interesanti
Izveidoja erv · 24.03.2009 · 1527 ziņas
— Ziņas · 1527LAPA 54 / 62 · IELĀDĒ…
VA
30.06.2017 13:59
Izskatās ka Youtube linki nestrādā. Šeit būs vienkārši linki www.youtube.com/watch?v=HSxSgbNQi-g www.youtube.com/watch?v=069y1MpOkQY www.youtube.com/watch?v=n1QEj09Pe6k www.youtube.com/watch?v=7p8Pqna4t7cValdisM rakstījaVarbūt kādam liksies gana intresanti. Man, kas ir tikai ar mazo pirkstinu saistīt ar avio, likas gana intresanti. 7p8Pqna4t7c 069y1MpOkQY n1QEj09Pe6k
03.07.2017 12:59
Viss strādā lieliski. Pie pogas nospiešanas tak ir pamācība. Tur nevajag pilno linku, bet gan tikai video id. Piem. links ir "youtube.com/watch?v=cG2cxdTfASw", bet tur tajā laukā vajag iekopēt tikai "cG2cxdTfASw" no linka... :) Posts salabots... :)ValdisM rakstījaIzskatās ka Youtube linki nestrādā. Šeit būs vienkārši linki
VA
03.07.2017 13:50
Paldies tagad zināšu. Kaut ka nebiju pamanījis tādu pamācību. Tā gadās ka nelasa kārtīgi kas logā rakstīts.Jorsh rakstījaViss strādā lieliski. Pie pogas nospiešanas tak ir pamācība. Tur nevajag pilno linku, bet gan tikai video id. Piem. links ir "youtube.com/watch?v=cG2cxdTfASw", bet tur tajā laukā vajag iekopēt tikai "cG2cxdTfASw" no linka... :) Posts salabots... :)ValdisM rakstījaIzskatās ka Youtube linki nestrādā. Šeit būs vienkārši linki

04.07.2017 20:57
NATO Dassaultu u.c. bizdžetu galvenais uzdevums ir jumta operācijas un tā sauktais Electronic Warfare. T.i. vai nu viņi nodrošina komunikāciju/novērošanas funkcijas vai arī traucē/pārtver/kropļo ienaidnieka komunikācijas, radaru signālus u.c. funkcijas.
Gaiss-Gaiss manervu/kaujas vingrinājumos šie bizdžeti parasti nepiedalās
31.07.2017 10:04
Labs... gribētos kaut kad saņemties un tikt uz turieni... :) Ai, bet ko tur.... man pat nesanāk apvienot savus plānus un brīvo laiku ar ILA vai LeBourget... :(airfield rakstījaAviacijas Svētki........................... flickr.com/photos/eaaairventur…

03.08.2017 02:10
Aha! Neļausi man samelot, ja teikšu, ka to var darīt arī B737 un citi. Šķiet, ka tas nav nekas neparasts priekš daudziem aparātiem. :)Mike_November rakstījaPowerback vulgaris. Airbaltic fokkeri arī tāpat brauca ārā no stāvvietām.ValdisM rakstījaDHC-5 brauc atpakaļ gaitā. Man tas ir kaut kas jauns un neredzēts. Es nojautu ka ar propiem tā var, bet vel nevienu video nebiju redzējis. Htheto0ulsA
03.08.2017 03:08
Esmu par 99,9% pārliecināts, ka ar B737 tā darīt nevar - dabūsi FODu (foreign object damage)...JurijsD rakstījaAha! Neļausi man samelot, ja teikšu, ka to var darīt arī B737 un citi. Šķiet, ka tas nav nekas neparasts priekš daudziem aparātiem. :)
03.08.2017 03:14
Tas ir dēļ dzinējiem augšā virs spārna - bet ar B737/A320 un citiem, kam dzinēji ir zem spārna - darīt var (!), bet nav atļauts (tb. sertificēts) un ir milzīga iespēja ieraut kaut no dzinējos...JurijsD rakstījaPagūglē Be-200. :) Būsi pārsteigts. Viņi arī ekspluatējas. :) Maz viņu ir, bet darbojas aktīvi, kad vajag.

03.08.2017 03:48
Nestrīdos, jo neesmu jomas speciālists. Tomēr pilns internets bija kādreiz ar video, kā powerbackus taisa ne viens vien. Tāpēc arī rakstīju M_N, ka neļaus man samelot, ja kļūdos. :)Jorsh rakstījaEsmu par 99,9% pārliecināts, ka ar B737 tā darīt nevar - dabūsi FODu (foreign object damage)...JurijsD rakstījaAha! Neļausi man samelot, ja teikšu, ka to var darīt arī B737 un citi. Šķiet, ka tas nav nekas neparasts priekš daudziem aparātiem. :)
LAPA 54 / 62 · 1527 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt