video
Izveidoja logan-17 · 19.03.2014 · 82 ziņas
— Ziņas · 82LAPA 3 / 4 · IELĀDĒ…

16.12.2015 14:42 · (rediģēts)
uzgāju šādu Youtubes kanālu - https://www.youtube.com/channel/UCwpHKudUkP5tNgmMdexB3ow/videos
cik noprotams, kanāla autors ir Ryanair pilots, viņš veido video blogus par aviāciju saistītām tēmām. Vakar noskatījos par b737-8 Take-off performanci, nemaz nezināju, ka liela lainera rotēšana ir tik smalka padarīšana. Silti iesaku pasekot līdzi un paskatīties, ļoti daudz ko var uzzināt

16.12.2015 17:41
Jā šis kanāls man ir zināms tiešām patīkami ka šādi piloti nodarbbojas ar videoblogiem...mārtiņš rakstījauzgāju šādu Youtubes kanālu - https://www.youtube.com/channel/UCwpHKudUkP5tNgmMdexB3ow/videos cik noprotams, kanāla autors ir Ryanair pilots, viņš veido video blogus par aviāciju saistītām tēmām. Vakar noskatījos par b737-8 Take-off performanci, nemaz nezināju, ka liela lainera rotēšana ir tik smalka padarīšana. Silti iesaku pasekot līdzi un paskatīties, ļoti daudz ko var uzzināt

15.09.2017 02:30
neko briesmīgu tur neredzu, viena apsprēgājusi logu blīve lec acī, vairāk nekā jau īsti redzēt nevar.. man briesmīgāk liekas, ka Rīgas kontolieriem ir smagāks krievu akcents nekā kontrolieriem Maskavā.. turn "heģing".. wind is eeem.. nāk prātā tas Dasha šasijas incidents, kad izklausījās, ka kontroliere vispār nesaprot, ko viņai sakaJorsh rakstījaInteresanti, bet nu lidmašīna izskatās iekšpusē baisi pabriesmīga... :) Noteikti vairāk kā 20 gadi jau... :)JanisG rakstīja
15.09.2017 11:25
Nu, es nez, vizuāli visai atbaidoši - visur krāsa lobās un kaut kāds pleķis, kas vēl uz rūsu velk (lai gan nekam tur īsti rūsēt nevajadzētu)... es jau saprotu, ka tur par vizuālo uztraukties nevajag, jo pasažieri to tā pat neredz, bet vai jums aviācijā nav nekādas inspekcijas no trešās puses (ne no pašu puses, ne no kompānijas), kā mums uz kuģiem tankeru flotē?

15.09.2017 14:48
protams, ka inspekcijas ir, bet par vizuālām lietām īsti nepiesienās, galvenais, lai funkcionē un atbilst ražotāja/sertifikācijas noteiktajām nolietojuma normām. Es domāju, ka dzīvē visticamāk neizskatās tik traki, vienkārši kameras novietojums ir tāds, ka viena nelaimīga blīve pa visu ekrānu.
Kad pamaina perspektīvas, nemaz tik traki neizskatās:
airteamimages.com/mcdonnell-douglas-m…
JA
05.12.2017 22:23
Dutch F-35s in Death Valley
Šķiet, Latvijas spoteri vēl nav apguvuši šo vietu. Informāciju iepublicēju diskusijā Spotošana citur

21.12.2017 19:45 · (rediģēts)
Egle smuka, jā. Tikai kadrējumi varēja būt labāki.
Nakts lidojumos sapratu, ka ļoti noderētu otrs cilvēks, kas pilnībā iegrimst uz video kadriem, kadrējumiem, skatu u.t.t. ...un dod mutiskus norādījumus pilotētājam.
Lidojumu laikā naktī pats uz ekrānu gandrīz neskatījos. Jāskatās un jāpiedomā bija par kokiem, zariem, vadiem priekš visādām lampiņām kokos. :) Nokrešot nav liela māksla.

22.05.2018 18:04
Pirms pusotras nedēļas man ar beidzot iznāca pirmoreiz lidot ar CS300 (viss ļoti patika!) un es (un ne tikai es, tjigra arī) pievērsu uzmanību skaņai, kas šajā video dzirdama no apmēram 1:11 līdz 1:17, tāds kā gaudojiens. Iespaids, ka brīdī, kad "ber virsū". Salonā, kur mēs sēdējām (uzreiz aiz spārna), tā bija vēl izteiktāka. Kas tas ir? :)

22.05.2018 21:30
esmu diezgan pārliecināts, ka tā skaņa nāk no pārnesumkārbas. PW1xxxG dzinēju saimei ir pārnesumkārba, kas atļauj kompresoru griezt atšķirīgā ātrumā no turbīnas, ja nemaldos PW1500G ratio bija 1:3, tātad kompresoram griežoties ar apmēram 5000rpm, turbīna var griezties līdz pat 15000 rpm. Domāju, ka skaņa veidojas no tā, kad "uzgāzējot" kādu brīdi kompresoram ir pretestība, jo pārējā dzinēja daļa vēl nav ieskrējusies

29.06.2018 03:13
Pēc BBQ esmu daudz ko apsolijis publicet, lenam ar jaunako sākšu.
Te links uz lielisku National Geographic filmu, kuru nopērkot Tu pat nevari tikt pie tās, lai saglabatu tadeļ te būs links uz torrentu:
https://tor-cr.org/E529E9A7F81F8A024D745A030925E2BBF4867E48

14.05.2019 18:39 · (rediģēts)
video par spoteriemVarbūt kāds jau ir redzējis video, kas tapa vienu vakaru, gandrīz netīšām. Viens cilvēks taisīja nelielu video par spoteriem, tad nu trāpījos kadrā nedaudz. Ievadā viņš gan nedaudz nezinot pateica vairāk kā ir patiesība, bet kopumā man patika.
video ir šeit
LAPA 3 / 4 · 82 ZIŅAS · IELĀDĒ…
— Atbildēt