26.07.2018 00:20
Nav jau tā, ka es nebūtu mierīgs. :) Kā redzi, traci neceļu par problēmu. :) Tikai pateicu savu viedokli, kāpēc varētu būt, ka neskatās daudzi lielās bildes... un nelaiko. Katra no šīm darbībām prasa laiku. Ielogošanās laiku pat nerēķinot. :) Tu vienkārši gribēji nogriezt labās lietas, kuru neizmantošanas iemesls, manuprāt, neslēpjas lietotājos, bet lapā.Jorsh rakstījaProblēma ir zināma. Man, personīgi, nav tā, ka baisi traucētu vai arī esmu mierīgs pēc dabas un varu pagaidīt, bet ir pamanīts, ka ne tik raiti viss notiekas. Pie vainas ir manas līkās rokas. Nu neesmu es profesionālis programmēšanā un daudzas lietas (it īpaši ar datubāzi saistītās) ir visai līki uztaisītas (īpaši vairāku tabulu savienojumi, kur nolasās nevis vajadzīgais, bet visas tabulas kopā :shock: ). Nekas, piektdien dodos jūrā un varu garantēt, ka uz decembri būs uzlabojumi, jo šo to esmu izpētījis un vēlos pārtaisīt). Daudzas lietas nāksies ravēt ārā no lapas - tās neviens nelieto un nav vajadzīgas liekas lietas, kas tiek lādētas/pārbaudītas pie bilžu apskates, piem. personīgā bilžu izlase, linki. Nez, varbūt ir vēl kas. Skatīšos. Pie bremzes tiks strādāts, bet nu jaunumi, droši vien parādīsies tiai novembra beigās / decembra sākumā.JurijsD rakstījaEs būtu par esošo kārtību... bet, ja lapa nefrīzotu. Es tagad patiesi maz skatos un laikoju, jo patiesi nav patīkami, ka nākošo bildi ver vaļā n sekundes. :) Ielieku laiku, vēl - n sekundes. :) Ar šo ir kaut kas jādara.