lidosta.net
Izveidoja Tibbsy · 19.05.2010 · 161 ziņas
— Ziņas · 161LAPA 1 / 7 · IELĀDĒ…
JU
18.05.2010 12:04
Sveiki!
Tā kā esmu cieši saistīts ar lidosta.net projektu un pamanīju, ka no Jūsu foruma uz mūsu serveri nāk avio mīļi :) , tad atļāvos šeit mazliet iepostēt nelielu informāciju.
Lidosta.NET spēle ir jauns Latvijā veidots projekts kurš publisko dienas gaismu ieraudzīja šī gada 7. Maijā. Projekts vēl ir bērnu autiņos, jo no visa iecerētā pašreiz ir uztaisīta tikai maza daļiņa, bet pie šī projekta mēs intensīvi strādājam un ar cieņu uzklausām rekomendācijas un objektīvu kritiku.
Šajā sakarā, visus kuriem ir ieinteresējusi Lidosta.NET spēle, lūdzu visus jautājumus droši uzdot forum.lidosta.net Forumā, lai nepiesārņotu Aviofoto forumu, kā arī lasī spēles dokumentāciju un pamācības, kurās mēs cenšamies daudz ko uzrakstīt un izstāstīt. :)
Atvainojos visiem, kas uztvēra manu komentāru kā spamu.
Jauku Jums dienu!
mārtiņš rakstījaiečolēšu... uzbliezu lidostu "Stārķa ligzda" ar aviokompāniju "Cielaviņas ekspresis" - tas tā, ja nu tur ir iespēja kaut kā draudzēties, laipni lūgti... kurā brīdī man būs maciņš jāatver?
19.05.2010 23:39
Pastāstiet, lūdzu, man (kas normāli visu izplānot ar doto budžetu nevar), kā jūs tiekat pie tiem Il-86 un A380? Tur takš iespaidīgas summas jāinvestē, lai izbūvētu piemērotu lidostu tiem lielajiem un tad jau arī pašas lidmašīnas arī nav par brīvu. Sūtiet daudz SMSus? :) Es tik pašlaik ar vienu Tu-134 un Il-62 lidinos... :)

20.05.2010 00:25
Hha, nu man tādu nav. Flotē ir viens Tu-134 (ar lielo salonu) un viens DC-9 (ar upgreidotiem dzineejiem) un ir doma uzzīmēt vēl vienu DC-9 standartkomplektācijā, tad gan kādu laiku būs klusums.
Pieņemu, ka ar SMSiem var daudz ko panākt :D bet nu to es principa pēc ni un ni.
Starp citu, ņemiet vērā, ka ienākumi pašreizējā versijā nemainās no reisa garuma, ko gan sola drīz labot.
Man savukārt ir tāds jautājums, vai kāds ir mēģinājis spēlēties ar biļešu cenām - vai tas kā ietekmē pasažieru skaitu?

20.05.2010 00:58 · (rediģēts)
Nezinu, kāda viņiem tur tā formula. Dienā man no Aviofoto B737 nāca ar 120 cilvēkiem, tagad nosēdās :D un ir tikai 43 cilvji un summa 8619
Bet nesen nosēdās viens lielais B767, kur lidojums bij 10 000km, un uz borta bija 167 cilvji, cipars 43400. Tā, ka ja tā sasummē, tad laikam pat ar īsajiem var vairāk nopelnīt. J''askatās tik, kā ar tiem servisiem. Biežāk ceļoties, sēžoties vairāk dīrā riepas :D

20.05.2010 01:12 · (rediģēts)
Aizsūtīšu Jorsh pie tevis lielo Airbusu, aizvedīšu visus tūristus. :D
Bet patiesībā interesanta lieta, man , lai varētu iepirkt lielo A380 vai B747 vajag kruto terminālu, labākos geitus un garu skrejceļu, bet pēc tam es viņu varu uzlikt uz jebkuru reisu, tobiš ir pilnīgi vienalga, vai galamērķim ir viss tas krutais. :D
LAPA 1 / 7 · 161 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt