airBaltic Q400
Izveidoja CheChens · 09.11.2009 · 166 ziņas
— Ziņas · 166LAPA 6 / 7 · IELĀDĒ…

13.12.2010 11:04
Q400 ir pat ļoti labs variants. Ja ņem vērā, ka degvielas cenas tikai augs, tad igauņi ar savām izmaksām uz vienu vietu CRJ varēs vienkārši pakārties. Kaut gan viņiem par to galva īpaši nesāpēs, jo lai nebankrotētu, tad visas akcijas ir atpirkusi valsts. Un tagad tas ir 100% valsts uzņēmums.

14.12.2010 18:58
es, taisnību sakot, nesaprotu, kā tādas "ziņas" vispār līdz medijiem var nonākt... svētdienas rītā Siguldas šosejas grāvji pilni ar autiņiem, ieskaitot fūru, tas nevienu neinteresē... drīz Tu, Uldi, kafiju savā kabinetā nevarēsi netīšām izliet, bez mediju iejaukšanos... tā skaitās 4. vara? nīkuļu bars

15.12.2010 00:26
labi, ka es kafiju parast nedzeru :)mārtiņš rakstījaes, taisnību sakot, nesaprotu, kā tādas "ziņas" vispār līdz medijiem var nonākt... svētdienas rītā Siguldas šosejas grāvji pilni ar autiņiem, ieskaitot fūru, tas nevienu neinteresē... drīz Tu, Uldi, kafiju savā kabinetā nevarēsi netīšām izliet, bez mediju iejaukšanos... tā skaitās 4. vara? nīkuļu bars

21.12.2010 01:05
Man vispār negribas tos komentārus lasīt.
Atrodas arī cilvēki, kuri pēc Q400 saka, ka BT lido ar vecām lidmašīnām.
Uzskatu, ka lielākā daļa komentētāju nezina kas un kā, un aiz "navkodarīt" izdomā kādu idiotisku (atvainojos) komentāru iedrukāt.
Ja palasu komentārus, sabojāts garastāvoklis garantēts.
Un tad tik pamēģini vēl tiem komentētājiem pateikt kas un kā. Metīs ar vēl vēl kādu komentāru taisni pa seju, lai gan zina, ka taisnība viņam nav.
LAPA 6 / 7 · 166 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt