01.10.2017 11:20
Nekas labs ar RTO pēc V1 nevarēja nemaz sanākt... labi, ka dzīvi palika...Negus rakstīja

Man ļoti patika viņu krāsojums, gribēju kādreiz pats dabūt bildi, bet tas laikam nenotiks...Jorsh rakstījaBaigi... 5-tā lielākā UK aviokompānija... nākamgad vajadzēja sākt saņemt jaunos 737 MAX... a es paliku bez nevienas bildes ar šo aviokompāniju... :(Negus rakstīja
Laikam gan... :(Negus rakstījaMan ļoti patika viņu krāsojums, gribēju kādreiz pats dabūt bildi, bet tas laikam nenotiks...Jorsh rakstījaBaigi... 5-tā lielākā UK aviokompānija... nākamgad vajadzēja sākt saņemt jaunos 737 MAX... a es paliku bez nevienas bildes ar šo aviokompāniju... :(Negus rakstīja

Tas viss ir teJurijsD rakstījaPēc ilgāka laika iegāju CAA mājas lapā. Gribēju paskatīties, ko izmeklējuši pa 15. - 17. gadu. Kā arī, ko raksta par šo gadījumu. Izrādās šiem vairs nav sadaļas par atgadījumu izmeklēšanu. Žēl.

Ar izmeklēšanu nodarbojas Transporta nelaimes gadījumu un incidentu izmeklēšanas birojs, kas skaitās neatkārīgā no CAA iestāde, līdzīgi kā FAA un NTSB ASV http://www.taiib.gov.lv/generic/show/9JurijsD rakstījaPēc ilgāka laika iegāju CAA mājas lapā. Gribēju paskatīties, ko izmeklējuši pa 15. - 17. gadu. Kā arī, ko raksta par šo gadījumu. Izrādās šiem vairs nav sadaļas par atgadījumu izmeklēšanu. Žēl.

ārprāts, kas par toni! Nenāca ne prātā, ka par transporta negadījumiem iesaistītajām pusēm detaļas jāiesniedz arī pietiek.com redakcijā :D :Dbaltic_sound rakstīja

Oi oi oi, kā sajaucos. Pareizi! Paldies.AlekS rakstījaAr izmeklēšanu nodarbojas Transporta nelaimes gadījumu un incidentu izmeklēšanas birojs, kas skaitās neatkārīgā no CAA iestāde, līdzīgi kā FAA un NTSB ASV http://www.taiib.gov.lv/generic/show/9JurijsD rakstījaPēc ilgāka laika iegāju CAA mājas lapā. Gribēju paskatīties, ko izmeklējuši pa 15. - 17. gadu. Kā arī, ko raksta par šo gadījumu. Izrādās šiem vairs nav sadaļas par atgadījumu izmeklēšanu. Žēl.

Da nu beidz... elementārs klikbeits. :) Tā tie portāli dara. Šausminoši dramatiski Latvijas portālos tie nežēlīgi pārsteidzošie virsraksti. :)mārtiņš rakstījaārprāts, kas par toni! Nenāca ne prātā, ka par transporta negadījumiem iesaistītajām pusēm detaļas jāiesniedz arī pietiek.com redakcijā :D :Dbaltic_sound rakstīja

Tas, savukārt, ir tipiski pietiek.com stilā. :) Tāpēc es viņus nelasu vispār... :D Bet nu links bija - iegāju. :)mārtiņš rakstījaparasti klikbeiti sākas un beidzas ar virsrakstiem, bet te jau viss raksts ir, maigi sakot, emocionāls. Cenšanās kaut ko noklusēt un vienkārši neatbildēt uz pseido-žurnālistu e-pastiem ir divas dažādas lietas.