Kas nenonāk lapā, kvalitātes vai citu iemeslu dēļ
Izveidoja eliasson · 30.09.2011 · 329 ziņas
— Ziņas · 329LAPA 4 / 14 · IELĀDĒ…

21.11.2013 19:05
Čota man liekas, ka nelido gan vairs...Jorsh rakstījaRAF-Avia Antons... katru dienu lido...bertons rakstījavislaik sapņoju kādu krievu lidmašīnu noķert. pārlūkojot bildes netīšām uzgāju, ka esmu pusdienu pie žoga nostāvējis, bet nepamanījis šo :twisted::twisted::twisted:
DZ
Dzēsts lietotājs#81
21.11.2013 19:09
Pulkova un Šerementjeva esmu bijis reizes 50 kā mimums - diemžēl tajā laikā mani planespottings neinteresēja un lidmašīnas vispār kā tādas drīzāk izraisīja negatīvas emocijas. Bet jā, vajadzētu gan.Orix rakstījaJālido uz Maskavu nevis Diseldorfu :D
21.11.2013 22:29
6. novembrī vēl lidoja...Orix rakstījaČota man liekas, ka nelido gan vairs...Jorsh rakstījaRAF-Avia Antons... katru dienu lido...bertons rakstījavislaik sapņoju kādu krievu lidmašīnu noķert. pārlūkojot bildes netīšām uzgāju, ka esmu pusdienu pie žoga nostāvējis, bet nepamanījis šo :twisted::twisted::twisted:

16.01.2014 01:49
Tas jau būtu tikai likumsakrīgi un tā tam būtu jābūt, ka ir noteikumi, normas u.tml. Bet subjektīva sajūta radās, būs jāiet mērītOrix rakstījaMan liekas, ka lidostas tiek projektētas tā, lai atbilstu noteiktam standartam. Ja nemaldos, tad ICAO pielikums 17 definē kā kam būs būt.
21.03.2014 10:13

07.04.2014 00:52
P.S. Piebilde par augstāk redzamo bildi... Brīdī, kad apmēram pēc 2h lidojuma jau vir Atlantijas okeāna iekļuvām CAT, tad salona apdare, ar visiem paluktiem kustējās, ka sakratīts galerts... vai vēl varētu salīdzināt ar telti, kura vējā šūpojas. Apmēram tā itkā tie visi plastmasas apdarinājumi ar plauktiem nekur nebūtu piestiprināti un brīvi karājas.... kad vēlāk lidoju ar LAN, kur jau bija jaunāka dizaina salons un arī pati lidmašīna, tur pie turbulences neko tādu nenovēroju...
LAPA 4 / 14 · 329 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt

.jpg)

.jpg)