Ideja - kas lapā pietrūkst...
Izveidoja Tibbsy · 07.09.2008 · 285 ziņas
— Ziņas · 285LAPA 7 / 12 · IELĀDĒ…
08.11.2012 21:11
Būs gan tas čakars. Kurš no mums apstrādā bildi vēlreiz, kad tā jau ir nopublicēta? Es nē. Labi, kaut kādu traģisko kļūdu (horizonts, kāds pleķis) var izlabot, bet tad tai iepriekšējai bildei vairs nav jēgas un tā ir jādzēš. Bet nu es netaisos savas 2000+ bildes apstrādāt, tikai tāpēc, ka apstrādes iemaņās kas mainījies. Pat ja tikai 100 būtu publicētas - arī tad to nedarītu.
03.02.2013 15:45
Pacelsim veco tematu, vērtējums! Neatceros kā balsoju, bet tagad saprotu, ka šis vērtējums neder, neuzstāda latiņas augstumu aviofoto.lv lietotājam.
Teiksim, lapas kvalitātes labā, vecais vērtējums būtu labs, ja vēl papildinātu ar iespēju, ka, ja vērtējums kvalitātes ziņā ir zemāks par, piemēram, 3,5 ,tad bilde tiek dzēsta, vai ielikta pārapstrādes rindā ar iespēju aizvietot.

03.02.2013 17:46
Nedomāju, ka mainot vērtēšanas sistēmu, kautkas mainīsies. Viss no paša cilvēka ir atkarīgs, kā viņš uztver citu vērtējumus. Ja neviens par konkrēto bildi nebalso un komentāros nav neviena slikta ieraksta, tad tas nenozīmē, ka bilde ir slikta. Es personīgi, skatoties uz tādu ikdienas bildi, vienkārši papriecājos un viss... kā saka nothing special ir ok. Jorsh ir izveidojis opciju ieteikt bildi dzēšanai - nu lūk, tad to arī var izmantot, ja nepatīk kāda konkrētā bilde un delikāti var likt manīt autoram, ka bilde ir jāmaina vai jādzēš...

04.02.2013 12:23
Varbūt to "x" ieteikt dzēšanai vajag tāda paša formāta kā patīk un ļoti patīk? Tad attiecīgi uzreiz varēs balsot, jo tagad iet cauri visma lērumam bilžu un meklēt, kas patīk, nepatīk arī ņi aļo...Jorsh rakstījaVērtēšanas sistēma vairs nemainīsies. Pēdējā reizē nenormāli daudz laika uz to aizgāja. Bet ir takš tas dzēšanas ieteikums. (informācijai: līdz pat šodienai neviena balss ne pa vienu bildi nav saņemta)
04.02.2013 12:25
Tad kāds var uzskatīt, ka vienu no trīs pogām ir obligāti jānospiež. Un tad visas bildes, kas nedabūs Patīk/Ļoti patīk atraus iXu, lai arī pati bilde varbūt nemaz tik slikta arī nav... Tas iXss lai paliek rezervēts "īpašiem gadījumiem"... :)
25.03.2013 12:21
Pirmajai es, kā jau teicu, zinu kas par vainu un kaut kad būs risinājums, kad parādīsies vairāk laika. A par pārējām - tur gan serveris, gan nets, gan vēl kods varētu nebūt pats optimālākais. Neesmu jau nekāds pofs, naudu ar to nepelnu. Tā kā tā...

09.04.2013 14:01
Vai būtu vērts padomāt par kko līdzīgu, kā live chats... Protams savstarpējām sarunām vienmēr ērtāk ir sazvanīties vai lietot skype... bet lai visi redzētu, tad kamēr ieej forumā utt. Jālogojas iekšā... tad jāver vaļā forums... un nereti pie žoga sēžot androidā tas būtu noderīgi:)

09.04.2013 14:09
Nu tur varēs vismaz neielogojties redzēt, kas ko raksta.... Protams, ja pats kko gribēs rakstīt, tad jālogojas. Vai arī varbūt tikai negaidīto medību sadaļu uztaisīt kā live... Es nezinu, jo iespējams jau kautkad šādas sarunas te ir bijušas.. nemeklēju:)Jorsh rakstījaČatā jau tā pat būs jālogojas...

09.04.2013 14:12
Nav slikta doma.. Aktuālā informācija tādā draugiem.lv "runā" sadaļas izskatā.Orix rakstījaNu tur varēs vismaz neielogojties redzēt, kas ko raksta.... Protams, ja pats kko gribēs rakstīt, tad jālogojas. Vai arī varbūt tikai negaidīto medību sadaļu uztaisīt kā live... Es nezinu, jo iespējams jau kautkad šādas sarunas te ir bijušas.. nemeklēju:)Jorsh rakstījaČatā jau tā pat būs jālogojas...
LAPA 7 / 12 · 285 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt