???
Izveidoja dzukovs · 23.12.2008 · 33 ziņas
— Ziņas · 33LAPA 1 / 2 · IELĀDĒ…

25.12.2008 23:34
Laikam jau par wesTa saasināto pasaules uztveri ir atrasts vainīgais, jo, kā Ziemassvētku dāvanu saņēmu savā profilā brīdinājumu no eliasson ar sekojošu tekstu: "Nekā personīga, tikai vēlme, lai lapa tomēr iztiktu bez personīgiem komentiem. Savu viedokli jāaizstāv, bet tikai par foto." Lai nu tā būtu, jo latviešiem jau ir raksturīgi meklēt vainīgos. Tā vietā, lai rakstītu brīdinājumus, savu darbu administrācija varētu veikt arī pozitīvākā veidā, kā piemēram, cik zinu, lietotājs ulf jau sen ir izpildījis nosacījumus, lai no skatītāja kļūtu par spoteri, bet te gan administratori jau pāris mēnešus guļ :)

26.12.2008 00:27
Par ziemas miegu, piekrītu. Bet par brīdinājumu. Vai kāds uzskata, ka rīkojos nepareizi? Komentus manā skatījumā ir jāraksta tikai par foto. Katrs pieiet tai lietai no vairāk vai mazāk professionālas puses, cits vienkārši bildē kā grib. Man ar nezvai patiktu tas koments, tiesa arī ārā nedzēstos
Par ulf, netaisnība labota. Paldies par atgādinājumu!

26.12.2008 00:35
Vainīgos nemeklēju, ta es par to būtu rakstījis kopējā forumā un tā arī teiktu. Par tiem latviešu tikumiem, nu padzīvojot pāris gadus citur, tie no malas ir labi redzami. Viens no tiem varētu būt arī saasināta reakcija uz citu teikto. Tur kur dzīvoju, cilvēki ir iecietīgāki pret savādāk domājošiem. tas tā piebildei.

26.12.2008 00:46
Uz kašķi nevelku, es ta gribētu, lai te kaut varētu bez tā iztikt. Tapēc jau te esam, ka patīk foto un avio apvienojums. Pašos pirmsākumos likās tā lieta mūs vieno. Nekas jau nav noticis tāds, ka teikt nu i ziepes. Vairāk arī personīgi citus gribētu redzēt. Nesmejieties, ja teikšui, ka kopā jautrāk!

26.12.2008 00:50
Man savukaart liekas, ka TAS, kura deelj viss shis jandaalinjsh saakaas, bija tas, ko es padomaaju, saaku raxtiit, bet nodzeesu un neieraxtiiju.
Man taads vispaareejs aicinaajums - nu tolereesim reizeem taas paarjuutiigaas dveeseles arii taadeejaadi, ka kauko atstaasim neuzraxtiitu, lai cik pareizi tajaa briidii tas arii neliktos.

26.12.2008 00:56
nu speciāli jau nevajag tagad domat, ko nu tik padomās, ja es tā pateikšu, bet ir starpība, kā to teikt.
Es ar pusvārdā apstājos. Atceros tik lidotaajas teikto, ka labi, ka mēs te tik dažādi esam.
Ja es ielieku savas bildes citu vērtēšanai, es rēķinos arī ar kritiskām piezīmēm. Ja kas, liekas fotoblogā ir interesanta lieta, pievienojot foto, vari izvēlēties, lit to vērtēšanai vai tikai apskatei.

26.12.2008 00:59
Nu ja Shlesers Latvijai ir buldozercilveeks, pie tam nosaukts taa publiski. Tad wesTa domaashana no Shlesera neatpalika. Tipa viss vienalga kaadas ir klasiskaas veertibas, viss vienalga kas citus interesee vai neinteresee, vienalga ko juus domaajat un kas jums patiik vai nepatiik, tipa daru kaa gribu a uz visiem jums paarejiem nospjauties. Taadus cilveekus nekad neesmu pacietis un necietiishu, bet sauksju lietas iistajos vaardos. Buldozercilveeku populaacija Latviju jau ir novedusi tur, kur mees esam.

26.12.2008 01:04
BTSKY lai cik dīvaini tev neliktos piekrītu tev vismaz par 90 procentiem, tik zrī zinu, ka visur būs vajadzīgs gan buldozerists un sētnieks. Es pats lielāko daļu savus foto taisu uz izjūtu, kaut bildēt un staigāt sāku vienlaicīgi. Un wesTa foto bija ne no sliktākajiem.
REM
No saviem foto izdzēsu pagaidām tikai vienu, jo kritika bij vietā un par konkrēto bildi.

26.12.2008 01:24
Nu, ja reiz muus te uz taadu atklaatiibu ir pavilcis..
Personiigi man liekas, ka westam bij visas iespeejas taisiit izcilas bildes - ar vinja riiciibaa esosho tehniku. Un vinjam arii bija izcilas - tad, kad gadiijaas. Ja negadiijaas, tad bija kaa gadiijaas. Citiem vaardiem - vinjsh pat netaisiijaas izmantot savu potenciaalu.
Es arii bildes taisu uz izjuutu, reizeem pat apzinaati paarkaapjot man zinaamos priekshrakstus - lai uzsveertu kaut ko, kas man liekas svariigs (taapat, starp citu, es riikojos arii ar gramatiku savos literaarajos sacereejumos - vietaa, kur peec likumiem nevajag pat komatu, esu speejiigs ielikt domuziimi, ja man liekas, ka tur tieshi taa vajag).
Visi mees te esam vairaak vai mazaak amatieri, un riikojamies ar to, kas ir muusu riiciibaa - kas ar tehniku, kas ar izjuutu, kas ar zinaashanaam par sho laucinju. Un, kas katram no mums sanaak, tas ir noveerojams lapaa.
Starp citu, kad juus taa draudziigi saklupaat virsuu manai Ryanaira astei, es uz briidi apsveeru, vai neuzmest luupu, bet secinaaju, ka zaudeetaajs no taa taapat buushu tikai es pac :D
LAPA 1 / 2 · 33 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt