lidosta.net
Izveidoja Tibbsy · 19.05.2010 · 161 ziņas
— Ziņas · 161LAPA 2 / 7 · IELĀDĒ…

20.05.2010 01:13
Nē, nepērc. Vakar jau pamēģināju. Tas pats standarta dzinējs. Tuškai tik var ielikt vairāk beņķusJorsh rakstījaJautājums par dzinēju upgreidu: vai tiešām, ja es nopirkšu jaunus Tu-134 dzinējus, tad lidmašīna lidos ar +840kmh? :) Tb. ar virsskaņas ātrumu? Vai arī tur kāds gļuks? :)

20.05.2010 03:38
pamēģināju. Pēc interfeisa spriežot - biļešu cenu nosaka uz nākamās dienas reisiem, tad nu pirmais šodien ir nolidojis, nekāda starpība. Acīmredzot, cena kaut kur kodā vienalga hārdkodēta, jo ienakums aprēķināts pēc defaultās cenaserv rakstījaMan savukārt ir tāds jautājums, vai kāds ir mēģinājis spēlēties ar biļešu cenām - vai tas kā ietekmē pasažieru skaitu?

20.05.2010 03:58
Tobiš - pacelsi cenu - lidos mazāk, bet kopējais ienākums būs tas pats? Vai arī nometīsi - lidos vairāk, bet atkal nekāda jēga?mārtiņš rakstījapamēģināju. Pēc interfeisa spriežot - biļešu cenu nosaka uz nākamās dienas reisiem, tad nu pirmais šodien ir nolidojis, nekāda starpība. Acīmredzot, cena kaut kur kodā vienalga hārdkodēta, jo ienakums aprēķināts pēc defaultās cenaserv rakstījaMan savukārt ir tāds jautājums, vai kāds ir mēģinājis spēlēties ar biļešu cenām - vai tas kā ietekmē pasažieru skaitu?

20.05.2010 23:46
Vot taa, piegaaju tai gaamei ar savu ekonomista domaashanu un visu sabojaaju :D Veicot apreekjinus, secinaaju, ka pie atlikushaa sezonas garuma visveiksmiigaakaa biznesa strateegjija ir lidmashiinas nepirkt, neko nebuuveet, seedeet naudai virsuu un piedaavaat liigumus citiem, lai tie arii lido :) Reklaama atmaksaajas, saakot no 3 lidmashiinaam, autostaavvieta gan atmaksaajas liidz sezonas beigaam arii ar divaam.
Bet nu, taa kaa taa speeleet nav interesanti, tad man bez tushkas ir jau arii Il-62 un teoreetiski es arii pie jums vareetu aizlidot :)
DZ
Dzēsts lietotājs#41
21.05.2010 03:56
Labvakar! Ļoti patīkami, ka šeit risinās diskusija ap spēli, tas dod papildus stimulu darboties vēl labāk un izdabāt Jūsu vēlmēm, cik vien tas ir iespējams.
Pašlaik Lidosta.NET ir nelielas tehniskas problēmas, bet tās tiek novērstas.
Ir pārtaisīta biļešu cenu aprēķināšanas sistēma. Ar jaunumiem var iepazīties Lidosta.NET forumā!
Jauku vakaru!
24.05.2010 15:53
nu ja tagad ta ir,jo ja ienakumi nav atkarigi no attaluma tad tuvak man ir lidot uz defaultu nek pie tevis. gaidu kad bus otrs gaisa kugis (kads grib pardot pa leto? :D )tjigra rakstījaLīgums ta tev ir, bet kādu laiciņu neesi jau manīts, vismaz ieņēmumu sadaļā ne :D ALFA ar nav kāds savējais? Gribēju pie Jorsha aizlidot, bet par TĀDU naudu... :D
LAPA 2 / 7 · 161 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt