airBaltic Q400
Izveidoja CheChens · 09.11.2009 · 166 ziņas
— Ziņas · 166LAPA 5 / 7 · IELĀDĒ…

03.05.2010 16:43
Neviens neskatījās, radarā šo neredz?
Saprotu jau ka naivas cerības, bet ja jau pat Cessnai var uzlikt ADS-B transponderi, kādēļ gan lai jaunam un modernam turbopropam neliktu.
Jautājums Nr.2, kad ir gaidāmi kautkādi treniņi vai vēl kas? Kā noprotu, līdz regulārajiem reisiem kādas pāris nedēļas jāpaciešas.
06.05.2010 02:06
facebook.com/airBaltic?v=photos Šis ir zebest! Nofenderējis bildi no kaut kādas preses relīzes un nu "sacenšas"! :) Divas reizes rakstīju komentu, abas reizes īsi pēc tam koments tika izdzēsts!Tibbsy rakstījaSkaidrs - sviesc. Kuram vairāk čomu, tas arī vinnē, kārtējais bulšits.

10.05.2010 23:33
No facebook.com, BT grupas -
airBaltic : Thanks to all of you who came to witness the arrival of Q400, posted pictures and voted! Free flight goes to Mr. Alex Grigoryev who got the biggest number of votes/likes! And first commercial flight of brand new Q400 already tomorrow, May11 BT139/140 Riga-Copenhagen-Riga, May12 BT347/348 Riga-Vilnius-Riga, May13 BT139/140 Riga-Copenhagen-Riga.
:)
11.05.2010 00:20
:) Cawka jau solīja, ka būs "pie ruļļiem", tagad nāksies lidināties kā pasažierim :DAnda rakstījaNo facebook.com, BT grupas - airBaltic : Thanks to all of you who came to witness the arrival of Q400, posted pictures and voted! Free flight goes to Mr. Alex Grigoryev who got the biggest number of votes/likes! And first commercial flight of brand new Q400 already tomorrow, May11 BT139/140 Riga-Copenhagen-Riga, May12 BT347/348 Riga-Vilnius-Riga, May13 BT139/140 Riga-Copenhagen-Riga. :)
03.12.2010 17:57
Kads man var izskaidrot sha darijuma jegu:
Trešdien "airBaltic" pabeidza lidmašīnu finansēšanas darījumu.
Trīs no astoņām NAC iegādātajām lidmašīnām līdz šim bija "airBaltic" īpašumā. Līdz ar šo darījumu tās pāries NAC īpašumā, un "airBaltic" tās izmantos līzingā.
Jo cik es sapratu, "airBaltic" par lidmashiinaam ir noreekjinaajusies.
Palasiet sho:
mk.ru/politics/interview/…

03.12.2010 18:59
no kā tu varēji saprast, ka airbaltic ir norēķinājies par lidmašīnām, ja pats augstāk raksti, ka iegādājās tās tomēr NAC. Cik es sapratu, no publiski pieejamās informācijas - naudiņu par lidmašīnām samaksāja NAC, tikai kaut kādu mums nezināmu apstākļu dēļ (varbūt manipulācijas ar ab pamatkapitāla izmēriem?) tās uz kādu laiku tika piereģistrētas kā ab īpašums. tagad tās tiek pārrakstītas atpakaļ to patiesajam īpašniekam un baltics godīgi maksās līzingu par to izmantošanu... nu tā vismaz es sapratu, nav jau tā, ka tie profesionālākie žurnālisti šai pus dīķim vairs palikuši
links gan neiet kopā ar šo kontekstu, bet nu jā, traki
LAPA 5 / 7 · 166 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt