Ideja - kas lapā pietrūkst...
Izveidoja Tibbsy · 07.09.2008 · 285 ziņas
— Ziņas · 285LAPA 6 / 12 · IELĀDĒ…
22.09.2011 06:01
Linku iedosi, kur esi mēģinājis pievienot mūsu linku? Moš viņi apgraiza visu, kas ir aiz "?" vai "&" linkos? Ja tā - tad neko tur nevarēšu izdarīt...Sanchous rakstījaJa delfu komentāros iekopēt linku uz attēlu, tad nospiežot linku paradās:Šāds attēls datu bāzē nav atrodams. Tur kāds ievietoja RA-42434 bilidi, gribēju paradīt, ka mums arī tāds ir, bet nekā. :(
22.09.2011 18:44
Skatos, vairāk kā mēnesis pagājis, bet neviens jauns tips nav uzradies... 8)erv rakstījaEs ja kas atradu, kur administrēšanas rīkā tās lidmašīnas var pievienot, tā ka pie vajadzības varēsim papildināt arī Jorsh prombūtnes laikā. :) Bet nu kamēr ir, tikmēr lai pats :)
DZ
Dzēsts lietotājs#142
22.09.2011 21:41
Sveiki visi ;)
Man ir ierosinājums izveidot tādu sadaļu, kur būs TOP's, pieņemsim,
kurš ir 1,2,3,4,5,6,7,8 u.tt pēc reitinga (1)
kurš visvairāk ir pievienojis bildes (2)
kurš visvairāk ir nobalsojis (3)
kura bilde ir visvairāk dabūjusi balsis (4)
kura bilde ir visvairāk negatīvu balšu dabujusi (5)
Bet galvenais, lai nebūtu tā, lai tikai kādi TOP 5 cilvēki, bet no pieredzes visi cilvēki, tikai kā iepriekš minēju 1,2 trešais un tā tālāk....
Tad vēl man bija ideja, lai katram spotterim un vienkārši lietotājam, butu pie viņa bildes vai kaut kā tā, līdzīgi, kā www.pajauta.lv NOZĪMĪTE piemēri:
Veterāns
Labāko bilžu autors
Cilvēks. kurš pievienoja bildes sasniedzot 1000 bildes 2000 un 3000 utt
Cilvēks, kurš pievienoja savu pirmo bildi
Mēneša labākās bildes autors
Nedēļas labākās bildes autors
Iesācējs bilžu spotteris
veterāns 4 gadus, kā reģistrēts
u.tt var ar laiku daudz un dažādus izdomāt, zinu no pieredzes tas ļoti motivē janus cilvēks bildēt un pievienot, lai dabūtu nozīmīti, kura automātiski piešķiras, kā pajauta.lv mājaslapā par piemēru.
un katra nozīmīte ir savā krāsā pieņemsim lidmašīnas izskatā cita, kas rādā to, ka cilvēks ir pievienojis 5000 bildes tad, tikai par piemēru, fotoporāts ar 5000 uzrakstiņu un kaut kā tā....
Kāds ir jūsu viedoklis biedri, un priekšlikumi par šo ideju ?
DZ
Dzēsts lietotājs#144
23.09.2011 00:40
Kam vēl vienam ?
Tev ir ideja, vai tu šajā sadaļā tā pat iegāji, ja nav ko teikt tad arī paklusē !
Iemācies lasīt -->>> Idejas - kas lapā trūkst !!!!
Es isteicu savu viedokli, to kāda ideja man ienāca prātā
West uzreiz njaaa bla bla bla...... Asprātīgais atradās !!!
Rakstiet pa lietu forumā, nevis pļāpājiet ne pa tēmu !!!
WE
23.09.2011 01:33
1 man nemazaakaas veeleeshanaas nau te aspraatot
2 vienkaarshi noriebies jau viss shitais process kas reizeem atgaadina stadionu.....
nu kam tev tie reitingi utt...vaitad tieshaam nevar vienkaarshi ielikt bildi un neiespringt par visaadiem punktiem kommatiem un visaadaam citaadaaam sviestainaam buushanaam....

23.09.2011 03:04
wesT, ... Cilvēks jau tikai izteica ieteikumu. Sociālajiem vortāliem/portāliem pat tīri labi šis variants darbotos. Jā, te ir savādākas domas vortāls.
Tomēr, vai tāpēc bija jābrūk virsū tam, kas gribēja no sava skatu punkta ieteikt kā padarīt lapu labāku? Ne jau sliktu viņš domāja!
03.11.2012 14:39
Manuprāt būtu ļoti forši, ja varētu parpublicēt fotogrāfiju, nemainot rindas/pievienošanas secību ar iespēju apskatīties pirmo ievietoto fotogrāfiju(un tās satura vērtību).
Kapēc? Jo apstrādes tehnika, es pieļauju, ka ne tikai man, ir kardināli/radikāli/ļoti manījusies, bet ņemt ārā fotogrāfiju un zaudēt, teiksim, komentārus, secību, statistiku (pirmpublicētajai fotogrāfijai) īsti negribas.

04.11.2012 12:11
Bet, tad jau paliks sliktie komentāri, pie jau nomainītas labas bildes... Drīzāk, lai paliek sliktākas kvalitātes bildes, tad var salīdzināt, kā esam izauguši:))odze rakstījaManuprāt būtu ļoti forši, ja varētu parpublicēt fotogrāfiju, nemainot rindas/pievienošanas secību ar iespēju apskatīties pirmo ievietoto fotogrāfiju(un tās satura vērtību). Kapēc? Jo apstrādes tehnika, es pieļauju, ka ne tikai man, ir kardināli/radikāli/ļoti manījusies, bet ņemt ārā fotogrāfiju un zaudēt, teiksim, komentārus, secību, statistiku (pirmpublicētajai fotogrāfijai) īsti negribas.
LAPA 6 / 12 · 285 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt