23.12.2009 23:30
raijens lejaa ir :)Juze rakstījaJā, tas noslēpumainais tad bija Romeo data.flight24.com/airplanes/yl-bbr/tjigra rakstījaNo Londonas bij, manlieks, Romeo. Ryanairs laikam beidzot naak lejaa.

raijens lejaa ir :)Juze rakstījaJā, tas noslēpumainais tad bija Romeo data.flight24.com/airplanes/yl-bbr/tjigra rakstījaNo Londonas bij, manlieks, Romeo. Ryanairs laikam beidzot naak lejaa.

Es tā paštukoju, a cik liekas degvielas šodien nenosvilināja. Aviokompānijām dārgas izpriecas. Man jau sirds sāp, kad kāds mans šoferis ar fūru kaut kur nobrauc liekus 50-100 km, bet tas ir nieks salīdzinot ar šitoLPX rakstījaskatoties tajā riņķošanā, aš pasažierus žēl paliek...pat nezinu, kas labāk- sēdēt kāda lidostā x stundas, vai šādas izklaides- riņķošana virs dzimtās zemes

mjaa..bet iedomaajies kaa shitais viss buuutu dedzinaats ar Tupoljeviem un ANtoniem 12 :)Juze rakstījaEs tā paštukoju, a cik liekas degvielas šodien nenosvilināja. Aviokompānijām dārgas izpriecas. Man jau sirds sāp, kad kāds mans šoferis ar fūru kaut kur nobrauc liekus 50-100 km, bet tas ir nieks salīdzinot ar šitoLPX rakstījaskatoties tajā riņķošanā, aš pasažierus žēl paliek...pat nezinu, kas labāk- sēdēt kāda lidostā x stundas, vai šādas izklaides- riņķošana virs dzimtās zemes

Par Vilnju runaajot - 6.janvaarii muusu zviedru draugi liks radaru Vilnjas lidostas teritorijaa, aizkam buus paarklaajums tur liidz zemei, plus dziljaak iekshaa muusu austrumu kaiminjos :)tjigra rakstījaBij gan noseedies. Viljnjaa liidz zemei radara zona nevelk, taapeec attieciigais gabalinjsh iztruukst, un turp- un atpakaljceljsh liimeejas kopaa pa taisno no pazushanas uz atkalparaadiishanaas vietu.CheChens rakstījaBBK no Ženēvas gan aizblieza līdz Viļņai i nenosēdies nāka apakaļ

Tas ir super. Maskavu gan gluži neķers, bet lielāku daļu mūsu austrumu kaimiņu gan redzēsim. Baltkrieviju toč labi varēs skatīt. Vēl derētu kāds radars Londonas apkaimē un Vācijā, Frankfurtes rajonā :Derv rakstījaPar Vilnju runaajot - 6.janvaarii muusu zviedru draugi liks radaru Vilnjas lidostas teritorijaa, aizkam buus paarklaajums tur liidz zemei, plus dziljaak iekshaa muusu austrumu kaiminjos :)tjigra rakstījaBij gan noseedies. Viljnjaa liidz zemei radara zona nevelk, taapeec attieciigais gabalinjsh iztruukst, un turp- un atpakaljceljsh liimeejas kopaa pa taisno no pazushanas uz atkalparaadiishanaas vietu.CheChens rakstījaBBK no Ženēvas gan aizblieza līdz Viļņai i nenosēdies nāka apakaļ

Pusstundu noriņķoja, vēl pusstunda līdz TLL vai VNO un vēl 40 min. atpakaļ. Rupji piesviežot ~5 tonnas uz lidmašīnu. A nelielais augstums un straujie pagriezieni ar ietekmē?erv rakstīja737 pateeree rupji njemot 2.5 tonnas jetfuelja stundaa. Reekjiniet pashi :) Shiis izklaides pilniigi noteikti nebija leetas.Juze rakstījaMož kāds zin, kādas ir stundas izmaksas lidojot B737 un 757? Viņiem jau patēriņu km laikam neskaita :D

Nu akcīze, tobiš ceļa nodeva, jau diez vai šiem jāmaksā. Cik ta bieži viņi tās mūsu šosejas izmanto :D Toč zinu, ka kuģi nemaksāerv rakstījaSaskanjaa ar sho te: iata.org/whatwedo/economics/… Sanaak 0.65$ litraa. Baigi leeti, bet nu es pienjemu ka te ienaakas tas ka runa ir par vairumtirdznieciibas apjomiem un nez kaa tur veel ar nodokljiem visaadiem. Tipa akciizes utml. Plus, taa ir cik saprotu, vairumnieku cena, kas liidz gala pateereetaajam nonaak komplektaa ar "varku" un visiem paareejiem prichandaaljiem.