AVIOFOTO.LVLatvijas avio foto albums
FORUMS
FOTO
  • Jaunākās
  • Meklēt
  • Pasažieru lidmašīnas
  • Privātās lidmašīnas
  • Kravas lidmašīnas
  • Militārās lidmašīnas
  • Vēsturiskas lidmašīnas
  • Helikopteri
  • Lidostas
  • Avio māksla
  • Avio humors
  • Aerofoto
  • Cits
FORUMS
TOPS
  • Foto
  • Populārākā
  • Lietotāji
INFO
  • Par mums
  • Noteikumi
  • Lietotāji
  • Lidmašīnas
  • Lidostas
  • Aviokompānijas
Sākums
Forums
FORUMS→Galvenais forums→video

video

Izveidoja logan-17 · 19.03.2014 · 82 ziņas
— Ziņas · 82LAPA 1 / 4 · IELĀDĒ…
logan-17 avatārs
logan-17Autors#1
19.03.2014 22:33
09.07.201324spotter1869153835030
vimeo.com/88093956
Jorsh avatārs
Jorsh#2
20.03.2014 01:32
12.02.20084083admin10 81872791390346
(šo Manfreds (liekas) kādreiz jau teica) Izveidot tēmu "video" un iepublicēt linku bez nekāda paskaidrojuma - man, godīgi sakot, nerodas vēlme vērt vaļā un tērēt ierobežoto 3G netu no ārzemēm... moš kaut vai virsrakstu nākamreiz var pielikt klāt?
mārtiņš avatārs
mārtiņš#3
30.11.2014 14:55
27.10.20091290spotter75967222859
interesants radara video, kā lidmašīnas izvairās no negaisa - 7PUQtSEQnRE
von Linde avatārs
von Linde#4
04.12.2014 23:53 · (rediģēts)
04.06.200945user0
Nezin kas par lietām, bet links nepievienojas. Iekopējiet to YT. Rt9zX1rZFU Paldies Vienkārši affigeķ! Video no Šveices! A380 Singapore Airlines
Jorsh avatārs
Jorsh#5
07.12.2014 01:28
von Linde rakstīja
Nezin kas par lietām, bet links nepievienojas. Iekopējiet to YT. youtube.com/watch?v=-Rt9zX1rZFU Paldies Vienkārši affigeķ! Video no Šveices! A380 Singapore Airlines
Tur takš tajā logā ir rakstīts, ka jāievada ir tikai klipa id, kas Tavā gadījumā ir "Rt9zX1rZFU" (bez pēdiņām). Tad viss strādās...
Rikis avatārs
Rikis#6
10.12.2014 21:39
28.08.2014256spotter42332711517
L7ocWxS3-8A Šeit es veicu īsu lidojumu no Spilves uz Rīgas lidostu. Ar A2A Piper 180.
mārtiņš avatārs
mārtiņš#7
11.12.2014 00:18
ka tik jūtūbes "armija" tev pa biksēm nesadod par tik "nepareizu" lidošanu
Rikis avatārs
Rikis#8
11.12.2014 00:43
mārtiņš rakstīja
ka tik jūtūbes "armija" tev pa biksēm nesadod par tik "nepareizu" lidošanu
Kas tieši nepareizs?
mārtiņš avatārs
mārtiņš#9
11.12.2014 00:54
nezinu tevi, nezinu kādas tev ambīcijas un mērķi, bet zinot, ka esi jauns un cik ļoti esi pieķēries aviācijai - ja vēlies kādreiz kļūt par pilotu, tad dažas lietas varu kā iesācējs - students, kas ir diezgan tuvu pirmajam SOLO, pastāstīt. Ja par pilotu tomēr nedomā kļūt, tad tālāk vari nelasīt, ej un izbaudi priekus un neklausies manā spriedelēšanā. es tā baigi uzmanīgi, ja godīgi, neskatījos, tāpēc, ja kaut ko neesmu pamanījis vai esmu pamanījis nepareizi, neņem ļaunā primā lieta, ko uzreiz pamanīju - tu mikstūru samazini uz zemes, kas priekš pipera ir pareizi, bet pie ieskriešanās tai jābūt uz pilnu, tev palika mazliet liesa.. tas tā, sīkums. Daudz nopietnāk ir tas, ka tu neievēro Vx ātrumu - tas ir ātrums, kas ļauj paceļoties ievērot leņķi (priekš mazās aviācijas) 1000ft maksimāli ātrai sasniegšanai, cessnai, rallye u.c vecajām bundžām tas ātrums visām ir ap 60kt, gan jau piperam tas pats ir. Būtībā tev interesē pēc iespējas ātrāk nokļūt vismaz 1000ft augstumā, jo tad, parādoties dzinēja problēmām (kas tev ir tikai viens), tev ir kaut kādas opcijas.. Ja tu tur marinējies uz kaut kādiem 70-80kt augstumu īpaši neaudzējot, tu ļoti īsā laikā esi ļoti tālu no skrejceļa, ļoti zemu un ja kaut kas notiek, tev vispār nav opciju, kā vien ietriekties mājā vai daugavā. Par šo ir jādomā, es par to entās stundas pie simulatora sēžot nekad neesmu īsti domājs un man tagad jau ir ieradumi no kuriem ir grūti tikt vaļā. nākamā lieta - tu tur vienā brīdī, man liekas, tik vien kādas 600 pēdas virs zemes diezgan braši mikstūru pavilki uz atpakaļu. Dzīvē instruktors drošvien par tādu gājienu tevi tur pat arī izsēdinātu. Mikstūru neaiztiec, ja nelido augstāk par 3000ft. Es saprotu, simulatorā mēs varam iemācīties, ka velkot līdz pusei nekas nenotiks. Dzīvē tā nav, ja tu lidosi kādreiz ar šādu piperu, es varu derēt viņš būs savas 2 vai 3 reizes vecāks par tevi, ar saviem niķiem, arī degviela nav visur vienāda, notikt var jebkas. Mikstūru regulē ļoti lēnām, tikai virs 3000ft un cītīgi skatoties līdzi RPM, lai nekrītās pie nosēšanās carb heat jāpavelk, lai karburators neaizsalst, pēc teorijas, karburators var aizsalt pat pie +25 grādiem, jo gaiss nāk iekšā saspiests, kā rezultātā var veidoties apledojums pat vasarā. Kaut kādu gadu atpakaļ manā vietējā lidlaukā viens testa lidojums beidzās nelāgi - puiši jau dzīvi palika, bet lidmašīna, kuru taisījās pirkt - norakstīta - dzinējs noslāpa apledojuma dēļ un ar pilniem flapiem līdz skrejceļam bišķi pietrūka approach laikā nežēlīgi rausti stūri. jāstrādā ir ar ķīli (rudder), stūrei vajag ļoti nelielas korekcijas. Ja ļotaks ir (nezinu kā tas saucās latviski) - "in trim (trimmed)" priekš vēlamā ātruma, tādas elevatora korekcijas vispār nav vajadzīgas. Būtībā nākot lejā ar mazo ļotaku, tu agustumu vai vertikālo ātrumu regulē ar throttle, nevis ar elevatoru (izskatījās, jau ka kaut ko tādu dari, bet kāpēc līdz galam nesanāca, nezinu).. nu tā kaut kā.. vēl jau tur bija daži nieciņi, bet par tiem citreiz.. galvenais neņem ļaunā, es neko nepārmetu vai ko.. nevar visas lietas, it īpaši tavā vecumā, zināt, es vienkārši ceru, ka tev būs interesanti kaut ko varbūt mazliet pielabot savā hobijā
Rikis avatārs
Rikis#10
11.12.2014 01:34
mārtiņš rakstīja
nezinu tevi, nezinu kādas tev ambīcijas un mērķi, bet zinot, ka esi jauns un cik ļoti esi pieķēries aviācijai - ja vēlies kādreiz kļūt par pilotu, tad dažas lietas varu kā iesācējs - students, kas ir diezgan tuvu pirmajam SOLO, pastāstīt. Ja par pilotu tomēr nedomā kļūt, tad tālāk vari nelasīt, ej un izbaudi priekus un neklausies manā spriedelēšanā. es tā baigi uzmanīgi, ja godīgi, neskatījos, tāpēc, ja kaut ko neesmu pamanījis vai esmu pamanījis nepareizi, neņem ļaunā primā lieta, ko uzreiz pamanīju - tu mikstūru samazini uz zemes, kas priekš pipera ir pareizi, bet pie ieskriešanās tai jābūt uz pilnu, tev palika mazliet liesa.. tas tā, sīkums. Daudz nopietnāk ir tas, ka tu neievēro Vx ātrumu - tas ir ātrums, kas ļauj paceļoties ievērot leņķi (priekš mazās aviācijas) 1000ft maksimāli ātrai sasniegšanai, cessnai, rallye u.c vecajām bundžām tas ātrums visām ir ap 60kt, gan jau piperam tas pats ir. Būtībā tev interesē pēc iespējas ātrāk nokļūt vismaz 1000ft augstumā, jo tad, parādoties dzinēja problēmām (kas tev ir tikai viens), tev ir kaut kādas opcijas.. Ja tu tur marinējies uz kaut kādiem 70-80kt augstumu īpaši neaudzējot, tu ļoti īsā laikā esi ļoti tālu no skrejceļa, ļoti zemu un ja kaut kas notiek, tev vispār nav opciju, kā vien ietriekties mājā vai daugavā. Par šo ir jādomā, es par to entās stundas pie simulatora sēžot nekad neesmu īsti domājs un man tagad jau ir ieradumi no kuriem ir grūti tikt vaļā. nākamā lieta - tu tur vienā brīdī, man liekas, tik vien kādas 600 pēdas virs zemes diezgan braši mikstūru pavilki uz atpakaļu. Dzīvē instruktors drošvien par tādu gājienu tevi tur pat arī izsēdinātu. Mikstūru neaiztiec, ja nelido augstāk par 3000ft. Es saprotu, simulatorā mēs varam iemācīties, ka velkot līdz pusei nekas nenotiks. Dzīvē tā nav, ja tu lidosi kādreiz ar šādu piperu, es varu derēt viņš būs savas 2 vai 3 reizes vecāks par tevi, ar saviem niķiem, arī degviela nav visur vienāda, notikt var jebkas. Mikstūru regulē ļoti lēnām, tikai virs 3000ft un cītīgi skatoties līdzi RPM, lai nekrītās pie nosēšanās carb heat jāpavelk, lai karburators neaizsalst, pēc teorijas, karburators var aizsalt pat pie +25 grādiem, jo gaiss nāk iekšā saspiests, kā rezultātā var veidoties apledojums pat vasarā. Kaut kādu gadu atpakaļ manā vietējā lidlaukā viens testa lidojums beidzās nelāgi - puiši jau dzīvi palika, bet lidmašīna, kuru taisījās pirkt - norakstīta - dzinējs noslāpa apledojuma dēļ un ar pilniem flapiem līdz skrejceļam bišķi pietrūka approach laikā nežēlīgi rausti stūri. jāstrādā ir ar ķīli (rudder), stūrei vajag ļoti nelielas korekcijas. Ja ļotaks ir (nezinu kā tas saucās latviski) - "in trim (trimmed)" priekš vēlamā ātruma, tādas elevatora korekcijas vispār nav vajadzīgas. Būtībā nākot lejā ar mazo ļotaku, tu agustumu vai vertikālo ātrumu regulē ar throttle, nevis ar elevatoru (izskatījās, jau ka kaut ko tādu dari, bet kāpēc līdz galam nesanāca, nezinu).. nu tā kaut kā.. vēl jau tur bija daži nieciņi, bet par tiem citreiz.. galvenais neņem ļaunā, es neko nepārmetu vai ko.. nevar visas lietas, it īpaši tavā vecumā, zināt, es vienkārši ceru, ka tev būs interesanti kaut ko varbūt mazliet pielabot savā hobijā
Skaidrs ņemšu vērā! Šis bija tāds testa lidojums, UN nezin kapēc to yoku tik ļoti raustīju... Šitam Piperim ātrumu mēra MPh. Esmu īpaši spekulējies uz Q400. Iespējams ielikšu video! :-) Pipers man ir mazāk par nedēļu, vēl apgūstu. Pacelšanās brīdī 100 % esmu pārliecināts ka mixture bija rich!
mārtiņš avatārs
mārtiņš#11
11.12.2014 01:44 · (rediģēts)
LatvianAviationGuy rakstīja
Skaidrs ņemšu vērā! Šis bija tāds testa lidojums, UN nezin kapēc to yoku tik ļoti raustīju... Šitam Piperim ātrumu mēra MPh. Esmu īpaši spekulējies uz Q400. Iespējams ielikšu video! :-) Pipers man ir mazāk par nedēļu, vēl apgūstu. Pacelšanās brīdī 100 % esmu pārliecināts ka mixture bija rich!
80 mph ir kaut kur 70kt, man gribās domāt, ka vienalga par daudz. Lai nu kā, ieliec to q400, varbūt Sanchous kaut ko vērtīgu pateiks, man kā reiz liekas, ka kungs šos stūrēja? Piedošanu, ja kļūdos par to stūres raustīšanu - kādi laikaapstākļi tev bija? Ja tev kaut kāds ziemelis pūta, tad jau sēdies ar astes vēju, tad jau joki visādi var būt (zini taču, ka jāceļās un jāsēžās pret vēju?) vēl jau varētu piebilst arī par nosēšanās ātrumu, ka biķi pa zemu tas ātrums, pie vēja brāzmas/turbulences var uz vēdera nomaukt lejā, bet par to es neņemos spriest - mums te laiks tāds principā vienmēr vējains (EINC atrodas jūras krastā kalnu pakājē, kas garantē tubulentu mikro klimatu) un tad pieeja ir tāda, ka maucam kā torpēdas lejā un taisam garu flāri.. interesanti citur arī tā māca? Man liekas Ryanair piloti tā pat mācīti, sūdīgākā laikā mauc lejā ar 160/170kt, pēc tam virs tresholda sākas garum-garā flāre un riteņi zemi skar vien kaut kur jau pie skrejceļa vidus
Rikis avatārs
Rikis#12
11.12.2014 02:03 · (rediģēts)
mārtiņš rakstīja
80 mph ir kaut kur 70kt, man gribās domāt, ka vienalga par daudz. Lai nu kā, ieliec to q400, varbūt Sanchous kaut ko vērtīgu pateiks, man kā reiz liekas, ka kungs šos stūrēja? Piedošanu, ja kļūdos par to stūres raustīšanu - kādi laikaapstākļi tev bija? Ja tev kaut kāds ziemelis pūta, tad jau sēdies ar astes vēju, tad jau joki visādi var būt (zini taču, ka jāceļās un jāsēžās pret vēju?) vēl jau varētu piebilst arī par nosēšanās ātrumu, ka biķi pa zemu tas ātrums, pie vēja brāzmas/turbulences var uz vēdera nomaukt lejā, bet par to es neņemos spriest - mums te laiks tāds principā vienmēr vējains (EINC atrodas jūras krastā kalnu pakājē, kas garantē tubulentu mikro klimatu) un tad pieeja ir tāda, ka maucam kā torpēdas lejā un taisam garu flāri.. interesanti citur arī tā māca? Man liekas Ryanair piloti tā pat mācīti, sūdīgākā laikā mauc lejā ar 160/170kt, pēc tam virs tresholda sākas garum-garā flāre un riteņi zemi skar vien kaut kur jau pie skrejceļa vidus
Ryanair piloti ir mācīti taisīt garus flarus lidostās kurās nav turnoffi pa vidu skrejceļam vai tā. Vējš bija mainīgs ap 4 kt.
Rikis avatārs
Rikis#13
11.12.2014 02:08
mārtiņš rakstīja
Protams zinu ka jāsēžas un jāceļās pret vēju!
mārtiņš avatārs
mārtiņš#14
11.12.2014 02:08
Dublinā uz 2600 metriem skrejceļa ir 8 nobrauktuves, tak pietiek ne? Kur tev tāda informācija par to, ka viņus tā māca? (neapstrīdu, vienkārši interesanti) Esmu dzirdējis, ka aicina īpaši bremzes vai reversus netērēt, ja turnoffa punkts ir tālu, bet pa lielam dzīties ar lielāku ātrumu, lai varētu flārēt līdz tam apzināti, man liekas neko neietaupa? Kāda starpība vai flārē vai aizripinies? Nav jau tā, ka FR pilotam īpaši interesē, kas notiek aiz viņa, ka būtu ātrāk jāatbrīvo skrejceļš vai kā..
kalnins avatārs
kalnins#15
11.12.2014 12:27
11.06.2010152user0
Tas gan interesanti! Man mācīja nosēsties normāli un neflērot ilgstoši, jo tas ar nav visai droši plivināties virs zemes ilgstoši un gaidīt kādu vēja brāzmu. Turklāt ilgstoši flērojot Tev tak visu laiku jākontrolē, lai spārni būtu paralēli un tas ir apgrūtinoši, bet kāpēc bez liekas vajadzības sevi apgrūtināt vēl lidojuma pašā sarežģītākajā fāzē? Protams, katrai individuālajai lidostai varbūt savas īpatnības, un ja jau Tavi instruktori uzskata, ka tā ir drošāk (ar to palielināto ātrumu uz approach), tad jau noteikti viņiem var uzticēties, gan jau viņiem netrūkst pieredzes, bet arī tad nedomāju, ka taisīt garu flare ir prasība, tas ir vienkārši rezultāts tam palielinātajam approach ātrumam. Ja Tu esi prasmīgs, tad jau ideālā variantā to ātrumu var sadzēst pēdējos mirkļos pirms flare. Par Ryanair grūti komentēt. Lidot tuvāk taxi turnofam ir visai neloģiski, jo viņi nelido ar kaut kādu tecnamu, kuram tad būtu papildus jauda jādod, lai tiktu līdz otram skrejceļa galam, ja esi nosēdies tieši TD zonā :D 737 ir pietiekami smaga lidmašīna, lai aizripotu līdz jebkura skrejceļam galam pietiekami īsā laikā un bremzes un riepas, un dzinējs ar thrust reverse tiktu ietaupīts tieši tad, ja bremzēšanas ceļš ir garāks un jāizmanto mazāks spēks bremzējot. Vai Tev ir kāda konkrēta informācija, ka viņiem to tiešām māca? Vienu lietu ko zinu, Ryanair mīl nosēsties ar astes vēju līdz kādiem 4-5kt, lai ietaupītu soļarku nelidojot lidlaukam no otras puses. Ar astes vēju ir tāda īpatnība, ka katrs mirklis, ko Tu nokavē taisot touchdown, krasi samazina Tavu nosēšanās skrejceļu. Lasīju reiz kādu pētījumu, kur aprēķinātie skaitļi bija diezgan brutāli un neticami - katra sekunde maksā ļoti daudz. Tas varētu izskaidrot to Ryanairu, kuru redzēji nosēžamies tikai skrejceļa vidū. Pats arī reiz taisīju touch&go lidostiņā ar astes vēju - visu darīju puslīdz pareizi, bet flare bija nežēlīgi garš, arī nosēdos tikai lidlauka pusē vai pat pāri. Tas vējš ļoti nes uz priekšu. Normāli ar tailwind būtu jātaisa positive touchdown - kārtīgi jāmet uz šasijām, citādi iznākums var būt bēdīgs...
mārtiņš avatārs
mārtiņš#16
11.12.2014 14:31 · (rediģēts)
kalnins - jā, lidlaukam ir sava "īpatnība" - tas ir zāles lidlauks (grass strip) un ja ātrums ir pārāk liels, nežēlīgi mētā. Būtībā turam pāris pēdas virs zemes, kamēr ļotaks faktiski sasniedz stall speed. Mums arī pie pacelšanās ir sava tehnika - ceļam tikko kā var pacelt un tad kādas pāris pēdas virs zemes vienkārši turam līdzeni līdz sasniedz Vx un tikai tad laižam augšā
Rikis avatārs
Rikis#17
11.12.2014 16:30
mārtiņš rakstīja
Dublinā uz 2600 metriem skrejceļa ir 8 nobrauktuves, tak pietiek ne? Kur tev tāda informācija par to, ka viņus tā māca? (neapstrīdu, vienkārši interesanti) Esmu dzirdējis, ka aicina īpaši bremzes vai reversus netērēt, ja turnoffa punkts ir tālu, bet pa lielam dzīties ar lielāku ātrumu, lai varētu flārēt līdz tam apzināti, man liekas neko neietaupa? Kāda starpība vai flārē vai aizripinies? Nav jau tā, ka FR pilotam īpaši interesē, kas notiek aiz viņa, ka būtu ātrāk jāatbrīvo skrejceļš vai kā..
Kkur lasīju, bet vai tā ir patiesība, es nezinu. Kad lidoju ar Raini no Kauņas uz Alikanti, Alikantē nosēšanās bija ar diezgan minimālu flāri. Bet ielidojot Kauņā flāre bija gara un touchdowns bija ciets ( hard touchdown).
Rikis avatārs
Rikis#18
11.12.2014 16:39
Ryanair šādu paņēmienu izmanto arī Rīgā ( Cik esmu ievērojis ). Nolaižās ar flaps 30 (viss normāli) , un ar autobrake 3 lai varētu izmantot tikai idle reverse (degvielas ietaupīšanai)
Jorsh avatārs
Jorsh#19
12.12.2014 01:11
Prieš kam RIXā autobrake 3 lietot? :) Es jau nez, moš PMDG NGX ir patāls no īstenības, bet tur pie 3200m skrejceļa praktiski vispār bremzēt nevajag... :) Vienīgi, ja sēdies uz RW36 un gribi jau uz Charlie maukt nost - tad gan jābremzē ar visu, kas ir... :)
kalnins avatārs
kalnins#20
12.12.2014 12:02
11.06.2010152user0
Es jau ar domāju, ka lielāks režīms par 2 ikdienā nav nepieciešams, bremzes arī jātaupa, ne tikai degviela (kas ir pāris sekundes pie thrust reverse darbības), bet nu no spekulācijām mazas jēgas, vajag zināt konkrētās kompānijas procedūras.
Jorsh avatārs
Jorsh#21
12.12.2014 13:24
Laiks tēmas nosaukuma maiņai... video to galīgi vairs nekādi neapraksta... :lol:
mārtiņš avatārs
mārtiņš#22
12.12.2014 14:46
es par to autobrake arī nepiekrītu. Boeing vispār nerekomendē lietot autobrake, ja skrejceļš, piemēram, ir slapjš. Tad vēl vienā incidenta reportā lasīju, ka autobrake 3 vidēji piekrautam b738 prasa apmēran 30 minūtes, lai bremzes atdzistu līdz pieņemamai temperatūrai. Tad vēl jāpierēķina, ka pie autobrake 3 deguns diezgan skarbi triecās pret skrejceļu. Bet nu jāpiekrīt kalniņam, nav ko spekulēt
Rikis avatārs
Rikis#23
12.12.2014 16:46
mārtiņš rakstīja
es par to autobrake arī nepiekrītu. Boeing vispār nerekomendē lietot autobrake, ja skrejceļš, piemēram, ir slapjš. Tad vēl vienā incidenta reportā lasīju, ka autobrake 3 vidēji piekrautam b738 prasa apmēran 30 minūtes, lai bremzes atdzistu līdz pieņemamai temperatūrai. Tad vēl jāpierēķina, ka pie autobrake 3 deguns diezgan skarbi triecās pret skrejceļu. Bet nu jāpiekrīt kalniņam, nav ko spekulēt
To ka tiek izmantots autobrake 3, youtūbē viens ryanair pilots pats teica. Nav jau arī tā ka tas ir obligāti un nav citu variantu.
kalnins avatārs
kalnins#24
12.12.2014 17:21
11.06.2010152user0
mārtiņš rakstīja
To ka tiek izmantots autobrake 3, youtūbē viens ryanair pilots pats teica. Nav jau arī tā ka tas ir obligāti un nav citu variantu.
LINKU!
Rikis avatārs
Rikis#25
12.12.2014 18:46
kalnins rakstīja
mārtiņš rakstīja
LINKU!
Pamēģināšu atrast! Tas jau bija kādu laiku atpakaļ. :-)
1234
Nākamā →
LAPA 1 / 4 · 82 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt
1836
AVIOFOTO.LVKopš 2008

Latvijas aviācijas fotogrāfiju kolekcija un spotteru kopiena. Dokumentējam debesis kopš 2008. gada.

Foto

• Jaunākie
  • Tops
  • Meklēšana
  • Ievietot foto

Kopiena

• Forums
  • Lietotāji
  • Vēstules
  • Reģistrēties

Par mums

• Par Aviofoto.lv
  • Noteikumi
  • Kontakti
© aviofoto.lv 2008–2025 · Visas fotogrāfijas — to autoru īpašumsbuild 91988a5EVRA / RIX · 56°55′24″N 23°58′18″E
|
EVRA LIVE
METAR EVRA 141050Z 33005KT 270V360 9999 SCT013 BKN045 17/14 Q1019 BECMG SCT012 BKN040 // 17 °C · VĒJŠ ZR 3 M/S · REDZAMĪBA 10 KM VAI VAIRĀK · MĀKOŅAINS, MĀKOŅU APAKŠA ≈ 1350 M // SPOTOŠANAS APSTĀKĻI: LABVĒLĪGI ✓ // ŠODIEN PIEVIENOTI 26 FOTO//METAR EVRA 141050Z 33005KT 270V360 9999 SCT013 BKN045 17/14 Q1019 BECMG SCT012 BKN040 // 17 °C · VĒJŠ ZR 3 M/S · REDZAMĪBA 10 KM VAI VAIRĀK · MĀKOŅAINS, MĀKOŅU APAKŠA ≈ 1350 M // SPOTOŠANAS APSTĀKĻI: LABVĒLĪGI ✓ // ŠODIEN PIEVIENOTI 26 FOTO//