Izstāde RIXā
Izveidoja Jorsh · 06.04.2009 · 205 ziņas
— Ziņas · 205LAPA 5 / 9 · IELĀDĒ…
_RIX3-2321-2.jpg&w=3840&q=75)
17.06.2009 05:01
Hmm..
Man bija ideja par turpmāko sarīkot mazu tējas vai ūdens silta pasākumu kaut kur un tieši par to aprunāties.. :)
sarunas tēmas: bilžu izmērs. noformējums, skaits, iekšējā balsojuma rezultāti, izdrukas izmaksas.. precīzs izstādes termiņš ..
Par atkārtoto vai pēdējo (bez jokiem) termiņu varbūt varam noteikt 1. jūliju - punkts un āmen? Un tad vai nu ir, vai nav..
Bet lai būtu daudzmaz godīgi - domāju ka tad tiem kas pirmajā reizē visu izdarīja laikus ir jādod loģiska iespēja piemēram nomainīt kādu savu darbu, ja viņi to vēlas..
OK?
17.06.2009 13:53
Tik vienīgi tā kā ZG jau ir saglabājis cietajā visas izstādes bildes, vajadzētu kaut kādi iegrāmatot izmaiņas, tb. lai nav viss pa jaunam jāsaglabā. Ja kāds veic kādas izmaiņas iesniedzamo bilžu sarakstā, vajadzētu pierakstīt jaunu komentu klāt, ka Izņemu Nr.7 (failanosaukums.jpg) un ielieku jaunsfailanosaukums.jpg. Tad visam varēs ērti izsekot.
25.06.2009 23:28
Kā reizi visus parametrus gribētos zināt pirms galīgā termiņa. Ņemot vērā, ka mana famīlija tiek pārstāvēta jau dubultā, tad īsti neredzu jēgu vēl kaut ko likt klāt, jo reāli vairāk kā 2 bildes no ģimenes mēs nespēsim pavilkt (pēc cenām, kas sākumā uzrādījās). Protams, varu jau cerēt, ka neviena netiks izvēlēta...ZG rakstījaHmm.. Man bija ideja par turpmāko sarīkot mazu tējas vai ūdens silta pasākumu kaut kur un tieši par to aprunāties.. :) sarunas tēmas: bilžu izmērs. noformējums, skaits, iekšējā balsojuma rezultāti, izdrukas izmaksas.. precīzs izstādes termiņš .. Par atkārtoto vai pēdējo (bez jokiem) termiņu varbūt varam noteikt 1. jūliju - punkts un āmen? Un tad vai nu ir, vai nav.. Bet lai būtu daudzmaz godīgi - domāju ka tad tiem kas pirmajā reizē visu izdarīja laikus ir jādod loģiska iespēja piemēram nomainīt kādu savu darbu, ja viņi to vēlas.. OK?
06.07.2009 16:10
Hmm, nu redzi - ir tā ka jautājumos kas saistīti ar naudu - tomēr gribētos saņemt viedokli no visiem kuri piedalās. Jo nauda ir nauda, man nav problēmu pameklēt un pasacīt cik kas un ko maksās - bet pirms eju ar kādu firmu runāt - vismaz izlemjam cik darbus, cik lielus, uz kāda materiāla utt. Lai nav tā ka tad kad jāiet un jāpaņem izdrukas izrādās ka neviena vairs tuvumā nav ;)
Turklāt negribu blamēt mūsu lapu - nezinot atbildes nevaru iet uz RIX un runāt tālāk jau pilnīgi konkrēti..
Ir pieredze ar citām izstādēm.. pērn jau ar vienu izstādi paliku mīnusos - ieliku savu naudiņu, un tā tas arī palika..
Ceru ka saprotat mani pareizi.. ;)
Vai arī nolemjam ka neesam gatavi - un atliekam ?

06.07.2009 16:34
Nu vispār bija runāts, ka ZG svaāks neatkarīgo komisiju un nolems, kuri darbi kvalificējas izstādei un kuri nē. Kas tur vēl ko satikties? Par izmēriem mēs arī jau te diskutējām, ja no tā nevar izdarīt secinājumus, tad taisām aptauju. Bet, par cik daudziem bija velmes samazināt izmaksas ar ļoti lieliem izmēriem arī nevajadzētu aizrauties. manas domas bija, ka 30X45 vai nākošais formāts 30X60 būtu pietiekošs.

06.07.2009 20:35
Neenu, par satikties es vienmeer par (tiesa gan, shonedeeljas vakari taadi stipri aiznjemti). A ko mees varam par izmaksaam runaat, pirms notikusi bilzhu atlase? Mandomaat, ar to arii jaasaak. Jebshu neatkariigaas komisijas nebuus un atlasi arii taisiisim pashi?

07.07.2009 00:28
jaasatiekas vienmeer ir kad vien ir iespeeja:)Sanchous rakstījaEs arī varu piebrukt kur vajag gandrīz jebkurā laikā. Bet nu no manis jēgas laikam nav nekādas (vismaz pagaidām). Ja ir jāsatieksas, tad tiem, kuri piedalīsies izstādē. Tātad no sākuma ir jāizvelās izstādes bildes. :)
07.07.2009 04:20
Nu ja taa - tad labi - lai buutu ;) Sazinaamies !BTSKY rakstījaNu vispār bija runāts, ka ZG svaāks neatkarīgo komisiju un nolems, kuri darbi kvalificējas izstādei un kuri nē. Kas tur vēl ko satikties? Par izmēriem mēs arī jau te diskutējām, ja no tā nevar izdarīt secinājumus, tad taisām aptauju. Bet, par cik daudziem bija velmes samazināt izmaksas ar ļoti lieliem izmēriem arī nevajadzētu aizrauties. manas domas bija, ka 30X45 vai nākošais formāts 30X60 būtu pietiekošs.
26.07.2009 01:40
Jā protams - laiks rit - bet es jau te dažas reizes esmu jautājis šo un jautājis to - atbildes tikpat kā nav..- ko ta man darīt?
Piemēram tas pats izmērs.
Ir bijis balsojums? Ir divu cilvēku domas.. a kur ta pārējie???
Ar RIX ir plus mīnuss sarunāts -
bet noteikti viens visu darīt - negribu, sorrī, jau pērn vienu izstādi uz sevis uzvēlu, paldies..
26.07.2009 01:53
Pie tam, jau sen tā kā bija jānotiek tai neatkarīgajai vērtēšanai (pirmajai kārtai) - bet rezultāti tā arī nav. Tas tomēr ir diez gan būtiski zināt - vai kādam konkrētam ir izvēlēta viena bilde vai visas desmit. Izdevumi takš būs ļoti atšķirīgi. Un tad, kad katrs rēķinās ar summu, kas aizies priekš startēšanas izstādē, var runāt par izmēriem, jo arī tas ļoti būtiski ietekmē katra izdodamo summu. Tas 60x40 izmērs, par ko balsoju es, ir tāds nepārāk sāpīgs drukāšanā, ja nu aiziet gandrīz visas bildes. A ja (piem. tagad tikai par sevi) izvēlēta ir tikai viena - var drukat kaut 2x1m. Tā kā iesākumā gribējās zināt tos rezultātus, ar ko jārēķinās katram...
LAPA 5 / 9 · 205 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt