20.01.2014 12:03
Tātad jau iepriekš informēju, ka nosūtīju RIX vēstuli ar lūgumu izskatīt piedāvājumu izveidot sakārtotu spotvietu Skultes pusē.
Daži izteicās, ka netiks saņemta atbilde... bet atbilde tomēr sekoja. Kaut arī tā ir vienkārši atbilde par to, ka viņi ir saņēmuši manu ziņu, bet tomēr kustība ir...
Šeit ir teksts, ko es sūtīju viņiem:
"Labdien,
Gribētu sevi stādīt priekšā, kā vienu no Latvijas aviācijas foto entuziastiem un administratoru portālā www.aviofoto.lv
Šobrīd, vērojot Lidostas attīstību un tur notiekošos būvdarbus ir radusies doma par spotvietu ierīkošanu tādiem mērķiem, kā aviācijas fotografēšanai, vai vienkārši atpūtai ģimenēm ar bērniem. Viena no tādām vietām varētu būt Skultes pusē, (google maps koordinātas, 56.917949,23.965274). Kā piemēru varu minēt Prāgas lidostā pieejamos uzbērumus (links šeit: airplane-pictures.net/images/uploaded-ima…)
Kā jau iepriekš pieminēju norisošos būvdarbus, tad noteikti rodas zeme, smiltis utm, lietas, kuras vairs netiks izmantotas pašā būvniecībā un vedīsiet uz izgāztuvi utt. Mans priekšlikums būtu, ka pāris tādas kravas varētu izgāzt tajā, manis norādītajā laukumā un ierīkot līdzīgu vietu, kā minēju par Prāgas lidostu. Vasarā tajā laukumā ierodas daudz ģimenes ar bērniem un ja tā vieta būtu sakopta un iekārtota, tad tas vilinātu vairāk apmeklētāju. Bērniem patīk aviācija un tas arī kādam var būt liktenīgs solis:)
Ceru saņemt no Jums atbildi par šo ideju.
Paldies jau iepriekš
Ar cieņu
Jānis Serģis"
Atbilde:
2014. gada 20. janvāris 09:51 Karīna Kaufelde <[email protected]> rakstīja:
Labdien!
Jābrīdina, ka šobrīd darbā nav personas, kurām varētu palūgt tālāk šo lietu izskatīt, tādēļ šo jautājumu izpētīsim nākamnedēļ.
Esmu jau līdzīgu lūgumu saņēmusi iepriekš, šķiet no ārvalstu pārstāvja, tādēļ sakopošu jūsu lūgumus un tad risināsim šo jautājumu.
Jauku dienu vēlot,
Ar cieņu,
Karīna Kaufelde
VAS „Starptautiskā Lidosta „Riga””
Sabiedrisko attiecību speciālists
--------------------------------------------------------------
Tā kā man būtu jābalstās uz kādiem pamatotiem lūgumiem, varbūt varat nosaukt vēl kādus cilvēkus, kas šo lietu gribetu īstenot lidostā.
Jauku dienu vēlot,
Ar cieņu,
Karīna Kaufelde
Atbilde:
Tātad pagaidām šādi cilvēki ir par to, lai izveidotu spotvietu Skultes pusē. Visi šie konkrētie cilvēki ir aviofoto.lv lietotāji.
Jānis Serģis
Andris Jeršovs
Alise Jeršova
Laura Lūse
Andris Pilskalns
Ervīns Reinverts
Ieva Reinverte
Mārtiņš Lezdiņš
Elīna Māldere-Matvejeva
Angelo Costa Rosa
Ar cieņu
Jānis Serģis
Cerams, kar ar šo mana un RIX sarakste nebeigsies. Ja būs nepieciešama oficiāla vēstule ar vārdiem un parakstiem, tad tas tiks jau organizēts atsevišķi. Bet nu pagaidām varat sekot līdzi gaitai šeit.