Flightradar24
Izveidoja erv · 16.08.2009 · 822 ziņas
— Ziņas · 822LAPA 9 / 33 · IELĀDĒ…

23.12.2009 22:49
Turks laikam buus aizbiidiijies uz ieprieksheejo lappusi - vinjam tak bij jaaizlido jau ap pusdienlaiku :)
Shkjiet, ka jautriiba turpinaas - taa trijotne, kas shobriid ir virs RIX, ir par augstu, lai seestos, un klaat naak Kilo no Viljnjas un Ryanairs no tudabljina.

23.12.2009 22:50
Bij gan noseedies. Viljnjaa liidz zemei radara zona nevelk, taapeec attieciigais gabalinjsh iztruukst, un turp- un atpakaljceljsh liimeejas kopaa pa taisno no pazushanas uz atkalparaadiishanaas vietu.CheChens rakstījaBBK no Ženēvas gan aizblieza līdz Viļņai i nenosēdies nāka apakaļ
23.12.2009 22:51
roger that!tjigra rakstījaBij gan noseedies. Viljnjaa liidz zemei radara zona nevelk, taapeec attieciigais gabalinjsh iztruukst, un turp- un atpakaljceljsh liimeejas kopaa pa taisno no pazushanas uz atkalparaadiishanaas vietu.CheChens rakstījaBBK no Ženēvas gan aizblieza līdz Viļņai i nenosēdies nāka apakaļ

23.12.2009 22:54
patlabam Raijens un 2 bT rinkjo apkaart ap RIXCheChens rakstījaroger that!tjigra rakstījaBij gan noseedies. Viljnjaa liidz zemei radara zona nevelk, taapeec attieciigais gabalinjsh iztruukst, un turp- un atpakaljceljsh liimeejas kopaa pa taisno no pazushanas uz atkalparaadiishanaas vietu.CheChens rakstījaBBK no Ženēvas gan aizblieza līdz Viļņai i nenosēdies nāka apakaļ

23.12.2009 23:04
Nav tik skaidrs, cik augstu ir tas noslēpumainais lidonis :Dtjigra rakstījaEs domaat, ka pirmais buus Maiks, vinjsh dikti zemu plivinaas. Kilo savukaart nemaz nenaak zemee veel, rinjkjos pa augshu, un Dublinas Ryanairs arii ir augstaak, nekaa normaali buutu jaabuut.

23.12.2009 23:13
nu raijens taa pa nopietno ierinkjojis :)..man tik saak likties ,vai tik tajaa raijenaa neseezh mans brachka martinsm :) man liekas ka jamais taisiijaam lidot sovakar uz lvJuze rakstījaNav tik skaidrs, cik augstu ir tas noslēpumainais lidonis :Dtjigra rakstījaEs domaat, ka pirmais buus Maiks, vinjsh dikti zemu plivinaas. Kilo savukaart nemaz nenaak zemee veel, rinjkjos pa augshu, un Dublinas Ryanairs arii ir augstaak, nekaa normaali buutu jaabuut.

23.12.2009 23:23
Jā, pēc radara spriežot Maiks nometās netālu no Jūrmalas šosejas. :D A noslēpumainais bija aparāts, kas dienā nāca no Londonas. Slinkums tik meklēt, kurš tur konkrēti bija.tjigra rakstījaTajaa rinjkjojoshajaa seezh man pazinjai koleegjei choms :D Tam taakaa buutu kaarta, bet par augstu naak klaat. Maiks un nosleepumainais laikam tikushi zemee. Maiks naaca dikti zemu un dikti shkjiibi, man jau likaas, ka netraapiis.

23.12.2009 23:29
Jā, tas noslēpumainais tad bija Romeo data.flight24.com/airplanes/yl-bbr/tjigra rakstījaNo Londonas bij, manlieks, Romeo. Ryanairs laikam beidzot naak lejaa.
LAPA 9 / 33 · 822 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt