no ziņām
Izveidoja dzukovs · 22.03.2009 · 929 ziņas
— Ziņas · 929LAPA 3 / 38 · IELĀDĒ…

19.03.2010 14:31
Nē... nu bet nedomājiet, ka es pats izdomāju to... Šorīt igauņu krieviskajos mēdijos virsraksts...
"ВИДЕО: Спасательный департамент считает посадку самолета удачной"
:) Veselai diennaktij bija jāpaiet, lai to saprastu.
P.S. Protams, man nav nekāda naida pret igauņiem. Bet anekdotes iz dzīves patīk.

22.03.2010 17:22
Cik saprotu beigusies degviela un "neaizvilka" parsimt metrus lidz skrejcelam. Interesanti kaa gan piloti rekinaja degvielas daudzumu vai ari Hurgada kaut ko ne ta saleja...LPX rakstīja
22.03.2010 23:03
teiksim tā, ir dažādas versijas- kp.ru/daily/24459.5/62170…
bet pēc bildēm spriežot, tomēr gribas teikt- nokrita...

07.04.2010 22:15
Iekš Berlin Tegel celtniecības darbu laikā atraduši otrā pasaules kara laika bumbu, 250 mārciņas. Cik var manīt no radara, visi lidojumi reroutējas uz Schoenefeldu. Nez ko baltiks darīs, šim pirms pusstundas bija jāizlido, tagad rāda "last call".
Itkā ciet būšot vismaz līz 20:30 pēc vietējā laika. Info pagaidām tikai nevalodā:
bild.de/BILD/regional/berli…

08.04.2010 02:49
man vienreiz akmenssviediena attālumā no mājām ar vienu, laikam aviobumbu atraka... divējādas sajūtas bija... no vienas puses IT KĀ domā, ka viss tiek kontrolēts un sapieri savu darbu padarīs, no otras psues, ieslēdzas pārāk daudz "A JA NU..."

09.04.2010 02:59
Iberia un British Airways apvienojas, nez vai taisīs jaunu livjēru?
diena.lv/lat/business/hotnew…
Jaunās kompānijas nosaukums būšot International Airlines Group. Diez kas jau nav :wink:
edit: pamanīju, ka saitā parlidmasinam.lv ir mazliet atšķirīga informācija. BBC saka, ka galvenā mītne būs Londonā. Vēl tiek pieminēts: The new company will be called International Airlines Group, but the BA and Iberia brands will continue to operate as normal.
LAPA 3 / 38 · 929 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt