no ziņām
Izveidoja dzukovs · 22.03.2009 · 929 ziņas
— Ziņas · 929LAPA 5 / 38 · IELĀDĒ…
15.04.2010 21:25
Šodien naktī būšu vahtā. Tā kā ja atlidos kaut kas interesants, došu ziņu. Kam neguļās pa nakti, varat ik pa laiku čekot forumu, Bet tā kā par šo vulkānu informācija bija saņemta krietnu laiku iepriekš, tad jau laikam kompanijas ir izdarījušas izmaiņas savos lidojumu grafikos.erv rakstījaMēs te padomājām, ka ja aizklapēs Arlandu, kādu brīdi varbūt mums dažu retu viesi, iespējams, aziātiskas izcelsmes, varētu sanākt RIXā sastapt.
16.04.2010 00:02
RIXā ir pilnīgs klusums.
Gandrīz visas stāvvietas ir aizņemtas. Tā kā atrast vietu kādam viesim būtu pagrūti. Dīvaini redzēt RIXā divus noparkotus Ryanus. Sarakstā arī nekas interesants, izņēmot uzrakstus cancelled. airBalticam nav lidojumu līdz 10.00 no rīta, izņēmot dažus resus.
Vajadzēja šodien noorganizēt nakts spotiingu RIXā.

16.04.2010 00:09
Vo, pastāsti. Ziņās teica, ka visi lidojumi atcelti līdz rītdienas plkst. 18::00, bet RIX sarakstā skatos, ka daži Fokkeru reisi tomēr notiek. Kā ir, propelleriem tie mākoņi neskādē? Par reaktīvajiem skaidrs, esmu redzējis filmu Discovery par British Boeing 747, kam virs Indonēzijas piesita pilnus motorus un tie apstājās.

16.04.2010 01:20
Man viens tāds jautājums sakarā ar to Islandi un mūsu RIX. Es īsti netieku skaidrībā vai šorīt reiss FR2642 no Stanstedas ielidoja vai nē. Skatījos riga-airport.com un īsti neredzu, varbūt ir kāds arhīvs kur var apskatīt ielidojušos reisus???
16.04.2010 01:22
ryanair.com/lv/notices/gops/100… info par raina lidojumiemfotoprojekts rakstījaMan viens tāds jautājums sakarā ar to Islandi un mūsu RIX. Es īsti netieku skaidrībā vai šorīt reiss FR2642 no Stanstedas ielidoja vai nē. Skatījos riga-airport.com un īsti neredzu, varbūt ir kāds arhīvs kur var apskatīt ielidojušos reisus???

16.04.2010 01:35
Cik saprotu, tad no Londonas šorī Ryanair atlidoja, bet tad uzreiz ir nākamais jautājums vai vakar (14.04) vakarā no Islandes uz Londonu ir kas lidojis???
Lieta tāda, ka it kā vajadzēja draugiem šorīt ierasties Rīgā, bet nevaru viņus nedz sazvanīt, nedz internetā rokās dabūt...
16.04.2010 02:04
ja zinams, no kuras lidostas jaizlido, tad jau pec lidostas var atrast, kadi reisi notikusi, kadi atcelti uttfotoprojekts rakstījaTe jau sākas problēmas, ka mēs nezinam ar ko un kā lidoja no Islandes uz Londonu. Zinu tikai ka 14.04. vakarā bija jāielido vienā Londonas lidostā un pēc tam viņiem bija jāpārceļas uz Stanstedu un nakts tur jāpārlaiž...

16.04.2010 02:15
Cik var saprast vakar visi no Islandes izlidojošie uz Londonu ceļojošie reisi sasniedza galamērķus. Ja tavi draugi tagad nīkst Stanstedā, var jau būt, ka sagadīšanās, bet šausmīgi iespiedies atmiņā, ka tajā lidostā man pašam bija problēmas ar zonu.fotoprojekts rakstījavai vakar (14.04) vakarā no Islandes uz Londonu ir kas lidojis???

16.04.2010 03:34
Cik zinu, flightadars vulkaana kontekstaa iefigureeja kautkaadaa no lielajiem zinju kanaaliem/portaaliem, aizkam arii vinju gaazh tagad apkaart :)mārtiņš rakstījajā, pat paziņojums izkārts, ka pārāk daudz jūzeru onlainā, nevar klikot uz lidmašīnām
LAPA 5 / 38 · 929 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt