Spams
Izveidoja bertons · 10.01.2014 · 75 ziņas
— Ziņas · 75LAPA 3 / 3 · IELĀDĒ…

15.01.2014 16:28
Te jau daudzi pēdējā laikā kašķīgi :) Bet šī daļa man reāli besī - links bez skaidrojuma. Tērēt laiku, lai paskatītos kas tur ir, un ja nekā nav. Un ja reiz kašķējamies un šajā sadaļā tas ir ok, tad man tieši tā paša iemesla pēc nepatīk bildes bez paraksta, lai cik labas tās arī nebūtu. Esmu runājis!Orix rakstījaManfreds kašķīgs šodien:)

15.01.2014 16:42
Un ir grūti pateikt, kas tas tas ir? Humors, šķība piezemēšanās, pirmais kaut kā lidojums, man patika šāds,... Nevajag recenziju - vajag norādi. Kā jau minēju - apmēram tas pats, ja cilvēks sūta e-pastus bez vēstules temata. Simtu barā nav intereses tam pievērst uzmanību. P.S. Nevis kašķīgs, bet pamācošs :)bertons rakstījaParasti jau no video nosaukuma un pirmajām sekundēm var saprast ir vērts video skatīties vai nē. Tikpat labi es varētu sliktu recenziju uzrakstīt, tikpat labi varētu pārāk labu. Bet nu jā izskatās, ka te kādam vnk uz kašķi velk.

15.01.2014 16:49
Lai nu tā būtu! Manās acīs paraksts vai apraksts piedot papildus vērtību. Un zini - ir reizes, pat ļoti daudz reizes īstenībā, kad daudzus ļoti nopietni satrauc vai darbs man patīk un vai nē. Labi, tas nav par aviofoto.lv. Kaut ko var zināt ;)bertons rakstījaBildēm ir jārunā pašām par sevi - bez parakstiem, rāmjiem en shit. Ja jau gribās pakašķēties - kā Tev pašam šķiet - daudziem satrauc, kas Tev patīk un kas nē? ;)
DZ
Dzēsts lietotājs#63
15.01.2014 17:52
Piemēram, šī ir mana mīļākā bilde šajā lapā. Vienkārši skaties un baldejiš, pie pakaļa visi stāsti, lai kādi arī tie būtu.
aviofoto.lv/?c=bildel&id=15368
Šī manā topā ir Nr.2
aviofoto.lv/?c=bildel&id=14369
Same story - viss pa kājas - bilde pati visu pasaka.
Mņeņije ļičnoe.

16.01.2014 02:32
Es agrāk diezgan konsekventi nebalsoju par bildēm bez paraksta. Sak, ja reiz pat autoram nav ko par šo bildi pateikt... Uz vecumu palieku pielaidīgāks :D
Un linkus, kuriem nav pierakstīts, kas tur iekšā, es neveru vaļā tikpat konsekventi, it sevišķi no telefona. It sevišķi tādā topikā kā šis, kur var būt dajebkas. Bet es saprotu, ka citiem var nerūpēt, ka es viņu iemesto linku neatvēršu :D
DZ
Dzēsts lietotājs#65
16.01.2014 16:07
Vot šitas ir reāli kruta - var apskatīties laikapstākļus on-line un ir vērts uz deka kāpt vai nē!
dus.com/dus/webcam/

16.01.2014 20:21
Tiem, kas neuzticas linkiem - Rīgas havaš darbībā! No de-icing vīru skatu punkta.

16.01.2014 20:51
Tad jau jāprasa, kādus kursus tu apmeklē?Orix rakstījaInteresanti... kā reiz viena no pēdējām lekcijām bija par de un anti icingu:)kalnins rakstījaTiem, kas neuzticas linkiem - Rīgas havaš darbībā! No de-icing vīru skatu punkta.

18.01.2014 01:59
Uzdūros uz raidījuma "100% planes" (National Geographic)
Daudz zināmi fakti, bet nevienā brīdī nebija garlaicīgi. Iesaku!
Raidījuma atkārtojums (jeb, varbūt, arī nākamā sērija) 18.01. 15:00 un tad vēl pāris dienas līdz janvāra beigām...
Netā par šo nekādus video resursus pagaidām neredzu.
DZ
Dzēsts lietotājs#75
31.01.2014 03:47
Šonedēļ šopoju bildes uz darba laptopa, atbraucu mājās, pieslēdzos pie liela un ļoti laba monitora un gandrīz ar sirdi aizgāju redzot kādus nekvalitatīvus mēslus šonedēļ biju sapostējis :evil::evil::evil: Nu vot kapēc neviens neko neteica????
Izdzēsu visu. Kam RAWi būs palikuši, varbūt pārtaisīšu un vēlāk pārspostēšu.
LAPA 3 / 3 · 75 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt