Vēstule RIX par spotvietu
Izveidoja Orix · 20.01.2014 · 38 ziņas
— Ziņas · 38LAPA 2 / 2 · IELĀDĒ…

23.07.2014 22:40
Ja nav žēl patērētā laika un ir iedvesma, tad droši dari to... paletes var sakraut tradiconālajās spotvietās, bet vismaz metru vai pat 2 no žoga, lai RIX DD nesāk kasīties atkal. Es nojaušu, ka tas pasākums drīz vien tiks izvazāts... vismaz Skultes pusē.ValdisM rakstījaKādu laiku esu pazudis ar tām paletēm. Bet nu ir kaut kas iekrājies no paletēm iekrājies. Būtu jātbrīvo noliktava, bet tad man ir jautjums vest tās paletes vai nē. Un kur būtu viss vērtīgāk tās nolikt.

25.07.2014 12:11
Pats no paletēm jau otro gadu taisu dārza mēbeles sev :) Bet varam mēģināt samontēt kaut ko pie RIX arī. Saskrūvēt un savest neprasa daudz pūļu, vajadzigs tikai daudz maz ietilpīgs transports. Kādu kaudzīti palešu varu no savas puses arī piespēlēt. Pat, ja tās tur ilgi nenostaves, zinasim, otreiz tās nelikt. Bet ja nedzudz noformētu, piemeram ar tekstu, "Neaiztikt" Varbūt kādu laiku mums būs savs medību tornis :)

11.04.2015 15:45
Manuprāt tas tiek darīts bieži, jo viena puse ir (izskatās) speciāli nolīdzināta. Un rievas no mašīnām arī ir redzamas. Vienreiz spotoju un viens atļāvās ar kvadraciklu uzbraukt.Orix rakstīja9.aprīlī, izlidojot no RIX, redzēju nepatīkamu ainu. Kāds bija uzbraucis uz tās kaudzes ar auto. Tas bija 1835... Žēl, ka tā. Drīz to kaudzi nobraukās...
11.04.2015 22:17
[b]Te divi čempioni[/b] pieteicās, ka braukā uz čupas ar mašīnu. Eliassons arī ir redzēts uz tās ar auto. Žēl, ka jāčakarē tik ērtu bildēšanas vietu. Ā, to muļķi ar kvadraciklu arī esmu redzējis normālā ātrumā pārlidojam čupai - tā kā man tur regulāri bērni skraida - lai tik pamēģina kaut kur tuvumā patrāpīties... :evil:
15.04.2015 13:02
Pat vislabāk būvētie autoceļi nolietojas. Kā Tev šķiet - vai tā čupa tika būvēta speciāli mašīnu uzbraukšanai?eliasson rakstījaIr redzēts, jā. Ne tad ne tagad nedomaju, ka tam uzbērumam kas varēja notikt, ja protams tur neārdās. Vieta tiešām laba. Tagad gan atkal pārvietojos ar velosipēdu :)
15.04.2015 13:04
Jā, par to ervs parūpējās kopā ar geocaching (ja nekļūdos) domubiedru grupu Latvijā. Sākumā tā zīme tika apšaudīta ar peintbola ieroci, pēc tam vienkārši pazuda. Tā kā nebūs vērts tur nekādu zīmi likt... :(Orix rakstījaJa nemaldos, tad vēl pirms manis aviofoto bija entuziastu uzstādīta zīme par mēslošanu... tā zīme tur ilgi nenoturējās. Pieļauju domu, ka te attiecīgi būs tā kā centrā ar invalīdu stāvvietām.
LAPA 2 / 2 · 38 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt