau taisījos.
Principā, cik saprotu, nav problēmu pasūtīt papildporciju. Cena, iespējams ka drusku pamainās bet diez vai daudz. Lai netramdītu drukātājus, pagaidīs, kamēr savācas vairāk gribētāju un varam atkal vienu žūksni pasūtīt. Viens tātad mums ir pagaidām.
LAPA 4 / 5 · 119 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt

_RIX3-2321-2.jpg&w=3840&q=75)