Uzmanību! Negaidītas medības!
Izveidoja Sanchous · 08.02.2009 · 2740 ziņas
— Ziņas · 2740LAPA 5 / 110 · IELĀDĒ…

17.02.2009 16:39
nu par IL76 info taads..shitie vinjiem kautkaadi kvartaalie aplidojumi..piloti jau seezh uz chemodaaniem un kuru katru dienu gaazh prom..info buus par laiku konkreetaak veelaak...vinjiem shitie lidojumi cik saproti pilniigi spontaani sodien

17.02.2009 18:52
Labi, ka aizskrēju. Pirmajā brīdī jau nodomāju, ka visu nokavēju, bet pie pasta kāpjot ārā sktos ripinās pa skrejceļu. Pirmie kadri tapa gandrīz skrienot :) Nāca no dienvidu gala, visticamāk ka jau vienu piezemēsanos bija veicis. Tas, ka viņš nedevās uz stāvietu, viesa cerību par pacelšanos, un tā arī bija. To nobildēju turpat no pasta. Bija doma to noķert nosēžoties, bet kur, līdz dienvidiem netikt tik ātri, tad pastāvēju pie ieejas lidostā, kur satiku Ulf:) un kādu policistu, kas nāca manā virzienā. Bet par laimi, tas nenāca mani dzīt prom:) No tās vietas sabildēju ILu nosēžoties. Bet at muguras smadzenēm jutu, ka tas nav viss, cik nu ātri varēju, pārvietojos uz dienvidu pusi, kājām protams. Eju, bet Ilu neredz, biju jau līdz tai mājai dienvidos, kad redzu, nāk. Vēl pāris foto. Bet ko Ils, tas sēžās un n-padsmit metrus virs skrejceļa pārdomā un atkal aiziet debesīs. Ta nu cilpoju uz pašu galu, kur tapa šodien vieni no pēdejiem kadriem, jo esot jau Skultē, pamanīju vēl ko. Nezināmas izcelsmes iznīcinatāju, kas pārlidoja virs skrejceļa tā, ka caur žogu nesanāca safokusēt un man sanāca jauki žoga foto. Tiesa tie putni ar liekas lido pa pāriem un nu jau krietni augstāk pārlidoja vēlviens, tam mana PVO trennētā roka gan trāpija.
LAPA 5 / 110 · 2740 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt