Kas nenonāk lapā, kvalitātes vai citu iemeslu dēļ
Izveidoja eliasson · 30.09.2011 · 329 ziņas
— Ziņas · 329LAPA 5 / 14 · IELĀDĒ…

07.04.2014 01:49
Nu redzi... par Ameriku nevar spriest pēc Ņujorkas. Ja skatamies tikai Ņujorku, tad bez Manhetenas tur pārējais viss nekādas ovācijas manī neizraisīja. Jā protams ir viņiem daudz kas attīstīts un mēs varētu ņemt piemēru no tā, bet tīri sadzīves līmenī... man liekas, ka ir labi tepat mājās.
Par īsto Ameriku var spriest, tai izbraucot cauri... sastopot īstos amerikāņus. NY ir maza zemeslode zemeslodē, kur satikt var, man liekas, visas pasaules tautības...
Tā kā man tomēr ir plāns apmeklēt US trešo reizi un izurbties tai cauri no A-Z.. tad arī varēšu spriest, kāda patiesībā ir Amreika:)

07.04.2014 02:10
taisnību saki, bet no tā, kas redzēts NY un Bostonā (nez, laikam jau Puerto Rico skaitīt nevar) vispār tas skats diezgan žēlīgs paverās. Man gribās noīrēt liellitrāžas vāģi un no floridas līdz kalifornijai aizkulties. Zinātāji mani cenšas atrunāt.. bet zinātāji arī centās mani atrunāt no autonomas Jordānijā.. dzīvs esu un ar šaujamo man ģīmī iebrauca tik vienreiz

07.04.2014 02:15
Oho.. ar šaujamo ģīmī? No šīs vietas lūdzu sīkāk:) Btw variantu es domāju to pašu NY un tad pa 66 rūti uz Kaliforniju... iesaka nopirkt vecu vāģi NY un tad to pa kapeikām notirgot otrā galā... bez maz lētak sanāks par auto nomu.mārtiņš rakstījataisnību saki, bet no tā, kas redzēts NY un Bostonā (nez, laikam jau Puerto Rico skaitīt nevar) vispār tas skats diezgan žēlīgs paverās. Man gribās noīrēt liellitrāžas vāģi un no floridas līdz kalifornijai aizkulties. Zinātāji mani cenšas atrunāt.. bet zinātāji arī centās mani atrunāt no autonomas Jordānijā.. dzīvs esu un ar šaujamo man ģīmī iebrauca tik vienreiz

07.04.2014 02:22
apmaldījos pie Saudu robežas, GPS, kuram triālis beidzās un atteicās tālāk sadarboties arī nepalīdzēja... Tā nu iepēros kaut kādā militārā objektā meklēdams niršanas klubu... kādam asprātim bija labpaticies internetā izreklamēt krutu rifu un niršanas klubu, nepieminot, ka tas principā pieder Jordan Navy, tur bija kaut kāds pleķis atvēlēts organizētām grupām, bet laikam jau ceļu remontu dēļ tas viss gals bija aizslēgts ciet un jau kādu laiku klubs nedarbojās.. to, protams, es sapratu tikai pēc tam. Visu pirms es pietuvojos no Saudu puses, kas jau nozīmēja, ka esmu bīstams un visticamāk -bruņots. Izbraucu cauri gudri izvietotām barjerām, kur vienkārši sanāk pilnībā apstāties, lai nesasistu auto, tur uzreiz pretī 4 džeki ar automātiem gatavi bliezt, bet autiņā esošas 3 baltās sievietes viņus reāli samulsina. Seko diskusija - What do you want? - I wan't to dive today, I've read online you have a great reef here Passport, NOW!!! SHOW ME YOUR PASPORT!!!!! - I left it at hotel, water and documents don't mix Where are you from? -Latvia What? - It's a small country right next to Sweden, you know, Europe? No, I mean, country? America? Canada? - No no, small country in Europe, right between Poland, Sweeden, Finland and Russia! Pretī parādās glauns mersis, iekša kaut kas svarīgs ar uzplečiem, automāta čalis nobrēc, lai atkāpjos, pieskrien runāties ar uzplečaino, viens stāv pa vidu starp mani un to otru, pielūko lai nedaru liekas kustības. Pārminis pāris vārdus, atomāts tiek aizgriezts uz muguru, kareivī parādās smaids un seko 100 welcome, welcome to Jordan.. Nezinu kādus atslēgvārdus priekšnieks pateica, bet pēkšņi mums ir viss ko mums vajag - ekipējums, privāta pludmale, un tik tiešām fantastisks rifs ar klaunzivīm, murēnām un guperiem tur pat pie krastaOrix rakstījaOho.. ar šaujamo ģīmī? No šīs vietas lūdzu sīkāk:) Btw variantu es domāju to pašu NY un tad pa 66 rūti uz Kaliforniju... iesaka nopirkt vecu vāģi NY un tad to pa kapeikām notirgot otrā galā... bez maz lētak sanāks par auto nomu.mārtiņš rakstījataisnību saki, bet no tā, kas redzēts NY un Bostonā (nez, laikam jau Puerto Rico skaitīt nevar) vispār tas skats diezgan žēlīgs paverās. Man gribās noīrēt liellitrāžas vāģi un no floridas līdz kalifornijai aizkulties. Zinātāji mani cenšas atrunāt.. bet zinātāji arī centās mani atrunāt no autonomas Jordānijā.. dzīvs esu un ar šaujamo man ģīmī iebrauca tik vienreiz
KA
07.04.2014 02:25
Man laikam vienmēr visi ceļojumi beigušies labi :D
Es neteiktu, ka tā ir 3. pasaules valsts, bet dažādas, protams, viņiem problēmas ir, bet lai tur pāris nedēļas atpūstos (un nesaslimt ar kādu kaiti, lai dotos uz slimnīcu) ir galīgi ok un nedaudz par virsu.
Ja tu to "vecā vāģa ideju" taisies īstenot ar draugiem, tad tas viennozīmīgi varētu būt idillisks ceļojums, ko atcerēsies vēl ilgi un pareizi saplānojot (vai tieši otrādi, neplānojot vispār) viss izdosies. Protams, uz vietas tu sapratīsi, ka Floridā dzīvo pensionāri, kas nemāk braukt, Teksasā brauksi un cepsies kā nelabais, Nevadā kazino nosmaksi zem tiem visiem dūmiem, LA gaidīsi 2h, lai pabrauktu 500m un SF liksies vecmodīgs, redzot kā dzīvo "millenials", bet pēc nedēļas visas šīs mazās lietas jau būsi aizmirsis un atcerēsies tik to labāko.
Brīnos, ka tev tas kāds sanāca Jordānā, man tā likās kā viena no drošākām arābu valstīm un tāds gājiens izklausās pēc Āfrikas (Jordānā neesmu bijis, mans viedoklis balstās uz stāstītā (nē, ne lasītā)).
P.S. Tiem, kam ir PPL, iesaku to "vecā vāģa ceļojumu" izlidot ar C172, ja ir draugi/ģimene, kas izmaksas dala uz 4, tad tas sanāk diezgan pieejami kabatai (debatējams jēdziens) un pilnībā maina visa ceļojuma atmosfēru.

07.04.2014 02:57
Tas jau uz lidojuma beigām bija un šis tur tiešām kādu pusstundu kājās stāvēja. Man bija sataisītas arī ar androidu bildes, bet mājās tās aplūkojot, izrādījās diezgan blury.... bet nu priekštatam derēs arī foruma bilde.Jorsh rakstījaTas pakausis piecēlās un palika visu ceļa turpinājumu tādā pozā, ka nebija iespēja otro reizi izšaut? :)Orix rakstīja...Ja tas pakausis nebūtu izdomājis piecelties brīdī, kad es bildēju...

07.04.2014 03:06 · (rediģēts)
viena pazīstama meitene tur par brīvprātīgo strādā, māca sīriešu bēgļu bērniem primitīvas lietas, lietot darbarīkus, aizmirst agresiju utt. Kad satikām viņu Amānā, viņas kolēģei viena meitenīte rokdarbu nodarbībā, kur jāgriež papīrīši, bija centusies ar šķērēm iedurt kaklā, viņa nezin, kam citam vēl var tādu priekšmetu lietot. Viņa nezin, ka šķēres jātur nevis dūrē, bet pirkstos Nu un tad vēl man pateica, ka tur ir rifs... tā nu es tur braucu morāli atbalstīt un atpūstiesOrix rakstījaNjā Mārtiņ jautrs piedzīvojums.... kā nolēmi tieši Jordānu apmeklēt?
23.04.2014 02:47
Youri - noteikumi ir bišku pamainījušies attiecībā uz foruma bildēm: 1.9. Forumā atļauts pievienot bildi, ja tās platums nav lielāks par 600px. Ja bilde ir lielāka - atļauts pievienot tikai kā linku, lai lapa netiktu staipīta. Šoreiz pats pārlaboju bildi uz linku... :)Youri rakstīja
23.04.2014 23:34
Šo biju palaidis graām, pārlaboju arī savu bildi uz linku!Jorsh rakstījaYouri - noteikumi ir bišku pamainījušies attiecībā uz foruma bildēm: 1.9. Forumā atļauts pievienot bildi, ja tās platums nav lielāks par 600px. Ja bilde ir lielāka - atļauts pievienot tikai kā linku, lai lapa netiktu staipīta. Šoreiz pats pārlaboju bildi uz linku... :)Youri rakstīja
24.04.2014 02:51
Super, paldies! :) (pats nelaboju, jo noteikumu labojums pieņemts pēc teksta publicēšanas :))odze rakstījaŠo biju palaidis graām, pārlaboju arī savu bildi uz linku!Jorsh rakstījaYouri - noteikumi ir bišku pamainījušies attiecībā uz foruma bildēm: 1.9. Forumā atļauts pievienot bildi, ja tās platums nav lielāks par 600px. Ja bilde ir lielāka - atļauts pievienot tikai kā linku, lai lapa netiktu staipīta. Šoreiz pats pārlaboju bildi uz linku... :)Youri rakstīja
LAPA 5 / 14 · 329 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt