video
Izveidoja logan-17 · 19.03.2014 · 82 ziņas
— Ziņas · 82LAPA 2 / 4 · IELĀDĒ…

12.12.2014 22:00
Vēl bija flaps 40. Varēja dzirdēt ka tiek izmantots idle reverse varbūt nedaudz tika pielitota jauda. Skrejceļš uz kura nolaidās (32) ir 2190m.mārtiņš rakstījasorry jā, ēna izspēlēja optisku joku, tiešām uz 3... laikam tāpēc, ka Līdsā ir īss skrejceļš

13.12.2014 19:31
Jā, nu tā izskatās, kā Tu teici. Thrust reverse tiek atstāts idle powerā.. Īpatnēji. Bet nu par cik visi NG ir aprīkoti ar oglekļa bremzēm, varbūt inženieri izlēmuši, ka bremzes mazāk/lētāk nolietojas nekā dzinējs. Slapjā laikā gan pat Ryanair dod pilnu reversa ručku, tur riteņiem var nepietikt saķeres..

13.12.2014 21:19 · (rediģēts)
Jā esmu ievērojis ka lietū dod pilnu reversu. Tomēr nedaudz prāts viņiem ir.kalnins rakstījaJā, nu tā izskatās, kā Tu teici. Thrust reverse tiek atstāts idle powerā.. Īpatnēji. Bet nu par cik visi NG ir aprīkoti ar oglekļa bremzēm, varbūt inženieri izlēmuši, ka bremzes mazāk/lētāk nolietojas nekā dzinējs. Slapjā laikā gan pat Ryanair dod pilnu reversa ručku, tur riteņiem var nepietikt saķeres..

14.12.2014 15:44 · (rediģēts)
Izdevās tomēr sameklēt YT vecu un drebelīgu, senos laikos redzētu viģiku par šo tēmu. Jorsh laikam tur tēmas sākuma daļā pieminēja rwy36 un nogriešanos uz Charlie. Lūdzu :) Esmu tādu joku pats arī redzējis dabā, visbiežāk tieši RYR izpildījumā.
Jā, un idle reverse tur točna nav :D
e-F4W-Tj4eU

14.12.2014 16:29
Nu šeit ir pilns reversserv rakstījaIzdevās tomēr sameklēt YT vecu un drebelīgu, senos laikos redzētu viģiku par šo tēmu. Jorsh laikam tur tēmas sākuma daļā pieminēja rwy36 un nogriešanos uz Charlie. Lūdzu :) Esmu tādu joku pats arī redzējis dabā, visbiežāk tieši RYR izpildījumā. Jā, un idle reverse tur točna nav :D e-F4W-Tj4eU

29.01.2015 16:23
Pat ar visiem griestiem patika! Ir gaidāmi vēl video? Stiprināt kameru pie sānu stikla negribas?mārtiņš rakstījanu tad tā, pirmais gara darbs, bišķi jau stulbi ar to galvas stiprinājumu, sanāk mazliet griestus filmēt, cerams ka nākamreiz sanāks labāk: https://vimeo.com/118047795

29.01.2015 18:19 · (rediģēts)
paldies. Šis lidojums bija ar citu skolu, kas operē no asfaltētas lidostas, kamēr manējā vēljoprojām mirkst ūdenī (zāles skrejceļš un Īrijas "ziemas" ir nesavienojami jēdzieni), līdz ar to negribēju kaut kādas kameras kaut kur stiprināt.. jau to pašu uz galvas maukt bija bišķiņ kauns, bet instruktors iedrošināja, teicās, ka pat piedāvā tādu servisu savā 737 trenažierī, lai studenti pēc tam var atskatīties uz savu sniegumu
tikšu atpakaļ pie savējiem, ies tuvāk vasarai, tad gan jau vairāk kaut ko pafilmēšu
starp citu, video redzamais aparāts ir 172 RG versija...man bišķiņ žoklis atvērās no tā vērpiena, nācās mūziku video pa virsu laist, nav ko visai pasaulei klausīties, kā es vaidu.. Ieskrienoties nekas neliecina par baigo jaudu, bet tikko kā pacelies, ātrums aiziet uz urrā, 140kt bez problēmām, normāls verķis... nezinu vai es savas skolas Rallyēm varēšu virsū vairs skatīties..

10.11.2015 21:49
Vai šeit lielajiem fotogrāfiem nav iespējas arī uzņemt normālu, nē, labāk lielisku, video materiālu Spotting RIX? Savādāk atverot YT, skatam paveras nožēlojams materiāls par dzīvi Rīgas lidostā.
Salīdzinot ar Frankfurti, Parīzi, kaut vai Maskavu.
Tas tā, viss vēlējuma izteiksmē.

10.11.2015 21:58
kaut kādus piemērus vari iedot ar tiem nožēlojamiem skatiem un pielikt blakus tos, kas izskatās vēlami? citādi baigi grūti saprast, par ko sāpevon Linde rakstījaVai šeit lielajiem fotogrāfiem nav iespējas arī uzņemt normālu, nē, labāk lielisku, video materiālu Spotting RIX? Savādāk atverot YT, skatam paveras nožēlojams materiāls par dzīvi Rīgas lidostā. Salīdzinot ar Frankfurti, Parīzi, kaut vai Maskavu. Tas tā, viss vēlējuma izteiksmē.

10.11.2015 22:46
Ja šeit ieviesīs video sadaļu, tad 98% kas es pāriešu uz video uzņemšanu. Tā video sadaļa varētu pavisam vienkārša, datubāze mums jau ir un video varētu pievienot vienkārši ar youtubes id, gluži kā forumā. Es zinu ka Jorsh teiks, ka to var izdarīt arī forumā, BET daudzi cilvēki forumu neskatās un bieži vien forumā tos pašus vido aprok...
Pats esmu kko mēģinājis filmēt ar vecu 8px kameru, planšeti un 18-55mm objektīvu youtube.com/channel/UCS_eU2gseV…

11.11.2015 15:16
von Linde, katrs jau dara to, kam jūt aicinājumu. Ja Tev ir vajadzība pēc tāda video, tad kāpēc neuztaisi pats? Man, piemēram, tādi lidostu/spottinga video neko neizsaka, vismaz ne tik ļoti, kā skaista, labi iekadrēta bilde.
kokpita - in-flight video ir cita lieta, bet cik tad tādu mums ir iespēja savākt?
Kas attiecas uz video sadaļu, Riki, es domāju, vispirms sataisi video, tad apskatīsimies kā tas vispār iederās un kur to likt. Es domāju, taisīt kaut kādas izmaiņas tikai tāpēc, ka potenciāli ir viens lietotājs, kas to izmantos reizēm, nav īsti prātīgi. Turklāt par Youtubi kā platformu var strīdēties, es uzskatu, ka Vimeo HD ir DAUDZ labāks par youtubi un ja kaut ko reāli gribētos, tad lai lapa atbalsta arī Vimeo video embedošanu

11.11.2015 17:37
Nu jā, lai taisītu video ir jāiegādājas statīvs un papildus atmiņas karte. Nemaz nerunāsim ka video vel ir jāmāk arī uzņemt. Piekritīšu Mārtiņam, ka laba bilde noteikti būs labāka par video. Bik padomāju, tad patiesībā, diez vai mums vajag video sadaļu, jo nedomāju ka vairāk par 5 cilvēkiem to nelietos.
P.S Mārtiņ, daudz laimes vakardienas vārda dienā :D
LAPA 2 / 4 · 82 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt