airBaltic
Izveidoja inars · 10.02.2010 · 101 ziņas
— Ziņas · 101LAPA 3 / 5 · IELĀDĒ…
24.06.2012 23:29
Nu ja, tas taču ir tik pat viegli kā nopirkt pienu veikalā:
- sarunāt normālu cenu un piedavājuma paķeti, garantiju ar ražotāju;
- atrast banku, kas finansēs to visu ar normālām likmēm;
- noslēgt izdevīgu kontraktu ar lidmašīnas īpašnieku;
- pielāgot tehnisko bāzi, apkalpes, tehniķus pie jauna lidmašīnas tipa;
- izvērtēt rezerves daļu piegādātājus;
- pielagot maršrutu tīklu izvēlētajai līdmašīnai;
- un vispār izvēlēties lidmašīnu, kas noteiks kompānijas politiku uz tuvākajiem 10-15 gadiem.
Tas taču ir tik vienkārši. Daudz vienkāršāk, nekā visādas gudrības forumā rakstīt.

25.06.2012 00:02 · (rediģēts)
Sanchous tu aizmirsi pilotus, stjuartus un tehniskos darbiniekus, kas pilnīgi vēsi, bez nekādiem treniņiem mierīgi var pārsviesties no boeingiem uz airbusiem, gadījumā, ja izvēlēts tiktu airbus.. tā pat arī ja tiktu izvēlēts boeings - NG no klasiskajiem taču ne ar ko neatšķirās
25.06.2012 01:02
Mārtiņ, tu tā stāsti, itkā tu strādātu aviācijā nevis es. Cik vēsi ir pārmacities no B uz A es zinu uz savas ādas, nemaz nerunājot par cenu.
Ja viss būtu tik vienkārši tad lidmašīna jau sen būtu izvēlēta (nu, piemēram, pēc wikipedia datiem).
Vai jūs tiešām domājiet, ka BT strādā tik stulbi cilvēki, kas tik gaida, kad viņem aviofoto.lv kāds pateiks, kuras lidmašīnas ņemt?

25.06.2012 03:27
Rimuzi, es ceru, ka tu saproti, ka es pirms tam ākstījos. protams, es šīs lietas jau biju lasījis un zinu, ka atšķirības ir un turklāt ne mazāsRimuzis rakstījaNG atšķiras sākot ar spārnu ģeometriju,MLG šasiju konstrukciju......tehniskajam personālam mācoties uz 737NG ja ir 737 classic licence,jāpgūst diference course.

07.07.2012 12:22
Izskatās, ka lēmums ir pieņemts - nākošās nedēļas sākumā gaidām oficiālo paziņojumu...Asis rakstījaMan te jautājums... Ko viņi (airBaltic) "kasās" un nevar pieņemt lēmumu par jauno lidmašīnu tipu??? Tāda sajūta, it kā 150 vienības taisītos pasūtīt... Vai nav tā, ka ar šādu kavēšanos mēs nepalaižam garām aviācijas līderu lomu Baltijā???

07.07.2012 18:11
Laikam būs B737 NG...bet tam jau nav nekadas nozīmes,pasūtīt var jau jebko,jautājums ir vai pasūtījums sasniegs savu galamērķi.Ar esošo vadību,nekāda spožā nākotne nav paredzama,būs tikai sliktāk.Uzskatu,ka vienīgais kompānijas glābiņš ir ja kāda liela aviokompānija to pērņems daļējā kontrolē,diemžēl tuvākos piecus gadus tas nenotiks.

09.07.2012 22:48
Šodien Farnboro tika noslēpumaini paziņots par 15 Bombardier Cseries lidmašīnu pasūtījumu - flightglobal.com/news/articles/farnb… Būsim visi aplauzušies ar Boeing - Airbus spekulācijām?!Sapper rakstījaDzirdēju, ka tantes tirgū runāja - tieši šodien Farnboro tikšot, vai nu jau ir ticis nosaukts, līgavaiņa vārds, tobiš uzvarējušais jauno lidmašīnu piegādātājs... Kurš tad ir? A vai B ??????
LAPA 3 / 5 · 101 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt