17.01.2013 14:39
Nu vēl jau arī LOTe... ir gaisāmārtiņš rakstījaFAA liedz 787 izmantošanu, LAN, Air India nosēdina arī savējos... vienīgie gaisā Quantas un Ethiopian bbc.co.uk/news/business-21054…

Nu vispār jau daļēja taisnība ir. Migla var būt gan Tukumā, gan arī Rīgā vienlaicīgi. Cita liet ir tāda, ka Tukumā lidosta ir privāts uzņēmums un tur lidlauks nedarbojas, kā rezerves lidlauks. Viņi tikai domā, ka nepieciešamības gadījumā būtu gatavi uzņemt lidmašīnas, ja RIX nevarētu.... Un man liekas, ka ne jau tāpat tika izmesti miljoni, lai paceltu to visu, kas ir tur. Starp citu man liekas, ka viņi vēl nevar pieņemt komercreisus, jo nav līdz galam viss pabeigts.... tb terminālī iekšā, bet skrejceļa iekārtu (ILS, apgaismojums utt) sertifikācija ir veikta un cik noprotu, tad apkalpot vienreizējus pasažieru lidojumus viņi arī drīkst.inars rakstījaMan tads jautajums. Tiko zinjas izlasiju; Migla traucē Rīgas lidostas darbu un lidmashinas tiek novirzitas uz citam lidostam protams ne Latvijaa. Un jautajums man ir tads. Tiko tika pabeigta Jurmalas lidosta Tukumaa. Es domaju vai Rigai un Tukumam nav sameraa lidzigi laika apstaklji? Un atkal miglas gadijumos nevares noseesties ne Rigaa, ne Tukumaa. Un vai bija racionali buveet otru lidostu tik tuvu vienu otrai. Angijaa ir savadak. Vienaa ielas pusee list otraa spiid saule. Paldies.

lv.wikipedia.org/wiki/Riga_AirlinesJorsh rakstījaPirms daudziem gadiem arī RIX teica, ka 2012. gadā American Airlines sāks uz RIXu lidot. Vienos vienīgos čiks-os dzīvojam... :) Ā, vēl bija tāds Riga Airlines ar 742 no JFK... kur tas noklusa? :)

airliners.net/photo/Transaero-Air…Orix rakstījalv.wikipedia.org/wiki/Riga_AirlinesJorsh rakstījaPirms daudziem gadiem arī RIX teica, ka 2012. gadā American Airlines sāks uz RIXu lidot. Vienos vienīgos čiks-os dzīvojam... :) Ā, vēl bija tāds Riga Airlines ar 742 no JFK... kur tas noklusa? :)

Izsklausās pēc kaktu kantora... kuriem problēmas ar FAA, kas droši vien nojauš, ka kompānija ar vienu 747 nekur tālu netiks. Tad jau mierīgi American Airlines vai kāda cita jau sen būtu te un man liekas, ka Uzbeks pietiekami apmierina vietējo iespējas doties uz NY reizo nedēļā... kam pa maz, nu tad ir tak savienojošie reisi, kas pat ir izdevīgāki par Uzbeku.Jorsh rakstījaHeh, 4 gadus vecs raksts... :)