Kas nenonāk lapā, kvalitātes vai citu iemeslu dēļ
Izveidoja eliasson · 30.09.2011 · 329 ziņas
— Ziņas · 329LAPA 8 / 14 · IELĀDĒ…

18.03.2015 01:57
mārtiņš atgriežas no pirmā solo lidojuma, nekāda narkotika laikam dzīvē nevar pārspēt to sajūtu, kad tevi padsmit stundas ir raustījuši, likuši lidot gar kalnu korēm, lai norautos no gaisa strāvām, cik nav lidmašīna griezta, stallota, cik nav throttle aizvilkta uz nulli brīžos, kad tu to vismazāk gaidi, tikai lai paskatītos, kā nosēdīsies tad, kad tu esi 200 pēdas virs skrejceļa, kurš jau ir beidzies (vai da jebkādā citādā stulbā situācijā) un dzinējs ir nosprādzis... un tad pēc 17 darba pilnām stundām, instruktors izlec no lidmašīnas laukā un pasaka - she's all yours!
2azhWhbuRq0
19.03.2015 01:50
Pats esmu vēl galīgi jauns - 216h, bet nu aprīļa beigās gaidāms base training uz Q400 :) Tad jau stundām vajadzētu krāties krietni ātrāk. Bildē esmu redzams iekš Tecnam p2002, IFR lidojām ar C172 (ar G1000) un ME uz Tecnam P2006. Tas ar bija ar Garmin aprīkots.mārtiņš rakstījapaldies, ar ko pats lido un cik stundas žurnālā?kalnins rakstījaApsveicu ar pirmo reizi! See you on TCAS.. ;)

01.05.2015 03:40
Neapmierināts neesmu! Bet nu, protams, nav jau viegli, ļoti daudz informācijas jāiemācās, daudz procedūru, kuras jāiemācās izpildīt precīzi, un divas lielākās atšķirības pārsēžoties no cessnas uz aviolaineri ir multi-crew un ātrums! - Ja cessnā esi pieradis visu darīt pats un ne ar vienu citu nav jārēķinās, tad šeit visas darbības ir jāsakordinē. Un ātrums ir pats par sevi saprotams - viss notiek 3x ātrāk un ir ļoti viegli iepalikt "aiz lidmašīnas". Angļu valodā tas termins varbūt skan labāk, bet domāju, ka doma skaidra - domās netiec līdzi lidmašīnai un visu izdari mirkli par vēlu...
Man ir pastāvīgs kontrakts, tā kā par P2F nav jāuztraucas :)
LAPA 8 / 14 · 329 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt