Uzmanību! Negaidītas medības!
Izveidoja Sanchous · 08.02.2009 · 2740 ziņas
— Ziņas · 2740LAPA 3 / 110 · IELĀDĒ…

09.02.2009 11:54
Nolīgumu par gaisa satiksmi abu valstu pārstāvji parakstīs šā gada 9. februārī, kad Tadžikistānas prezidents Emomali Ramons (Emomali Rahmon) viesosies Latvijā.
Interesanti ar ko šis šodien atlido rix lapaa nav nekada zinja par šo lidojumu.
9:55 ir pieņemšana pie pils, tas nozimē ka ap 9:00 kkam vajadzētu būt ka atlidoja. Kāds pamanīja? mch
09.02.2009 11:58
Ar šo te atlidoja: aviofoto.lv/?c=bilde&id=2877
Eliasson: man nesanāks, kad izlasiju, ka jau aizlidojis - izmainīju plānus un šodien esmu bez mašīnas (jāaizdzen uz servisu pirms tehniskās) un ne mājās... :( Citu dienu... cerams rītdien arī būs labs laiciņš... :) A kas zin, varbūt arī pieskriešu pie lidostas (ja aizņemšos citu mašīnu), bet neko solīt nevaru...

09.02.2009 13:06
shodienu saku ar diskusijaam, tad pievērsos bildēm un atradu atbildi. tas nozime ka palicis pa nakti tepat kkur rigas viesnicu prezidentālajos apartamentos.
Redzes kas vel ar to liguma izpildi sanaks, varbut iegusim jaunu virzienu no rix, varbut shamejie, ne bt, sāks lidojumus uz rix. mch
09.02.2009 14:20
Ceru, ka izdosies paņemt līdzi, jo es esmu redzējis, kā viņi testē tos dzinējus - var teikt, ka esmu nevis redzējis, bet dzirdējis, jo viņi no savas teritorijas nekur neizbrauc. A no publiski pieejamām vietām neko no tā pasākuma redzēt nevar... :(
Un vēl laprāt iemēģinātu beidzot platleņķi... :)

09.02.2009 23:13
klau, tā jau nez kur var iebrist, bridu pa mežiem pa ziemeļu galu, kamēr acu priekšā Ili un ne ili, žogu tur nav, bet Baskervilu suņa pēdas gan, nedaudz palika baisi. Bet diena bija supuer visos aspektos. Nebija ne GPS ne telefona, ta nu izložņāju to galu krustām šķērsām uz dullo
LAPA 3 / 110 · 2740 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt