Izstāde RIXā
Izveidoja Jorsh · 06.04.2009 · 205 ziņas
— Ziņas · 205LAPA 3 / 9 · IELĀDĒ…

07.05.2009 13:17
' Ja jūs abi domājāt Westu, tad viņš absolūti nav pelnījis tādus epitetus. Un nebūtu jau slikti ja arī pieteiktos izstādei!Tibbsy rakstījaExactly!!!ZG rakstījaStarp citu ja abi domājam vienu cilvēku, tad viņam bija vairākas foršas bildes... Bet lai nu paliek.
WE
08.05.2009 01:04
Taax atkal te wesTu neliek mieraaa....
Taatad par izstaadi....Jorsham jau teicu ka vienkaarshi mani taadi pasaakumi nekad iipashi nav intereseejushi un diez vai kaadreiz interesees.....taapeec sorry....ar savu liidzdaliibu nevaru nevienu iepriecinaaat/saruugtinaat.....
Par St.Maartetn bildeem. ko izvaacu....vienkaarshi shamaas bija apstraadaatas esot veel uz salas vairaak informatiivai noziimei nekaa kautkam citam....uz veca laptopsha attieciigi mani pashu konkreeti neapmierinaaja ne kvalitaate ne viss paareejais.....
Pashlaik sakaraa ar vaajpraatiigi daudz dazaadaam probleemaam darbaa nevaru cauraam dienaam njemties ar shamo apstraadi utt.....focuku vispaar peec argrieshanaas no salas neesmu pat rokaas tureejis...nelaiks galiigi un veel diezgan pamatiigas probeelmas ar veseliibu...kaareiz ierobezota iespeeja paarvietoties...kurnuveel gar zhogiem leekaat.....
Nu iisumaa apmeeram taa....
Skatos te jau iet valjaa kvotu daliishana kam cik un kaa..un kaapeec... nu es nezinu ko saspringt visiem....esiet drusku pashkirtiskaaki...ko veel noveeleet ....

12.05.2009 16:32
godīgi sakot, man nepatīk doma par autora logo uz izstādes bildēm, jo: tad tiem jābūt pietiekoši neitrāliem (gan tonālā ziņā, gan izmēros, attiecībā pret bildi un kopējo bildes kompozīciju), lai bilde nezaudētu savu estētisko vērtību. manuprāt logo der komerciāliem pasākumiem, vai arī gadījumos, kad bildes ir pakļautas lejupielādei. izstādes kopskatam - vai nu visiem logo, vai nu nevienam, citādi būs tāds koktēlis, ka nemaz neliekas.. bet, jebkurā gadījumā, pie katras bildes tiks norādīts autors uz visiem vienādām šiltītēm. ne visi ir izstrādājuši savus logo, bet to protams var izdarīt. tas, protams, ir tikai mans subjektīvais viedoklis :)eliasson rakstījaNepamanīju neko par autora logo vai parakstu uz bildes. Kā ar to, tas var būt uz bildes, vai varbūt tam obligāti jābūt?!
15.05.2009 21:44
Gribētu rosināt uz pārdomām, vai 90x60 cm nav par traku. Es šodien saliku no A4 lapām tādu izmēru un biju šokēts par to palagu. Es baidos, ka no mana 400D tādu izmēru neizspiest. Ko tad darīt ziepīšu lietotājiem? Vēl jau arī plānotās izmaksas - 15-20 Ls par bildi. Es nez, ja vienu-divas no manām bildēm izvēlas - ir ok, bet nu vairāk...? Es nez...
Manuprāt optimāli būtu 60x40 vai max 70x50. Ko domā citi?
_RIX3-2321-2.jpg&w=3840&q=75)
20.05.2009 12:32
Ar izmēru ir tā, ka varam vienoties par kādu gribam, par to vai būs redzami pikseļi - par to nav jāsatraucas - Jorsh no Tavām 400d bildēm tika Alūksnes panorāma 100 cm x 200 cm uzražota, ja nu kas.. protams ka bija redzami pikseļi ja piebāza degunu 10 cm attālumā nu un?? Pērkam Haselbladus vai Mamias? Vai varbūt drusku atdziestam par pikseļiem? ;)
Izmēru 100 x 100 cm man ieteica RIX, viņi vnk vēlējās lai bildes ir lielas. Es pielaboju uz 60 x 90 cm.
Bet kā jau sacīju - darām tā kā MĒS gribam. Var arī 30 x 45 cm. Nu vai 40 x 50 cm.
Par izmaksām - izdruka 30 x 45 cm - 2,50 Ls uz papīra. BET: tas papīrs jāieliek vismaz rāmī (apt. 7 ls) tā kā grozies kā gribi - zem 10 Ls viena bilde nebūs..
Jūsu viedoklis?
20.05.2009 12:42
Tā - palasījos vēl :)
Tatad - individuālus logo noteikti nevajag nekādus - vai kā pilnīgi pareizi sacīja lidotāja - vai nu visiem vienādus (pēc noformējuma ) vai nekādus. Jo svarīgi lai viss kopā izskatās "profesionāli".. :) Nevis pēc latgalītes :D
Turklāt autora uzvārds un uzvārds būs, būs aviofoto logo .. pietiks.
WEST - nezinu kad,ko un kā esat bez manis te dalījuši - biju aizņemts ar sevi :), bet - Tev BIJA labas bildes un es jau nu tā kā priecātos šīs dažas redzēt ;) Nu vismaz vienu :D Bet tā kā esi liels puika - dari kā gribi..
Un veseļojies !!!

20.05.2009 12:50
Starp citu, kur ir nodomaats to visu drukaat? Mees te bijaam kaut kad aprunaaties uz jvk, ko liidz shim izmantojam visaam bilzhu uz papiira dabuushanas vajadziibaam. Saakot no 40x60 vinji drukaa uz kaukaada uuberkruta printera, turklaat padzirdeejushi, ka gribam drukaat lidmashiinas, ieteica to dariit uz metaaliskaa papiira - ervs arii redzeeja gatavu produktu - smuki sanaak. Tik nu - ap 8 Ls uz parastaa papiira, ap 15 uz shitaa metaaliskaa - tur tak aunu var nopirkt. Un tas par 40x60. 5 bildes 60x90 izstaadei - pat negribu skaitiit, cik tur sanaak, nez, jaapaardod niere mosh :D Veel viens briidis, kad divi fotograafi uz vienu gjimenes budzhetu saap :D
20.05.2009 13:02
Nu pag, kādi 15 Ls par 40x60 metālika?
Re kur links - jvk.lv/?id=44
7,08 Ls. Nu jā, plus vēl rāmītis. Tad arī principā sanāk tie 15 ls.
ZG: atceries, kā tapa tā bilde Alūksnei? Tā bija līmēta kopā no vairākām vertikālām bildēm kā panorāma. Kopā kaut kas uz 30 MPix sanāca. A šeit viss būs kaut kur 6-8 MPix robežās (jau pēc cropa)...
20.05.2009 14:19
Nu paga paga - būs labi! Bet tas ka vācat infu ir ļoti apsveicami - :) Jā, divi aviofoto mīļi vienā ģimenē :) trakums :D
Bet grozies kā gribi - kā jau sacīju 30 x 45 cm = rāmis ap. 10 Ls (minimums) , ja lielāks tad 15..20..25 ls .
Tas nu gan.
PS. JVK blakus jāstāv kad drukā - man tur reiz tādus zilus zaļumus (no sarkanā..) saražoja ka bail ;)

20.05.2009 15:44
A lielos izmērus drukājot, nemaz citu variantu īsti nav, jo tos viņi caur internetu nepieņem - gribi negribi, jāvelkas ar flašku pie viņiem un tad būtu tikai jocīgi ja pats nepaskatītos kas tur sanāk :DZG rakstījaPS. JVK blakus jāstāv kad drukā - man tur reiz tādus zilus zaļumus (no sarkanā..) saražoja ka bail ;)
LAPA 3 / 9 · 205 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt