no ziņām
Izveidoja dzukovs · 22.03.2009 · 929 ziņas
— Ziņas · 929LAPA 18 / 38 · IELĀDĒ…

08.04.2013 19:22
delfi.lv/bizness/uznemumi/pr…
nu cerams, ka ar laiku redzēsim "ANA" vai/un "JAL Japan Airlines" Rīgā. :)

09.04.2013 13:04
Tās pārdošanas jau arī var būt visādas. Šaubos vai pārdos 100%, to nemaz nevar darīt, jo tad airbaltic pazaudētu nacionālās aviokompānijas statusu un sāktos ierobežojumi lidot eiropā. Tā kā par investoru piesaisti nevajadzētu baidīties, uzskatu, ka tas ir nepieciešams un tas palīdzēs attīstīties, un, kā lidmašīnu spotteriem, aviofoto.lv vajadzētu izplatīt publisku paziņojumu, kurā atbalsta ANA vai JAL darījumus, jo tad varbūt japāņi izdomās izmantot Rīgu kā vienu no eiropas pieturvietām! (man ir aizdomas, ka mani tūlīt izsmies par šo pēdējo!.. )Orix rakstījaJa paši nevar tikt galā, tad labāk pārdot tādam, kas var... nevis nolaist pa burbuli un pa velti ielaist kādu citu.B737Pilot rakstījanu cerams, ka neizpārdos pēdējo ko var izpārdot :)

09.04.2013 13:19 · (rediģēts)
Korean jau arī nopirka 44% CSA akciju... Idejiski jau te varētu notikt līdzīgs darījums. Tikai šobrīd airBaltic ir vairāk nezināmo, kā zināmo, kas potenciālajam investoram var pagaidām likt nogaidīt. Piemēram tas pats EK atzinums par Valsts dalību airBaltic finansiālajā atbalstā... Bet ja izdotos tiešām atrast investoru, kas sāktu sava veida konkurenci ar tiem pašiem CSA, kas patiesībā priekš Āzijas ir viens reģions, tad jau tas tikai par labu:)Krii.Kalnins rakstījaTās pārdošanas jau arī var būt visādas. Šaubos vai pārdos 100%, to nemaz nevar darīt, jo tad airbaltic pazaudētu nacionālās aviokompānijas statusu un sāktos ierobežojumi lidot eiropā. Tā kā par investoru piesaisti nevajadzētu baidīties, uzskatu, ka tas ir nepieciešams un tas palīdzēs attīstīties, un, kā lidmašīnu spotteriem, aviofoto.lv vajadzētu izplatīt publisku paziņojumu, kurā atbalsta ANA vai JAL darījumus, jo tad varbūt japāņi izdomās izmantot Rīgu kā vienu no eiropas pieturvietām! (man ir aizdomas, ka mani tūlīt izsmies par šo pēdējo!.. )Orix rakstījaJa paši nevar tikt galā, tad labāk pārdot tādam, kas var... nevis nolaist pa burbuli un pa velti ielaist kādu citu.B737Pilot rakstījanu cerams, ka neizpārdos pēdējo ko var izpārdot :)

11.04.2013 01:55
Manuprāt šādi incidenti raksturīgi tikai lielām lidmašīnām - aste atrodas tik tālu no pilotiem, ka viņiem ir problēmas tā teikt "ar muguru" sajust, vai šasija ir uz skrejceļa vai gaisā. Patika komentārs apollo - nemanīja tādēļ, ka apkalpē ir locekļi! :DJuze rakstīja

30.04.2013 02:56 · (rediģēts)
Šodien tāda traka diena, B747 crash, sprādziens Prāgā un vēl Sīrijā it kā palaistas raķetes uz pāri lidojošo NordWind A320
interfax.ru/world/txt.asp?id=30…

30.04.2013 11:28
Jorsh Tu jautāji lidojuma nr. te no ATW tas ir: US-based National Air Cargo confirmed that aircraft N949CA, flight NCR102, was involved in an accident departing Bagram, Afghanistan. News reports said there was a fierce fire and all eight crew died.

30.04.2013 16:26
nezinu daudz par zeme-gaiss tipa raķetēm, bet stāsts par to, ka pilots sēžot savā krēslā pamana, ka no apakšas tuvojas 2 raķetes un pamanās no tām izvairīties, ir maigi sakot bolivudas filmas cienīgs! man likās, ka raķetes, kas spēj uzlidot 10-12km augstumā parasti nekļūdāsJuze rakstījaSīrijā it kā palaistas raķetes uz pāri lidojošo NordWind A320 interfax.ru/world/txt.asp?id=30…
30.04.2013 16:49
Nezinu, tā visa ir liela h.. muļķība. Pilots lainerī lidojot tādā augstumā uz leju neko tik niecīgu kā raķete(ja jau citas lidmašīnas var pamanīt ar grūtībām) neredz, ja vien tas nav bijis militārais pasažieru borts aprīkots ar pretraķešu radaru, bet tādā gadījumā tāda ziņa nenonāktu ziņu portālos.

30.04.2013 17:26
tās raķetes nav niecīgas, riktīga cisterna. naktī gan jau palaišanu varētu redzēt, bet tas arī viss. cik apgrābstīju specenes, man sanāk, ka pēc palaišanas tam airbusam būtu gals klāt apmēram pēc 5-10 sekundēm, atkarībā no raķetes tipa... Čaks Noriss pat nespētu noreaģēt, izvērtēt situāciju un pieņemt lēmumu
30.04.2013 18:08
Reisa numuru jautāju, jo pēc tā var izsecināt, bija vai nebija plānots uz Rīgu lidot... bet tagad jau infa tā pat pieejama...mandm rakstījaJorsh Tu jautāji lidojuma nr. te no ATW tas ir: US-based National Air Cargo confirmed that aircraft N949CA, flight NCR102, was involved in an accident departing Bagram, Afghanistan. News reports said there was a fierce fire and all eight crew died.

07.07.2013 03:08 · (rediģēts)
LAPA 18 / 38 · 929 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt