Flightradar24
Izveidoja erv · 16.08.2009 · 822 ziņas
— Ziņas · 822LAPA 27 / 33 · IELĀDĒ…

05.06.2013 15:42
Stokholmā pabijām flightradar24 ofisā:
Vīrs baltajā kreklā ir Mikaels Robertssons, FR24 īpašnieks, tālāk pa labi Ilmārs, šeit figurē ar nicku HanterLight, un mana necilā persona, kā arī mana atvase. :)
Starp citu jautājums ventspilniekiem - vai kāds no jums nebūtu ar mieru nohostēt flightradara uztvērēju? Tehniku viņi uzsauc, no jums vajadzīga tikai vieta, kur ir daudzmaz sakarīga pārredzamība uz visām pusēm un interneta pieslēgums (trafiku daudz tas pasākums neēd, šur tur pat uz GPRS dzīvojas).
Vīrs baltajā kreklā ir Mikaels Robertssons, FR24 īpašnieks, tālāk pa labi Ilmārs, šeit figurē ar nicku HanterLight, un mana necilā persona, kā arī mana atvase. :)
Starp citu jautājums ventspilniekiem - vai kāds no jums nebūtu ar mieru nohostēt flightradara uztvērēju? Tehniku viņi uzsauc, no jums vajadzīga tikai vieta, kur ir daudzmaz sakarīga pārredzamība uz visām pusēm un interneta pieslēgums (trafiku daudz tas pasākums neēd, šur tur pat uz GPRS dzīvojas).
03.07.2013 22:43
Tas nevarētu būt saistīts ar lidostas prasību? (nezinot, ko viņi īsti tur darīja)
-----
A guidance line for ACFT 180 degree turn is marked on the RWY intersection with TWY E. This line is designed for Code D aircraft (e.g. B757, B767, A300). Code E ACFT shall not use this intersection for 180 degree turns on own power.
-----
(c) AIP SUP 013/2013

12.07.2013 13:49 · (rediģēts)
Neredzu problēmu... uzej ar peli uz RIX un parādīsies Riga Interantional... un kas Tavuprāt ir pieņemamāki skaitļi priekš altitude un speed? Man viss liekas ir ok...Admiral rakstījaNu, varēja altitude un speed norādīt pieņemamākos skaitļos. Un lapas turētājiem taču nebūtu rokas nokritušas, ja pie starta/mērķa lidostām, bez vienkāršā RIX - VIE, vēl būtu pievienojuši Riga International - Schwechat.
LAPA 27 / 33 · 822 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt