Dzēsts lietotājs#26
12.01.2014 17:55
Labs! Vajadzētu kaut kā saņemties/saplānoties uz Hamburgu aizšaut šo lidojumā nomedīt ;)

jāsniedz atbildes ir iestādēm/amatpersonām, kuras piedalās valsts pārvaldē un tikai tad, ja e-pasta saturs ir parakstīts ar e-parakstu vai identitāte ir apstiprināta ar kādu no latvija.lv formām (ja nav, tad iestāde pati lemj kārtību, ko ar tādiem darīt). Lidosta ir uzņēmums (VAS), uzņēmumiem likums neliek par pienākumu atbildēt kaut vai pat oficiālai papīra vēstulei. Viss atkarīgs no iekšējās kārtības un konkrētā cilvēka, kas gadīsies pretī.Orix rakstījaBet arī uz e-pastiem ir jāsniedz atbildes, ja nemaldos.

Tad jau manīs... ja neatbildēs, tad atbilde ir skaidra.mārtiņš rakstījajāsniedz atbildes ir iestādēm/amatpersonām, kuras piedalās valsts pārvaldē un tikai tad, ja e-pasta saturs ir parakstīts ar e-parakstu vai identitāte ir apstiprināta ar kādu no latvija.lv formām (ja nav, tad iestāde pati lemj kārtību, ko ar tādiem darīt). Lidosta ir uzņēmums (VAS), uzņēmumiem likums neliek par pienākumu atbildēt kaut vai pat oficiālai papīra vēstulei. Viss atkarīgs no iekšējās kārtības un konkrētā cilvēka, kas gadīsies pretī.Orix rakstījaBet arī uz e-pastiem ir jāsniedz atbildes, ja nemaldos.

Paldies paldies Mārtiņ. Bet zeme ir gan Lidostas. Es jau papētīju viņu attīstības plānā.mārtiņš rakstījaaizmirsu paslavēt Orix par iniciatīvu! ja nu gadījumā šis atraksta atpakaļ, ka ārpus lidostas žoga nav lidostas zeme un viņi nedrīkst tur neko darīt, izprintē to e-pastu un ņem līdz vienmēr, kad ganies gar lidostu - ja kāds apsargs piesiesies - tu izvelc un parādi - nav jūsu zeme, kraties tālāk ar saviem izdomātajiem "20 metriem" :D
Bija doma par "preses kartēm", jo šādos tādos pasākumos, ja gribi iet kā preses pārstāvis, tās prasa. Tad nu tika uzražoti daži paraugi priekš viena pasākuma. Bet patreiz es pat nezinu, vai tautai maz būtu interese par tādām (plus man arī nav laminatora - tos paraugus nesu uz kaut kādu tipogrāfiju Mūkusalas ielā, ko man tagad slinkums darīt).bertons rakstījaEs jau neesmu kūdītājs, bet es Jorsha/Orixa vietā tā arī izdarītu priekš aktīvākajiem spoteriem - ķip kā suvenīriņš-prikoliņš.

Ja laminēšanas vaina, tad es varu ielaminēt... man ir.Jorsh rakstījaBija doma par "preses kartēm", jo šādos tādos pasākumos, ja gribi iet kā preses pārstāvis, tās prasa. Tad nu tika uzražoti daži paraugi priekš viena pasākuma. Bet patreiz es pat nezinu, vai tautai maz būtu interese par tādām (plus man arī nav laminatora - tos paraugus nesu uz kaut kādu tipogrāfiju Mūkusalas ielā, ko man tagad slinkums darīt).bertons rakstījaEs jau neesmu kūdītājs, bet es Jorsha/Orixa vietā tā arī izdarītu priekš aktīvākajiem spoteriem - ķip kā suvenīriņš-prikoliņš.
Vēl jau intereses jautājums un arī attiecīgi notekumu izstrādāšana tām kartēm... bet prieks dzirdēt, kad daļu problēmu ir iespējams atrisināt... :)Orix rakstījaJa laminēšanas vaina, tad es varu ielaminēt... man ir.Jorsh rakstījaBija doma par "preses kartēm", jo šādos tādos pasākumos, ja gribi iet kā preses pārstāvis, tās prasa. Tad nu tika uzražoti daži paraugi priekš viena pasākuma. Bet patreiz es pat nezinu, vai tautai maz būtu interese par tādām (plus man arī nav laminatora - tos paraugus nesu uz kaut kādu tipogrāfiju Mūkusalas ielā, ko man tagad slinkums darīt).bertons rakstījaEs jau neesmu kūdītājs, bet es Jorsha/Orixa vietā tā arī izdarītu priekš aktīvākajiem spoteriem - ķip kā suvenīriņš-prikoliņš.