Ideja - kas lapā pietrūkst...
Izveidoja Tibbsy · 07.09.2008 · 285 ziņas
— Ziņas · 285LAPA 8 / 12 · IELĀDĒ…

09.04.2013 14:16
Es nezinu kā ar citiem, bet manuprāt tā sadaļa "Jaunumi no parlidmasinam.lv" ir diezgan nelietderīga. Visu cieņu tiem, kas tur cenšas to lapu uzturēt, bet tā informācija tur atjaunojas ļoti lēni, un 90% gadījumu es to informāciju esmu jau izlasījis citur, kur tā ir ievietota ātrāk.Jorsh rakstījaA kāpēc Tev telefonā autologin nestāv? Es nezinu, jādomā... tā jau pirmā lapa piebāzta ar visu ko... neredzu vietu, kur tur vēl čatu ielikt... :)

09.04.2013 14:20
Vispār jā... un cik sapratu, tad tā sadaļa arī kkā bremzē pirmo lapu. Tagad gan ir kautkas uzlabojies un pirmā lapa arī startējas ātrāk. Bet jā... informācija, kas parādās parlidmasinam.lv jau ir iegūta citur. Turklāt tie, kas zin, ka ir tāds saits, neatkarīgi no tā vai parādās jaunumi, vai nē, ieiet tur un paskatās. Tiešām visu cieņu, kas to lapu uztur un kko tur dara, bet viņas lietderīgums šeit ir apšaubāms. Pie tam Forumā ir sadaļ no ziņām, kas principā dublējas un tur pat info no dažādiem avotiem ir pieejama vairāk.Krii.Kalnins rakstījaEs nezinu kā ar citiem, bet manuprāt tā sadaļa "Jaunumi no parlidmasinam.lv" ir diezgan nelietderīga. Visu cieņu tiem, kas tur cenšas to lapu uzturēt, bet tā informācija tur atjaunojas ļoti lēni, un 90% gadījumu es to informāciju esmu jau izlasījis citur, kur tā ir ievietota ātrāk.Jorsh rakstījaA kāpēc Tev telefonā autologin nestāv? Es nezinu, jādomā... tā jau pirmā lapa piebāzta ar visu ko... neredzu vietu, kur tur vēl čatu ielikt... :)
12.04.2013 02:49
Sākumā nebiju domājis, ka lapa aizies tik tālu, ka būs vairākas lidmašīnas, kas nomaina regnumuru, un joprojām ir sastopama lapā (ar abiem numuriem). Tāpēc arī nav opcija, ka var to cn ierakstīt. Bet tagad tās ir tikai dažas un vienas rokas pirkstiem (gandrīz) saskaitāmas lidmašīnas. Domāju, ka nevajag jūzeriem (pie tam jaunajiem) sarežģīt visu ar cn meklēšanu.
Tehniski tas nav nekas sarežģīts. Bet ko darīsim ar 12112 bildēm, kas jau ir pievienotas bez tā cn? :)

12.04.2013 11:37 · (rediģēts)
Nu pamazām jau var tos c/n piekabināt klāt. Un bilžu lapā jau tikai kļūs vairāk. Līdz ar to, ja šodien uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt, tad pēc gada i kāju pirkstu nepietiks... 12K jau vēl nav daudz un nekas nav ideāls... vienmēr ar kko jāsāk. P.S. Un to tak visi šīs lapas lietotāji var darīt. Ja redz, ka kautkur nav c/n... nu tad liek un negaida uz admini vai kādu citu:) Pašiem jau tā sēta jākopj, ne jau kaimiņam:)Jorsh rakstījaSākumā nebiju domājis, ka lapa aizies tik tālu, ka būs vairākas lidmašīnas, kas nomaina regnumuru, un joprojām ir sastopama lapā (ar abiem numuriem). Tāpēc arī nav opcija, ka var to cn ierakstīt. Bet tagad tās ir tikai dažas un vienas rokas pirkstiem (gandrīz) saskaitāmas lidmašīnas. Domāju, ka nevajag jūzeriem (pie tam jaunajiem) sarežģīt visu ar cn meklēšanu. Tehniski tas nav nekas sarežģīts. Bet ko darīsim ar 12112 bildēm, kas jau ir pievienotas bez tā cn? :)

12.04.2013 13:12
Nedomāju... cik tad to cilvēku šeit ir, kas vispār kautko rediģē? Uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt. Es personīgi esmu ar mieru brīvajā laikā iet cauri tiem 12K un likt c/n, kurus nu var atrast... Un katrs jau savai ievietotajai bildei var labot datus. Ne jau kāda cita bildei:)Jorsh rakstījaBūs bardaks, ja katrs varēs rediģēt...
17.04.2013 00:30
Ieteikums par jauno spotteru bildēm, kuras tiek ievietotas aviofoto.lv - izveidot tādu kā redaktoru tīklu, piemēram, 3-5 cilvēki, kas seko līdzi ievietotajām bildēm, kamēr lietotājs nesasniedz spotera statusu( cik saprotu, tagad tās ir 20 ievietotas bildes). Bilde tiek pievienota aviofoto.lv, ja kaut viens no šiem cilvēkiem ir pateicis(nospiedis pogu) OK, var likt, ja ir "no go", tad ievietojam aprakstu, kas par problēmu un paziņojam to lietotājam.
Tādējādi izvairīsimies no lamāšanās un ar negatīvām domām piepildīta interneta.
18.04.2013 11:43
Kur Tev tie saīsinājumi noderēs? Ar lidostām ir citādāk - piem. meklējot frekvences, klausoties liveatc, lietojot dažādas aplikācijas telefonā, da kaut vai FSXā lidojot... Par aviokompāniju saīsinājumiem - kaut kā nevaru iedomāties tiem pielietojumu...mandm rakstījaKādēļ ir tā, ka lidostā tiek likti klāt saīsinājumi, bet aviokompānijām nē? Varbūt lai būtu pilnīgaka informācija arī to vajadzētu pievienot, līdz ar to būtu pilnīgāka informācija.

18.04.2013 21:45
nu tas kādēļ es par to ieminējos ir tādēļ, ka nesen te gāja diskusija par aviokompānijām un to ka viena a/k ir vairākas reizes dažādās variācijās. OK, Jorsh to nedaudz patīrīja. Callsigns varētu precizēt a/k lai nebūtu vairāku variāciju, bet iespējams arī es kļūdos.
KA
19.04.2013 10:45
Panemsim EasyJet. Ir 2 kodi: U2 un EZY. U2 ir IATA's kods, vienkārši sakot kods, ko redz un ap ko ir saistītas pasažieru operācijas. EZY ir ICAO kods, šis kods ir "tīrais" aviācijas kods, ko izmanto piem. Callsigniem un citām ar pasažieriem nesaistītām lietām. IATA'S kods nav visām aviokompānijām tikai tām, kas to vajag tātad atkrīt kravenieki un tādi un tādām kompānijām, kas operēt maz, nedroši vai tamlīdzīgi. ICAO kods kompānijām ir obligāts, lai to varētu identificēt.mārtiņš rakstījaes nejokoju, acīmredzami tiešām nezinu... nu kas ir tie saīsinājumi, apgaismo mani!

19.04.2013 16:14
paldies, dziļi sirdī es vienmēr zināju, ka atmiņa man ir papēžos, bet aizmirst par šiem - tā jau ir diagnoze!kaspis29 rakstījaPanemsim EasyJet. Ir 2 kodi: U2 un EZY. U2 ir IATA's kods, vienkārši sakot kods, ko redz un ap ko ir saistītas pasažieru operācijas. EZY ir ICAO kods, šis kods ir "tīrais" aviācijas kods, ko izmanto piem. Callsigniem un citām ar pasažieriem nesaistītām lietām. IATA'S kods nav visām aviokompānijām tikai tām, kas to vajag tātad atkrīt kravenieki un tādi un tādām kompānijām, kas operēt maz, nedroši vai tamlīdzīgi. ICAO kods kompānijām ir obligāts, lai to varētu identificēt.

20.04.2013 17:53
Aviokompāniju kodi īstenībā nav slikta doma. Vietas, kur viņi parādās, pamatā ir flightradars un RIX lapa, un, ja radars prot pateikt, kas tas īsti ir, tad RIX lapā parādījušos retākus ciemiņus es gan esu pa pusgoogli reizēm meklējis. Ja viņi biežāk acu priekšā rēgotos, iespējams, vairāk arī atmiņā aizķertos.
LAPA 8 / 12 · 285 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt