Flightradar24
Izveidoja erv · 16.08.2009 · 822 ziņas
— Ziņas · 822LAPA 28 / 33 · IELĀDĒ…

23.08.2013 20:52 · (rediģēts)
Nē, es neesmu premium jūzeris :). Bet, ja tas radars ir pie mums, tad kāpēc Dashkas pie jūras robežas pazūd no ekrāniem? Es izsecināju, ka viņš varētu būt kaut kur Zviedrijas dienvidos, jo ķer lidmašīnas virs Zviedrijas, Baltijas jūras un Vācijas, un Polijas piekrasti.tjigra rakstījaJuze, tu ir premium useris vai arī viņi šito ir tautās palaiduši? MLAT radars pie mums tika uzlikts, bet līdz šim tas bij tik Premium lietotājiem prieciņš.

23.08.2013 22:42
es sapratu, ka lai tas MLATs strādātu, viņam vajag vismaz četrus uztvērējus izvietotus taisnstūrī - tikko kā lidmašīna no tā taisnstūra izlido ārā, tā bilde cauri.. būs vairāk devēju, problēma laikam pazudīs, bet es saprotu, ka zemā augstumā lidojot tā pat īsti neķer
25.08.2013 02:01
MLAT nav nekāds radars. Tas ir tikai skaitļošanas metode, kas izmanto 4 standarta ADS-B uztvērējus. Lidmašīnai atodoties starp diviem uztvērējem, pec signāla pienākšanas laika atšķirības uz uztvērēju 1 un u2 var uzzīmēm līniju (hiperbolu) uz kuras atrodas lidmašīna. Ar otro uztvērēju pāri var uzzīmēt otro līniju. Kur divas līnijas šķērsojas - tur arī atrodas lidmašīna.
Tā kā jūrā uztvērēji nav izvietoti, tad arī 4 uztvērēju parklājuma jūrā nav - tāpēc arī pazūd lidmašīnas virz jūras.
29.11.2013 22:16
Es gan teiktu ideāli - tā maksa ir smieklīga un tagad ir reisa numura alerti - tas nozīmē, ka beidzot var ielikt, ka gaidu turku ar B739 RIXā un neuztraukties, ka palaidīšu garām... :)bertons rakstījaAlerti tagad ir tikai pa maksu un altitude alerts vispār vairs nav iespējams. Kretīni!:evil:
DZ
Dzēsts lietotājs#691
29.11.2013 22:23
Aviokompāniju un lidmašīnas modeli taču arī iepriekš varēja norādīt.
Es izmantoju altitude alertus, lai, piemēram, mašīnā sēžot nepalaistu garām, ka kāds sēžas - nav visu laiku gaisā vai telefonā jāskatās. Tagad šī lieliskā iespēja ir zudusi :evil:
30.11.2013 00:06
Ko man dod aviokompānijas un lidmašīnas modeļa kombinācija, ja tas, kas man vajadzīgs, lido no Stambulas uz Frankfurti? Tagad es varu iedrukāt, ka gaidu TK1757 ar B739 telefonā un zinu, ka, ja tāds pie mums lidos, es to garām nepalaidīšu. Tas pats ar Uzbeka piekto bortu... :)bertons rakstījaAviokompāniju un lidmašīnas modeli taču arī iepriekš varēja norādīt.
LAPA 28 / 33 · 822 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt

.jpg)